Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

[quote name='NiJaSe']mysle ze kontakt mozesz podawac na mnie i na Mru , Mru tak ?:)
do mnie to :
tel.662193687
mail orpha@wp.pl
tekst moze byc narazie , jak hotelik poczyni jakies obserwacje co do jego zchowan to sie uzupelni

Mru, a jaki jest kontakt do Ciebie?
Podac, ze mozliwa pomoc w transporcie?

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chce mu zalozyc watek na terierkowie - czy on nadaljest na stadionie? poprosze o kilka zdan-moze byc tu lub na PW - mam tyyyle watkow do ogarniecia - nie dam rady leciec teraz przez caly...

interesuje mnie to, co wiadomo o jego charakterze, wieku, stosunku do innych psow, zdrowiu...

i czy jest tylko to jedno zdjecie?

Posted

wiemy o nim dokladnie tylko to co jest na pierwszej stronie :( , wiecej zdjec jest bodajze na stronie 5 , w pierwszym poscie na dole napisalam chyba gdzie sa zdjecia , jesli nie to zaraz poszukam

Posted

ej, ludziska, wpadajcie w sobotę na zlot dogomaniacki, urodzinowo-zosiowo-mieżdunarodnyj. na naszej łące od ok 13.00.

używki dowolne według widzimisię używającego.

zaproszenie otwarte dla wszystkich. warunek: zero polityki dogomaniackiej ;-)

Posted

mru napisał(a):
wpłaty na stadionowe bidy:

20 zł. - Piotr C.
15 zł. - Anna K.
10 zł. - Agata L. Atomowka
20 zł. - Sylwia B.
10 zł. - Katarzyna R.

podpiszcie kto jest kim :)

a inni? :)

Posted

teraz, aktualnie, zosia, ja później :-). ona jest majowa, ustaliłam sobie na 1 maja, zeby było tak ładnie, międzynarodowo. no i co roku zapominałam, bo na kajakach byłysmy na majówkach, a wtym roku za zimno i zdecydowałysmy sie nie jechać. więc postanowiłam nie zapomnieć, stąd pomysł zlotu ;-)

szukamy: młodego psiaka (kilka miesiecy), docelowo małego średniaka, na podwórko, takiego z charakterem. jest tam już onkowaty, ale ciapa totalna i ludzie chcieliby, zeby cos szczekało. jest 2 letnie dziecko, więc ma dziecka nie zjeść. żadnych łańcuchów.
dom do sprawdzenia, bodaj pod rawa mazowiecką, ale brzmi ok.

Posted

Dziewczyny
błagam Was na wszystko
zróbcie wreszcie jakis plakat / ogłoszenie dla Kumpla, który można porozwieszać w wielu miejscach , porozdawać znajomym itp
szkoda każdego dnia, zwłaszcza,że hotel nie jest tani, samo miejsce tez nie najszczęśliwsze dla psa, a o nowego właściciela nie łatwo

wczoraj byliśmy u Kumpla, był na spacerku z nami
oswoił się już chyba troche z miejscem, choc my sami mamy mieszane uczucia
martwi mnie też fakt iz zgubiła się?! nowo zakupiona obroża przeciwpchelna
właścielka hotelu stwierdziła, ze musi gdzies byc?! ale chyba nie o to chodzi aby była gdzieś tylko na szyi psa konkretnie

błagam jeszcze raz o plakat!!!