Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sbd, zaangażowałam nas i Ciebie w te psy :P cieszysz sie? sprawdź na stronce interwencyjnej!

trzeba zrobić foty reszcie psów i

być może będę miała miejsce w hotelu dla jakiejś suki (chyba suki najpilniejsze?) - no w każdym razie dla najpilniejszego psa. ale tylko być może na razie, zależy czy inna suka pójdzie jutro do DS.

no ale to tylko jedno miejsce :(

Posted

[quote name='NiJaSe']jak wtedy bylismy byla ta jedna czarna suka z guzem na podbrzuszu i nie jest sterylizowana , ona jest najbardziej dzika ,zeby ja zlapac trzeba ja najpierw czyms nacpac. Ogolnie pan mowil ze tam tych psow jest 5 ale jak wtedy bylismy to byly tylko te trzy :/[/QUOTE]

to chyba ją trzeba dorwać.

Posted

kurde a mi znowu mnie jednej brakuje , szczenie w domu na glowie , dla drugiego wizyta w srode , o nikona mam zapytanie i tez musze sie z czlowiekiem spotkac , i jeszcze te bidaki stadionowe.
Mru tylko trza plan opracowac jak ? bo ona dzikuska , nie ma opcji zeby jej sie dalo obroze zalozyc:/ , ona to nawet do tego pana nie podchodzi mimo ze go zna

Posted

jeśli będzie w budzie to nie :) to być może się ją po prostu wyciągnie. tylko potrzeba będzie jakichś 3-4 osób na miejscu, żeby obstawić boki.

Posted

Witajcie,
sunia którą nazwałyście ZORKA właśnie odeszła za Tęczowy Most.
Z tego guza rozwinął sie najprawdopodobniej nowotwór, była w stanie agonalnym.
Jest mi bardzo przykro ale jedyne co moglismy dla niej zrobic to skrócic jej cierpienie.
Mam nadzieję, że dla reszty psów uda Wam się zrobic znacznie wiecej anizeli tylko zdjęcia.
Przepraszam
jestem rozgoryczona , wiem, że robicie wszystko co w Waszej mocy aby pomóc tym psiakom, wiele sobie obiecywalismy po waszej wizycie...
Pozdrawiam i trzymam kciuki
żona tego pana co pomaga

Posted

witay Reniux
biedna mala :(
to ja zapuscilam watek , nie nadazalam za wydarzebniami ktore sie dzialy ....rany mam wyrzuty sumienia
ale teraz jak juz Nikon zdrowy i jak ogarnelam swoja mlodziez i szczeniaki bede miala wiecej czasu
nie ma co dziewczyny bierzemy sie do roboty , bo szkoda czasu

Posted

kurde biadolimy i nic z tego nie wynika
nie wiem trzeba jakis konspekt plan
moze zacznijmy od ogloszen co ?
ja zrobie gumtre-wawa , moruska , nasza-klasa juz odfajkowana , ogloszenia.wp.pl

kto nastepny ?

Mru banerek ??

Posted

:( strasznie mi przykro...

ludzie często sobie dużo obiecują jak się czymś interesujemy, ale my naprawdę nadprzyrodzonych mocy nie mamy... mamy sowje prace. domy i życia i i tak strasznie dużo na głowie
ale Zorkę faktycznie mogliśmy uratować :( okropnie mi żal tej suni
szczególnie, że ostatnio powstał plan jej złapania.... a ten pan co miał zabrać sukę od nas nie przyjechał... wziął inną - też bardzo potrzebującą bo z Korabiewic. no ale tym samym miejsca dla Zorki nie było a i tak byłoby już za późno... :/

czyli psików jest jeszcze 4?

czy ma pani jakieś zdjęcia pozostałej dwójki? czy ktoś mógłby zrobić te zdjęcia?

Posted

jeślin nie ma zdjęć to czy możemy prosić o opisy pozostałych psów? albo wszystkich najlepiej

żeby szukać im tymczasów musimy mniej-więcej znać ich wielkość/płeć i już bardziej mniej-więcej temperament, charakter!

prosze o te info, wtedy będzie łatwiej działać

Posted

drugą suke trzeba wysterylizować! i poszukać jej DT po sterylce chociaż...

panom szukać DT lub zbierać na hotele, ale najpierw szukałabym DT...

tylko potrzebujemy zdjęć psów i informacji o nich wszystkich!

Posted

nie ma wyjscia trzeba bedzie sie tam znowu wybrac i ogarnac temat , tylko ze ja w ten week odpadam ale moze zbierzemy sie w kilka osob na nastepny ?