Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

Ok, ogloszenia bazarkowe zalatwione, cioteczka koosiek czeka na tekst i zdjecia. Napisalam, ze beda chyba w srode, ale mysle ze dzien w ta, czy w ta nie robi roznicy. Tekst nie musi byc gotowy, koosiek moze napisac taki wzruszajacy, ale musi miec jak najwiecej informacji.

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki ludzie za wpłaty :):):)

Kumpel jutro idzie do hotelu! :) koszt niestety 400 zł miesiecznie...

mam nadzieje, ze szybko go wyadoptujemy :) postaramy się jak najszybciej!

hotelik w Konstancinie, także blisko i mi po drodze

Posted

Ja wpłaciłam dziś swoją deklarację, a mój TZ wpłaci jutro więc niebawem będą pieniążki od Nas. Kumple będzie w kojcu czy w domowym hoteliku, i czy w tą cenę jest wliczona karma?

Posted

staram się wyciągnąć te info od Renaty ;) jak będę miała to wrzucę!

Kumpel od wczoraj w hotelu :) mam foty, wrzucę niebawem
z początku Kumepl był w szoku, ale ma fajną koleżankę w kojcu i dobrze się dogadują - nawet razem w budzie spali :)

czyli Kumpel bezpieczny, pan Piotr zapłacił 200 zł. plus jeszcze dał kasę na szczepienie Kumpla

na stadionie została sunia i Lupo

Posted

wpłaty na stadionowe bidy:

20 zł. - Piotr C.
15 zł. - Anna K.
10 zł. - Agata L.
20 zł. - Sylwia B.
10 zł. - Katarzyna R.

podpiszcie kto jest kim :)

Posted

no i jeszcze dwa:

od razu mam prośbę: czy ktoś z Was potrafi zrobić ładny plakat dla Kumpla? :) chodzi o coś takiego, co możnaby porozwieszać u wetów, na ulicach, w knajpach itd.!

możnaby tam napisać, że Kumpel od wielu miesięcy był jest bezdomny, ale że ma świetny kontakt z ludźmi - ufa im i jest łagodny. Akceptuje inne psy. Jest młodziutki, sięga ponad kolano.

Posted

Ciotki, przypominam, ze Kumpel ma oplacony bazarek ogloszeniowy u koosiek (25 ogloszen powtorzonych po tygodniu). Zdjec jest do wyboru, ale czy cos wiecej procz

[quote name='NiJaSe']1. KUMPEL-mlody ok.2 letni psiak ,jak na moje oko mix haszczaka z rotkiem , przemily ,slodki jak cukierek , straszliwy pieszczoch - miziaj mnie , no miziaj ,miziaj .... nadaje sie do domu z dziecmi i z innymi psami bo nie przejawia agresji ani do tych ani do tych ;przyjacielsko nastawiony do calego świata. Troszke nieufnosci w nim owszem jest ,ale na bank szybko sie przelamie , on sie wrecz prosi calym soba o dom i swojego czlowieka.
i faktu, ze blakal sie pod stadionem?
Do kogo podac kontakt, telefon i email? 400 zl to dosc duzo, trzeba go jak najszybciej zaczac oglaszac.

Posted

mysle ze kontakt mozesz podawac na mnie i na Mru , Mru tak ?:)
do mnie to :
tel.662193687
mail orpha@wp.pl
tekst moze byc narazie , jak hotelik poczyni jakies obserwacje co do jego zchowan to sie uzupelni