Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

kto jeszcze ??
dostalam telefon na ewentualny dom tymczasowy , bede dzwonic zeby wiedziec na ile ten domek no i jak sie dogadam to trzeba bedzie podjac decyzje ktory psiak wtedy moglby tam isc ... :/

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też wprzyszły weekend, tyle, że sobote mam troche krótsz.a raz, ze długi spacer dla zoski musi być, ale dwa, ze jestem umówiona po południu, niezbyt wczesnie, jakoś pewnie 19, więc luz, ale jednak. ale dołącze na pewno, tyle, ze może na krócej, zależnie, jak się umówimy.

Posted

słuchajcie a ktoś z dobrym aparatem? takim, co złapie te psy bez zwględu na pogodę i czy będą chciały z nami gadać? przydałby się taki, znacie może?

Posted

ech tego o co najtrudniej , miejsca dla tych dzieciakow , narazie miszkaja na parkingu pod stadionem ,ale w czerwcu wchodzi tam budowa .... nie wiem co potem z nimi :(

Posted

dopiero sie za nie biore , narazie wrzucilam na nasza- klase , jutro bede miala chwilke i wsadze na gumtree wawa , ogloszenia wp.pl , ojej , moruska i cafe animal

Posted

Wiadomo co się stanie. Ekipa wjedzie ze sprzętem, zobaczą psy, będą głupie uśmiechy, jak szef będzie myślący to zadzwoni gdzie trzeba, SM przyjedzie, psów nie wezmą bo uciekną. A jak szef nie będzie myślący to od razu rozwalą ogrodzenia a psy będą pod budową na zielenieckiej koczowały albo pójdą w miasto:-(

Posted

moge miec hotelik dla psiakow , jeszcze nie teraz bo jest w trakcie urzadzania ale przed czerwcem pani powinna sie wyrobic!!!

TRZEBA ZACZAC ZBIERAC DEKLARACJE !!!!!!
TRZEBA NAM NARODU NA WATKU !!!!!

Posted

Jestem ja również ( choć zapewne nikt z Was mnie nie kojarzy). W razie co tez mogę w weekend wpaść, dodatkowa para rąk eis może przydać ( chociażby do miziania, bo tego też na pewno potrzebują). Jeżeli będzie ten hotelik dla psiaków w czerwcu to trzeba deklaracje zbierać ( chyba nawet najlepiej już zacząć, żeby potem nie obudzić się " z ręką w nocniku") Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał za złe ja sobie "okradnę" kilka fot psiaków, wsadzę na NK, postaram się też zrobić plakaty i porozwieszać w swojej okolicy

Posted

Pogadam dziś z ludźmi może chociaż na drobne kwoty ich namówię. Z tego co widzę to póki co psiaki nawet złotówki nie mają. A kiedy planujecie iść do weta albo chociaż odrobaczyć?

Posted

słuchajcie, niedobrze :(

chciceliśmy dziś zabrać sunię do hotelu, ale... pan co karmi psy mówi, że suka może mieć gdzieś młode :(
TZ jest właśnie w drodze na stadion, pogada z tym panem i ochroną... ale zabrać suni moim zdaniem nie możemy nie mając pewności... bo nawet bardzo doświadczony wet widząc sukę nie powie na 100% czy nie ma ona młodych :(

jak znaleźć takie szczeniaki? trzeba sukę śledzić...

a jesli młode są to w jakim stanie? mogą nie żyć, lub być umierające. to jest w sumie srodek miasta mimo wszystko...

w hotelu było miejsce na sukę (siedziałaby w kojcu z psem...) :(

Posted

dobra ludzieeeee !!!!! pomozcie w zbieraniu deklaracji !!!!

na dobry poczatek ja daje 5 zl stalej comiesiecznej

nad ksiegowym pomyslim pozniej , mimo ze zalozylam watek takiej roli sie nie podejmuje