hesia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ok, ogloszenia bazarkowe zalatwione, cioteczka koosiek czeka na tekst i zdjecia. Napisalam, ze beda chyba w srode, ale mysle ze dzien w ta, czy w ta nie robi roznicy. Tekst nie musi byc gotowy, koosiek moze napisac taki wzruszajacy, ale musi miec jak najwiecej informacji. Quote
Atomowka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 To oprócz Kumpla ile tam jest jeszcze psiaków, bo się już pogubiłam:oops: A Kumpel gdzie jedzie, do jakiego hoteliku? Quote
Tymonka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 a ja poproszę nr. konta na pw , chciałam wpłacić swoją deklarację . Cz było już podawane na wątku a ja się pogubiłam??:oops: Quote
Piromanka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Numer konta do wpłat jest na pierwszej stronie. Quote
Tymonka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Piromanka napisał(a):Numer konta do wpłat jest na pierwszej stronie. dzięki , nie sprawdziłam:oops: Quote
mru Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 dzieki ludzie za wpłaty :):):) Kumpel jutro idzie do hotelu! :) koszt niestety 400 zł miesiecznie... mam nadzieje, ze szybko go wyadoptujemy :) postaramy się jak najszybciej! hotelik w Konstancinie, także blisko i mi po drodze Quote
Atomowka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ja wpłaciłam dziś swoją deklarację, a mój TZ wpłaci jutro więc niebawem będą pieniążki od Nas. Kumple będzie w kojcu czy w domowym hoteliku, i czy w tą cenę jest wliczona karma? Quote
Tymonka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 poszło 15 zł ( deklaracja za 3 miesiące z góry) Quote
mru Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Kumpel miał wczoraj jechać do hoteliku, ale uciekł Panu Piotrowi :( będziemy próbować. Quote
sleepingbyday Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 one mają nosa te sierściuchy... ja wpłacę w przyszłym tygodniu.. Quote
Atomowka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Chciałam zapytać czy doszła moja i mojego TZ-a wpłata? I czy może mi ktoś powiedzieć gdzie Kumpel będzie w hoteliku i ile jeszcze psów tam jest? Quote
NiJaSe Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Mru napisz jakie wplaty i od kogo dotarly to pierwszy post uzupelnie Quote
mru Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 staram się wyciągnąć te info od Renaty ;) jak będę miała to wrzucę! Kumpel od wczoraj w hotelu :) mam foty, wrzucę niebawem z początku Kumepl był w szoku, ale ma fajną koleżankę w kojcu i dobrze się dogadują - nawet razem w budzie spali :) czyli Kumpel bezpieczny, pan Piotr zapłacił 200 zł. plus jeszcze dał kasę na szczepienie Kumpla na stadionie została sunia i Lupo Quote
mru Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 wpłaty na stadionowe bidy: 20 zł. - Piotr C. 15 zł. - Anna K. 10 zł. - Agata L. 20 zł. - Sylwia B. 10 zł. - Katarzyna R. podpiszcie kto jest kim :) Quote
mru Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no i jeszcze dwa: od razu mam prośbę: czy ktoś z Was potrafi zrobić ładny plakat dla Kumpla? :) chodzi o coś takiego, co możnaby porozwieszać u wetów, na ulicach, w knajpach itd.! możnaby tam napisać, że Kumpel od wielu miesięcy był jest bezdomny, ale że ma świetny kontakt z ludźmi - ufa im i jest łagodny. Akceptuje inne psy. Jest młodziutki, sięga ponad kolano. Quote
NiJaSe Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 kurcze ,ale on ładniutki jest :):) , ma w sobie to cos :D ech poza kasa na hotl , trzeba by tez o wycieciu jajek pomyslec :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 NiJaSe napisał(a):kurcze ,ale on ładniutki jest :):) , ma w sobie to cos :D ech poza kasa na hotl , trzeba by tez o wycieciu jajek pomyslec :evil_lol: no i proszę, co na zdjęciach przykuwa uwagę renaty? ;-) Quote
hesia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ciotki, przypominam, ze Kumpel ma oplacony bazarek ogloszeniowy u koosiek (25 ogloszen powtorzonych po tygodniu). Zdjec jest do wyboru, ale czy cos wiecej procz [quote name='NiJaSe']1. KUMPEL-mlody ok.2 letni psiak ,jak na moje oko mix haszczaka z rotkiem , przemily ,slodki jak cukierek , straszliwy pieszczoch - miziaj mnie , no miziaj ,miziaj .... nadaje sie do domu z dziecmi i z innymi psami bo nie przejawia agresji ani do tych ani do tych ;przyjacielsko nastawiony do calego świata. Troszke nieufnosci w nim owszem jest ,ale na bank szybko sie przelamie , on sie wrecz prosi calym soba o dom i swojego czlowieka. i faktu, ze blakal sie pod stadionem? Do kogo podac kontakt, telefon i email? 400 zl to dosc duzo, trzeba go jak najszybciej zaczac oglaszac. Quote
NiJaSe Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 mysle ze kontakt mozesz podawac na mnie i na Mru , Mru tak ?:) do mnie to : tel.662193687 mail orpha@wp.pl tekst moze byc narazie , jak hotelik poczyni jakies obserwacje co do jego zchowan to sie uzupelni Quote
Recommended Posts