NiJaSe Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 no dwa miesiace i to niepelne zostalo :/ , a ja sie ogarnąć nie mogę Quote
mru Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 sbd, zaangażowałam nas i Ciebie w te psy :P cieszysz sie? sprawdź na stronce interwencyjnej! trzeba zrobić foty reszcie psów i być może będę miała miejsce w hotelu dla jakiejś suki (chyba suki najpilniejsze?) - no w każdym razie dla najpilniejszego psa. ale tylko być może na razie, zależy czy inna suka pójdzie jutro do DS. no ale to tylko jedno miejsce :( Quote
mru Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='NiJaSe']jak wtedy bylismy byla ta jedna czarna suka z guzem na podbrzuszu i nie jest sterylizowana , ona jest najbardziej dzika ,zeby ja zlapac trzeba ja najpierw czyms nacpac. Ogolnie pan mowil ze tam tych psow jest 5 ale jak wtedy bylismy to byly tylko te trzy :/[/QUOTE] to chyba ją trzeba dorwać. Quote
sleepingbyday Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 rany, jakże sie cieszę! legitke ponoć mam miec po świętach. ale myslałam nad tą sprawą i jeszcze zanim pójdziemy to mamy kilka rzeczy do przygotowania, pogadamy na zywo o co kaman, ok? Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 kurde a mi znowu mnie jednej brakuje , szczenie w domu na glowie , dla drugiego wizyta w srode , o nikona mam zapytanie i tez musze sie z czlowiekiem spotkac , i jeszcze te bidaki stadionowe. Mru tylko trza plan opracowac jak ? bo ona dzikuska , nie ma opcji zeby jej sie dalo obroze zalozyc:/ , ona to nawet do tego pana nie podchodzi mimo ze go zna Quote
mru Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wiem wiem! najgorsze, że ona jest na otwartym terenie, choć jakby się przed nami do budy schowała to już by było nieźle :) Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 na ta bude to ja tez licze , buda wielka jest i ma drzwiczki ktore mozna zamknac Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 no ale co ? trzeba by jej cos podac co ja ogłupi no nie ??? w tym punkcie jestem cienka bo nie odławialam dzikusa zadnego nigdy Quote
mru Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 jeśli będzie w budzie to nie :) to być może się ją po prostu wyciągnie. tylko potrzeba będzie jakichś 3-4 osób na miejscu, żeby obstawić boki. Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 jeza to brzmi jak hardcore :D , ale jak Ty ja wyciagniesz jak ona szczeka bedzie klapac ? Quote
mru Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no kijem ;) tylko módlcie się, zeby pan który ma jutro tę sukę adoptować wziął ją :) Quote
Piromanka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jak będziecie tam jechać, to zgłaszam swoją chęć pomocy. Quote
NiJaSe Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 no to ja trzymam kciuki za ta sunie co ma jechać a potem bede sie modlic o ten kij dla suczydla ;p Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ze stadionem tzreba zagęścic kroki: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7738718,Koniec_najslynniejszego_targowiska_w_miescie.html Quote
reniax1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Witajcie, sunia którą nazwałyście ZORKA właśnie odeszła za Tęczowy Most. Z tego guza rozwinął sie najprawdopodobniej nowotwór, była w stanie agonalnym. Jest mi bardzo przykro ale jedyne co moglismy dla niej zrobic to skrócic jej cierpienie. Mam nadzieję, że dla reszty psów uda Wam się zrobic znacznie wiecej anizeli tylko zdjęcia. Przepraszam jestem rozgoryczona , wiem, że robicie wszystko co w Waszej mocy aby pomóc tym psiakom, wiele sobie obiecywalismy po waszej wizycie... Pozdrawiam i trzymam kciuki żona tego pana co pomaga Quote
NiJaSe Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 witay Reniux biedna mala :( to ja zapuscilam watek , nie nadazalam za wydarzebniami ktore sie dzialy ....rany mam wyrzuty sumienia ale teraz jak juz Nikon zdrowy i jak ogarnelam swoja mlodziez i szczeniaki bede miala wiecej czasu nie ma co dziewczyny bierzemy sie do roboty , bo szkoda czasu Quote
sleepingbyday Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 o nie... nawał spraw czy nie, pies miał dużego guza na boku a my nie zadziałałysmy tak szybko, jak w takiej sytuacji powinnyśmy. to, ze cierpiała jest naszą winą. Quote
Awit Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja też mieszkam w sąsiedztwie, jakby coś. Biedna sunieczka Quote
NiJaSe Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 kurde biadolimy i nic z tego nie wynika nie wiem trzeba jakis konspekt plan moze zacznijmy od ogloszen co ? ja zrobie gumtre-wawa , moruska , nasza-klasa juz odfajkowana , ogloszenia.wp.pl kto nastepny ? Mru banerek ?? Quote
mru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :( strasznie mi przykro... ludzie często sobie dużo obiecują jak się czymś interesujemy, ale my naprawdę nadprzyrodzonych mocy nie mamy... mamy sowje prace. domy i życia i i tak strasznie dużo na głowie ale Zorkę faktycznie mogliśmy uratować :( okropnie mi żal tej suni szczególnie, że ostatnio powstał plan jej złapania.... a ten pan co miał zabrać sukę od nas nie przyjechał... wziął inną - też bardzo potrzebującą bo z Korabiewic. no ale tym samym miejsca dla Zorki nie było a i tak byłoby już za późno... :/ czyli psików jest jeszcze 4? czy ma pani jakieś zdjęcia pozostałej dwójki? czy ktoś mógłby zrobić te zdjęcia? Quote
mru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jeślin nie ma zdjęć to czy możemy prosić o opisy pozostałych psów? albo wszystkich najlepiej żeby szukać im tymczasów musimy mniej-więcej znać ich wielkość/płeć i już bardziej mniej-więcej temperament, charakter! prosze o te info, wtedy będzie łatwiej działać Quote
mru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 drugą suke trzeba wysterylizować! i poszukać jej DT po sterylce chociaż... panom szukać DT lub zbierać na hotele, ale najpierw szukałabym DT... tylko potrzebujemy zdjęć psów i informacji o nich wszystkich! Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nie ma wyjscia trzeba bedzie sie tam znowu wybrac i ogarnac temat , tylko ze ja w ten week odpadam ale moze zbierzemy sie w kilka osob na nastepny ? Quote
mru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tak, ja sie moge wstepnie na weekend 17-18 umowić. Quote
Recommended Posts