Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

jestem. na moją deklarację stadionowcy moga liczyć.
sunia moze miec szczeniaki a może i nie mieć, nie wiadomo, ale może to chocby po pełnych cycochach będzie widac.
co do ogłoszeń - przeciez kaasik juz foty wczesniej robiła, pewnie ma więcej, niz wrzuciła na watek, bo to zawsze sie robi duzo więcej, niz się wrzuca. mogę założyć wątek na GL i mam jeszcze pomysł -napisac do gazeta warszawa, co wy na to? i sa strony saskiej kepy i fora. tam tez.
czy mozna w 1 poście zorbić takie podsumowanie, ile jest psów (z fotami), o których wiemy?

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podam niedługo nr konta, jest to subkonto fundacyjne
ale Renata żywi swoje psy tylko z żebractwa, nie dostaje od fundacji kasy

niby oczywiste, bo tak to jest własnie :) u mnie tez, ale jednak wiecie musze to powiedziec, bo niektórym sie ywdaje ze fundacje to niewiadomo skad kase biorą ;) i dziela sie z kazdym kto chce... a niestety nie :(

Posted

Witajcie,
pisze już tutaj 5 raz ale komp szwankuje i nic nie wchodzi, albo ja nie umiem.
Liczyłam, że macie najświeższe inf ze stadionu od fundacji, z której byli dzisiaj na stadionie.
Otóz ostatecznie sprawa ma sie tak: 2 małe psiaki (sunia i piesek) zostały dzisiaj skutecznie wyśledzone i okazało sie ze maja właściciela i swoje miejsce gdzies na drugim końcu stadionu.
Sunia ma młode , są pod dobra opieką i sa juz chetni do adopcji.
Także ta sprawa jest nieaktualna, rozwiazała sie sama i to jest wg mnie bardzo dobra wiadomośc.

Do adopcji został tylko jeden piesek , przemiły Kumpel,zasługuje na szczęsliwy dom.
Pozdrawiam Renata

Posted

Wreszcie sie udało, więc jeszcze dopiszę.
Sorry za całe zamieszanie i wielki dzieki za zainteresowanie sprawą.Juz wczesniej sledzilismy sunie ale ciagle zwiewała, dopiero dzisiaj sie udało.
Nie ulega watpliwości , że właściciel jest nieodpowiedzialny bo gdyby psiaki miały obrożę z nr tel nie byłoby całej sprawy a psiaki od co najmniej pół roku regularnie przychodziły, jadły i spały. W kazdym badz razie maja dom i to jest najwazniejsze.
jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Szukajmy domu dla Kumpla!!!

Posted

Znowu ja.
Uswiadomiłam sobie, że ok tydzien temu zaaplikowałam wszystkim psiakom krople na kleszcze.
Jesli sunia jest karmiąca ,czy nie zaszkodzi to szczeniakom?

Posted

renia wiemy, ale dla nas sprawa nie jest do końca zamknięta... ale to już bezpośrednio Paweł pogada z Twoim mężem

na razie Kumpel - w sumie możemy go zabrać już, Paweł (z którym dziś rozmawiał Twój mąż) zadzwoni do niego dziś za jakieś 2 godziny :)

Posted

To juz nie wiem o co chodzi ? Myslałam, że to najlepsza wiadomośc w ostatnich dniach.
Myślicie,że trzeba mu odebrac psy ?
No taki cudowny to on pewnie nie jest, ale przeciez sie nie zgadza na oddanie.

Posted

Ludziki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kumpel i reszta psiakow maja szanse na hotelik , on juz wlasciwie jest tylko kasy nie ma , potrzeba nam 200 zl na jednego psa , poczatek juz jest ale do konca jeszcze sporo brakuje.
Zapraszamy na watek !!!

Posted

PSIAKI MAJA ZAKLEPANY HOTELIK - potrzebne deklaracje !!!!!
Niezmarnujmy tej szansy !!!!!
Hotelik jest dopiero w trakcie urządzania ,przed czerwcem powinien byc gotowy , mamy teoretycznie chwile czasu ,ale on pedzie jak oszalaly trzeba zaczac juz teraz !!!!

Musimy nazbierać 200 zl na jednego psa poki co na pierwszy ogien idzie Kumpel , miejsce juz jest brakuje tylko kasy !!!

Posted

super super.
renata rób podsumowanie w 1 poście, bo sie pogubisz.
200 zł za psa to cena promocyjna :-).

reniu -co to za "właściciele", którzy psom nie założą adresatki, których "obcy" musza zakraplać antykleszczowo?