NiJaSe Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 orajt jeszcze raz senkju dobra kobieto :) Quote
kaasik91 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Była w tamtych okolicach, widziałam budę ale psów nie. Nie wypytywałam zbytnio niestety bo skoncentrowałam się na rozglądaniu się za Frejką. To chyba tu: niestety to co na mapie a w rzeczywistości się nieco różni więc nie mogę zagwarantować w 100%, że trafnie zaznaczyłam:roll: Quote
Awit Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Mój tel macie, jakby któraś szła a chciałaby mieć towarzystwo to dajcie znać. Dla nich czerwiec to bedzie dramatem, jak im ich dom zabiorą:-( Quote
Panca Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 zapisuje watek bywam na zupie u wietnamczykow na stadionie ale nigdy psow nie widzialam..chetnie pomoge jakby co... Quote
NiJaSe Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 psy tam sa tylko nie wiem ile , jak szukalam dzisiaj suni to zapytalam ochroniarza ile tych psow jest , powiedzial ze dwa ,ale cos mi nie lezy bo ten pan co dzwonil w sprawie Fei mowil ,ze w jednej budzie 5 ich spi , sluchajta trzeba sie zorganizowac , moze w ta niedziele co ?? zadzwonie do tego pana co sie nimi opiekuje zeby nas oprowadzial , kto chetny ? i na ktora godzine ? Quote
kaasik91 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja chętna :) W niedziele o każdej godzinie, w tym tygodniu o każdej godzinie, od przyszłego tygodnia utrudnienia w dostępie do wolnych godzin (szkoła). Jeżeli z aparatem/tami to trza iść tak aby było jeszcze jasno. Quote
NiJaSe Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 no to co jakas 14 moze byc ?? kto jeszcze ??? kto jeszcze ? pytam grzecznie kto jeszcze !!!!!! ;p Quote
epe Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziewczyny! Ja pamiętam sprawę psów ze stadionu,ale to było wtedy,gdy jeszcze tam był handel;) 2 psy zostały zabrane i znaleziono im domki w Niemczech. Pamiętam,ze sprawą zajmowała się Hankag i KasiaR,chyba takie nicki -nie widzę ich już na dogo. Wątek powinien być w dziale "znalazły dom" Pamiętam,ze w łapaniu psów pomagała dziewczynom straż,ale nie wiem czy miejska,czy ta dla zwierząt! Wtedy to była pilna sprawa,bo budowa miała się rozpoczynać! Quote
NiJaSe Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 epe te psy to juz chyba nowa historia :( , na bank jest ich 5 o ile nie wiecej , rozmawialam z panem ktory sie nimi zajmuje w sensie dokarmia je i jak jest pilna potrzeba to wiezie do weta. Pan jest bardzo chetny zeby mu pomoc ,wrecz sie ucieszyl ze sie zainteresowalam. Quote
mru Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 o matko... zapisuje sie! jestem chetna pomoc! Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Heheheh handel to tam nadal jest.................. niestety w pierwszym terminie czyli w ndz nie pomoge, wyjezdzam ;/ Quote
NiJaSe Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 mam pytanie , w sensie moje dziecko ma pytanie - czy jest jakas miedzyanrodowa organizacja pomocy zwierzetom ...tylko nie piszcie ze greenpeace ;p Obraczus jak nie tym to nastepnym razem sie zalapiesz , na jednej wizycie i tak sie napewno nie skonczy Quote
kaasik91 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 nijase napisał(a):mam pytanie , w sensie moje dziecko ma pytanie - czy jest jakas miedzyanrodowa organizacja pomocy zwierzetom ...tylko nie piszcie ze greenpeace ;p peta, wwf? Quote
kosu32 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jestem i ja, ale do pracy "fizycznej" chwilowo się nie nadaję - pokręciło mnie jakieś cholerstwo... Poczytam później na spokojnie wątek. Quote
NiJaSe Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 kurde probuje mysle co mozemy zrobic jak juz ogarniemy jako tako sytuacje Quote
kaasik91 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Na pewno trzeba będzie ściągnąć jak najwięcej ludzi na wątek, może jakieś deklaracje DT pozbierać... sama nie wiem :( Quote
Owieczka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jak będą jakies zdjęcia i jakiekolwiek info o psach to bedzie wiadomo czego i kogo szukać. ja bardzo chętnie bym sie z Wami wybrała ale weekend jestem poza Wawą :( Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Na pewno musimy wiedziec ile jest psów. Jak bedzie ich 5 to jeszcze w miare, gorzej jak bedzie ich pinad 5. Wtedy nie ma szans na DT. Cholera no.... Quote
NiJaSe Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 dobra nie martwmy sie na zapasa w niedziele wszystko sie okaze , mam nadzieje ze faktycznie jest ich tylko piątka i na tym koniec. Tak naprawde najgorsze jest to ze pewnie zrobimy cos z tymi co juz sa a pewnie zaraz zjawia sie nastepne .... Quote
NiJaSe Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ok.pan w niedziele podjedzie bez problemu , jest bardzo wdzieczny ze sie zainteresowalysmy , bardzo martwi sie co bedzie z tymi psiakami jak przyjdzie czerwiec , mam nadzieje ze do tego czasu uda nam sie temat ogarnac. W kupie sila !!! Quote
Plicha Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Do czerwca jeszcze trochę czasu, cos wymyślimy. Co do niedzieli to jeszcze nie wiem czy bede w wawie, jakby co dam znac. Quote
NiJaSe Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 no ba w koncu my zmyslne dziewczynki jestesmy ;) jakkomu trzeba to zostawiam w miejscu publicznym moj nr. 662 193 687 Quote
mru Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ja nie wniedziele nie moge fizycznie, ale dajcie mi jakies zdalne obowiązki... nie wiem... opisy psów, techniczne jakies zadania, ogłoszenia! Quote
NiJaSe Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 heh mru Ty sie juz nie martw , damy Ci zajęcie ;))) Quote
Recommended Posts