hesia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='NiJaSe']mysle ze kontakt mozesz podawac na mnie i na Mru , Mru tak ?:) do mnie to : tel.662193687 mail orpha@wp.pl tekst moze byc narazie , jak hotelik poczyni jakies obserwacje co do jego zchowan to sie uzupelni Mru, a jaki jest kontakt do Ciebie? Podac, ze mozliwa pomoc w transporcie? Quote
mru Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 pomoc możliwa :) napisz kontakt 604 129 008/509 075 051 :) mru.psiaki@gmail.com Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Lupek jest terierkowaty - czy nadal szuka domu? Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 chce mu zalozyc watek na terierkowie - czy on nadaljest na stadionie? poprosze o kilka zdan-moze byc tu lub na PW - mam tyyyle watkow do ogarniecia - nie dam rady leciec teraz przez caly... interesuje mnie to, co wiadomo o jego charakterze, wieku, stosunku do innych psow, zdrowiu... i czy jest tylko to jedno zdjecie? Quote
NiJaSe Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 wiemy o nim dokladnie tylko to co jest na pierwszej stronie :( , wiecej zdjec jest bodajze na stronie 5 , w pierwszym poscie na dole napisalam chyba gdzie sa zdjecia , jesli nie to zaraz poszukam Quote
carolinascotties Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 wiec jutro zaloze watek na terierkowie Quote
NiJaSe Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 bardzo Ci dziekuje :) , jak bedzie o nim wiadomo cos wiecej to odrazu uzupelnimy informacje Quote
Atomowka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 To 10 zł od Agaty L to ja ( to moja deklaracja za miesiąc kwiecień) A nie doszła wpłata od mojego TZ-a? Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ej, ludziska, wpadajcie w sobotę na zlot dogomaniacki, urodzinowo-zosiowo-mieżdunarodnyj. na naszej łące od ok 13.00. używki dowolne według widzimisię używającego. zaproszenie otwarte dla wszystkich. warunek: zero polityki dogomaniackiej ;-) Quote
NiJaSe Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 w sensie Zosia ma urodziny czy Ty ? to ja se komandosa nabede ;p;p Quote
mru Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 koleżanka zgodziła się zrobić plakat :) czekam. Atomowka a imie TZta i pierwsza literka nazwiska? :) lub całość na pw - zapytam Quote
mru Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mru napisał(a):wpłaty na stadionowe bidy: 20 zł. - Piotr C. 15 zł. - Anna K. 10 zł. - Agata L. Atomowka 20 zł. - Sylwia B. 10 zł. - Katarzyna R. podpiszcie kto jest kim :) a inni? :) Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 teraz, aktualnie, zosia, ja później :-). ona jest majowa, ustaliłam sobie na 1 maja, zeby było tak ładnie, międzynarodowo. no i co roku zapominałam, bo na kajakach byłysmy na majówkach, a wtym roku za zimno i zdecydowałysmy sie nie jechać. więc postanowiłam nie zapomnieć, stąd pomysł zlotu ;-) szukamy: młodego psiaka (kilka miesiecy), docelowo małego średniaka, na podwórko, takiego z charakterem. jest tam już onkowaty, ale ciapa totalna i ludzie chcieliby, zeby cos szczekało. jest 2 letnie dziecko, więc ma dziecka nie zjeść. żadnych łańcuchów. dom do sprawdzenia, bodaj pod rawa mazowiecką, ale brzmi ok. Quote
kaasik91 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mru napisał(a):a inni? :) Katarzyna R. to ja :) Quote
NiJaSe Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 dzwonil pan Piotr pod stadionem błaka sie młody haszczak .... ręce mi opadają :( Quote
Atomowka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 To się chyba nigdy nie skończy:shake: A mój TZ to Piotrek Ch mam nadzieję, że doszły bo jak nie to znaczy, że mnie oszukał że wpłacił:eviltong: Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 w górę.................................... Quote
Piromanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Psiaków na stadionie przybyło, a deklaracji nie.... Prosimy o wsparcie! Quote
reniax1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dziewczyny błagam Was na wszystko zróbcie wreszcie jakis plakat / ogłoszenie dla Kumpla, który można porozwieszać w wielu miejscach , porozdawać znajomym itp szkoda każdego dnia, zwłaszcza,że hotel nie jest tani, samo miejsce tez nie najszczęśliwsze dla psa, a o nowego właściciela nie łatwo wczoraj byliśmy u Kumpla, był na spacerku z nami oswoił się już chyba troche z miejscem, choc my sami mamy mieszane uczucia martwi mnie też fakt iz zgubiła się?! nowo zakupiona obroża przeciwpchelna właścielka hotelu stwierdziła, ze musi gdzies byc?! ale chyba nie o to chodzi aby była gdzieś tylko na szyi psa konkretnie błagam jeszcze raz o plakat!!! Quote
Recommended Posts