NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 kto jeszcze ?? dostalam telefon na ewentualny dom tymczasowy , bede dzwonic zeby wiedziec na ile ten domek no i jak sie dogadam to trzeba bedzie podjac decyzje ktory psiak wtedy moglby tam isc ... :/ Quote
mru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jak bedziemy mieli foty i jakies króciutkie opisy to ja roześlę dobrym ludziom, może ktoś któregoś gdzieś wciśnie... Quote
sleepingbyday Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja też wprzyszły weekend, tyle, że sobote mam troche krótsz.a raz, ze długi spacer dla zoski musi być, ale dwa, ze jestem umówiona po południu, niezbyt wczesnie, jakoś pewnie 19, więc luz, ale jednak. ale dołącze na pewno, tyle, ze może na krócej, zależnie, jak się umówimy. Quote
mru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 słuchajcie a ktoś z dobrym aparatem? takim, co złapie te psy bez zwględu na pogodę i czy będą chciały z nami gadać? przydałby się taki, znacie może? Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 no to do kaasik musze`sie usmiechnac , ona ma dobry aparacik Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nie mam sily przebicia offuje o watku i nikt sie nie zjawia Quote
Majki1510 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jestem, mów co potrzeba. Wątek poczytam wieczorkiem Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jestem , ale nie mam pomysłu jak pomóc :( Ogłoszenia mają ?? Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 ech tego o co najtrudniej , miejsca dla tych dzieciakow , narazie miszkaja na parkingu pod stadionem ,ale w czerwcu wchodzi tam budowa .... nie wiem co potem z nimi :( Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 dopiero sie za nie biore , narazie wrzucilam na nasza- klase , jutro bede miala chwilke i wsadze na gumtree wawa , ogloszenia wp.pl , ojej , moruska i cafe animal Quote
Tymonka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak coś to poproszę o tekst i mogę machnąć ogłoszenia . Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 ok. dziekuje :) do jutra zmontuje jakis sensowny tekscik , a jak ktos ma sugestie tekstowe to prosze , prosze Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 heheh ok. :) ,tylko musimy dograc czy 17 czy 18 i godzine i moze ktos sie jeszcze do nas przylaczy ??? Quote
kaasik91 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja się zgłaszam z aparacikiem ;) Niestety, nie piszę często bo matura tuż tuż i coraz mniej czasu:shake: a z rudym wychodzić też trzeba... Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 zapraszam wawe na watek !!!!! musimy cos wymodzic bo potem nie wiadomo co sie z psiakami stanie........ Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wiadomo co się stanie. Ekipa wjedzie ze sprzętem, zobaczą psy, będą głupie uśmiechy, jak szef będzie myślący to zadzwoni gdzie trzeba, SM przyjedzie, psów nie wezmą bo uciekną. A jak szef nie będzie myślący to od razu rozwalą ogrodzenia a psy będą pod budową na zielenieckiej koczowały albo pójdą w miasto:-( Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 moge miec hotelik dla psiakow , jeszcze nie teraz bo jest w trakcie urzadzania ale przed czerwcem pani powinna sie wyrobic!!! TRZEBA ZACZAC ZBIERAC DEKLARACJE !!!!!! TRZEBA NAM NARODU NA WATKU !!!!! Quote
Atomowka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Jestem ja również ( choć zapewne nikt z Was mnie nie kojarzy). W razie co tez mogę w weekend wpaść, dodatkowa para rąk eis może przydać ( chociażby do miziania, bo tego też na pewno potrzebują). Jeżeli będzie ten hotelik dla psiaków w czerwcu to trzeba deklaracje zbierać ( chyba nawet najlepiej już zacząć, żeby potem nie obudzić się " z ręką w nocniku") Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał za złe ja sobie "okradnę" kilka fot psiaków, wsadzę na NK, postaram się też zrobić plakaty i porozwieszać w swojej okolicy Quote
NiJaSe Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 a bierz smialo :) DEKLARACJI TRZEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Atomowka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Pogadam dziś z ludźmi może chociaż na drobne kwoty ich namówię. Z tego co widzę to póki co psiaki nawet złotówki nie mają. A kiedy planujecie iść do weta albo chociaż odrobaczyć? Quote
mru Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 słuchajcie, niedobrze :( chciceliśmy dziś zabrać sunię do hotelu, ale... pan co karmi psy mówi, że suka może mieć gdzieś młode :( TZ jest właśnie w drodze na stadion, pogada z tym panem i ochroną... ale zabrać suni moim zdaniem nie możemy nie mając pewności... bo nawet bardzo doświadczony wet widząc sukę nie powie na 100% czy nie ma ona młodych :( jak znaleźć takie szczeniaki? trzeba sukę śledzić... a jesli młode są to w jakim stanie? mogą nie żyć, lub być umierające. to jest w sumie srodek miasta mimo wszystko... w hotelu było miejsce na sukę (siedziałaby w kojcu z psem...) :( Quote
NiJaSe Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 dobra ludzieeeee !!!!! pomozcie w zbieraniu deklaracji !!!! na dobry poczatek ja daje 5 zl stalej comiesiecznej nad ksiegowym pomyslim pozniej , mimo ze zalozylam watek takiej roli sie nie podejmuje Quote
Recommended Posts