Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była w tamtych okolicach, widziałam budę ale psów nie. Nie wypytywałam zbytnio niestety bo skoncentrowałam się na rozglądaniu się za Frejką.

To chyba tu:

niestety to co na mapie a w rzeczywistości się nieco różni więc nie mogę zagwarantować w 100%, że trafnie zaznaczyłam
:roll:

Posted

psy tam sa tylko nie wiem ile , jak szukalam dzisiaj suni to zapytalam ochroniarza ile tych psow jest , powiedzial ze dwa ,ale cos mi nie lezy bo ten pan co dzwonil w sprawie Fei mowil ,ze w jednej budzie 5 ich spi , sluchajta trzeba sie zorganizowac , moze w ta niedziele co ?? zadzwonie do tego pana co sie nimi opiekuje zeby nas oprowadzial , kto chetny ? i na ktora godzine ?

Posted

Ja chętna :) W niedziele o każdej godzinie, w tym tygodniu o każdej godzinie, od przyszłego tygodnia utrudnienia w dostępie do wolnych godzin (szkoła). Jeżeli z aparatem/tami to trza iść tak aby było jeszcze jasno.

Posted

Dziewczyny!
Ja pamiętam sprawę psów ze stadionu,ale to było wtedy,gdy jeszcze tam był handel;)
2 psy zostały zabrane i znaleziono im domki w Niemczech.
Pamiętam,ze sprawą zajmowała się Hankag i KasiaR,chyba takie nicki -nie widzę ich już na dogo.
Wątek powinien być w dziale "znalazły dom"
Pamiętam,ze w łapaniu psów pomagała dziewczynom straż,ale nie wiem czy miejska,czy ta dla zwierząt!
Wtedy to była pilna sprawa,bo budowa miała się rozpoczynać!

Posted

epe te psy to juz chyba nowa historia :( , na bank jest ich 5 o ile nie wiecej , rozmawialam z panem ktory sie nimi zajmuje w sensie dokarmia je i jak jest pilna potrzeba to wiezie do weta. Pan jest bardzo chetny zeby mu pomoc ,wrecz sie ucieszyl ze sie zainteresowalam.

Posted

mam pytanie , w sensie moje dziecko ma pytanie - czy jest jakas miedzyanrodowa organizacja pomocy zwierzetom ...tylko nie piszcie ze greenpeace ;p
Obraczus jak nie tym to nastepnym razem sie zalapiesz , na jednej wizycie i tak sie napewno nie skonczy

Posted

nijase napisał(a):
mam pytanie , w sensie moje dziecko ma pytanie - czy jest jakas miedzyanrodowa organizacja pomocy zwierzetom ...tylko nie piszcie ze greenpeace ;p

peta, wwf?

Posted

dobra nie martwmy sie na zapasa w niedziele wszystko sie okaze , mam nadzieje ze faktycznie jest ich tylko piątka i na tym koniec. Tak naprawde najgorsze jest to ze pewnie zrobimy cos z tymi co juz sa a pewnie zaraz zjawia sie nastepne ....

Posted

ok.pan w niedziele podjedzie bez problemu , jest bardzo wdzieczny ze sie zainteresowalysmy , bardzo martwi sie co bedzie z tymi psiakami jak przyjdzie czerwiec , mam nadzieje ze do tego czasu uda nam sie temat ogarnac. W kupie sila !!!