Kago Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czekoladowa Tinka dzisiaj prosto od weta pojechała ze mną do hotelu i tam czeka na dalszą podróż do dziewczyn w Szczecinku. Sunia jest super grzeczna - chociaż z kolegą z boksu obok musiała chwilę podyskutować, ale poza tym grzeczniutka, ładnie podróżuje samochodem. Trzeba ja będzie tylko trochę poszkolić, bo na smyczy ciągnie i nie zna żadnych komend, ale popracujemy i będzie dobrze, bo słucha i reaguje:) Quote
agaga21 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Kago']Czekoladowa Tinka dzisiaj prosto od weta pojechała ze mną do hotelu i tam czeka na dalszą podróż do dziewczyn w Szczecinku. Sunia jest super grzeczna - chociaż z kolegą z boksu obok musiała chwilę podyskutować, ale poza tym grzeczniutka, ładnie podróżuje samochodem. Trzeba ja będzie tylko trochę poszkolić, bo na smyczy ciągnie i nie zna żadnych komend, ale popracujemy i będzie dobrze, bo słucha i reaguje:)[/QUOTE] fantastycznie! dzięki ogromne :) teraz furciaczek ją odbierze i dostarczy ani z poznania a ania już do szczecinka ją dowiezie. Quote
agnieszka32 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bardzo się cieszę, że chociaż Czekoladka już bezpieczna :) Quote
AGA35 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 I jeszcze jeden może być przewieziony do hoteliku .dostałam taka wiadomość na pw od Ada-jeje "witam, w zwiazku z sytuacja powodziowa wszystkie hotele sa zajete. DT nie dysponuje zwlaszcza dla bullowatych, Jezeli znajdziecie hotel to jestem w stanie placic za bulla 300 zl przez 3 miesiace. na dluzej nie moge sie zobowiazac bo nie wiem ile nam splynie kasy z jedngo procenta. pozdr. Jola " Mamy hotelik do którego mozemy przewież jeszcze jednego szczęśliwca , tam gdzie w obecnej chwili przebywa Tina , ale brakuje jeszcze około 150-200zł . czy ktoś jeszcze mógł by dołożyć jakiś grosz żeby umieścić psinę w hoteliku? Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Rany, skąd tę kasę brać to ja pojęcia nie mam :( Jednorazowo mogę coś pod koniec maja dać, ale nie będzie tego dużo. Trzeba podnosić topik bez przerwy i o kasę prosic. A którego bullka można byłoby zabrać? Ja osobiście to bym była za Ursusem, no ale może dziewczyny coś podpowiedzą, bo często sa w Klembowie i znają zachowanie psiaków. Quote
AGA35 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 wysłałam zdjecia zobaczymy co ada-jeje powie , tzreba wybrać takiego żeby w miarę szybko się wyadoptował Quote
mala_czarna Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Podniosę watek!!!! Pieniądze potrzebne na cito. Czy ktoś dorzuci grosik na hotel??? Quote
agnieszka32 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dziewczyny, a jaki jest koszt tego hoteliku? Quote
agaga21 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='AGA35']wysłałam zdjecia zobaczymy co ada-jeje powie , tzreba wybrać takiego żeby w miarę szybko się wyadoptował[/QUOTE] ale jak to przewidzieć? :( trzeba będzie pomyśleć co jesli pies zostanie na dłużej. przeciez po 3 miesiącach nie może wrócić do schroniska. Quote
AGA35 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 tego nie przewidzimy napewno , ale warto próbować i jeszcze jednego zabrać ze schronu koszt hotelu to koszt 500 zł z karmą w Konstancinie. Może będzie taniej czyli 450 zł . Quote
AGA35 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 hotel w konstancie za bullaka to czterysta zł z karmą . Quote
AGA35 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Nasz HEKTOREK został zabrany przez doddy :multi:, najprawdopodobniej w poniedziałek wyjedzie URSUS do hoteliku w Konstancinie .:multi: Bardzo dziękujemy cioteczce DODDY za szanse daną HEKTOROWI a cioteczce ADA-JEJE za kasę na hotelowanie kolejnego bullaka .My wybrałyśmy TIGERA Zostały jeszcze URSUS i TAYSON .Może ktoś jeszcze może podpowiedzieć jak pomóc ty dwóm bidom.:shake: Quote
obraczus87 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Aga a te psy sa adopcyjne?? Same ogloszenia wystarcza?? Quote
mala_czarna Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 AGA35 napisał(a):Nasz HEKTOREK został zabrany przez doddy :multi:, najprawdopodobniej w poniedziałek wyjedzie URSUS do hoteliku w Konstancinie .:multi Trzymam kciuki!! Szczególnie za mojego ulubieńca Ursusa :) Quote
AGA35 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 obraczus87 napisał(a):Aga a te psy sa adopcyjne?? Same ogloszenia wystarcza?? Hektorem zajmie sie dziewczyna ktora specjalizuje się w tej rasie natomiast URSUS ( siedzi w schronie rok) będzie pod czujnym okiem ciotki KAGO .Musi go poznać i ocenić ale wg mnie te psy ze schronu sa wyjątkowo spokojne i ułożone także nie powinno być problemów. Quote
doddy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Znalazłam w końcu chwilkę to choć coś napiszę. :) Hektorek u Magdy (szkoleniowiec TTB) w hotelu. Jego pobyt w hoteliku jest bezpłatny. Magda ma ogromny sentyment do mieszańców bulli z astami i stąd jej decyzja. Po naszej stronie zostaje tylko finansowa opieka weterynaryjna. Jak tylko wygospodarujemy cały dzień podjedziemy do Magdy, posiedzimy, pofocimy i pogadamy o Hekim. Z relacji telefonicznych - Magda zachwycona! Quote
mala_czarna Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Super wiadomość!!! Hektor to mój ulubieniec. Trzymam mocno kciuki. Doddy, a czy trzeba go pozbawić klejnotów przed adopcją?? Quote
mala_czarna Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='mala_czarna']Super wiadomość!!! Quote
doddy Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 mala_czarna napisał(a):Super wiadomość!!! Hektor to mój ulubieniec. Trzymam mocno kciuki. Doddy, a czy trzeba go pozbawić klejnotów przed adopcją?? U nas nie ma innej opcji :) I jeszcze chipa musi dostać co by już nigdy nie był niczyj. ;) Quote
mala_czarna Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 doddy napisał(a):U nas nie ma innej opcji :) I jeszcze chipa musi dostać co by już nigdy nie był niczyj. ;) Z lekka mi się porypało. Moim ulubieńcem jest Ursus, ale kibicuję oczywiście wszystkim bullowatym z Klembowa :) :) Mam nadzieję, że Kago będzie zaglądać w miarę czasu i możliwości do Konstancina ;) Quote
Kana Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Baa! Od cioci Doddy tak jak ode mnie! Wychodzą tylko bez maciczne i bez jajeczni :) A co ciotka chcialaś szczeniaczka?? Quote
mala_czarna Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Kana napisał(a):Baa! Od cioci Doddy tak jak ode mnie! Wychodzą tylko bez maciczne i bez jajeczni :) A co ciotka chcialaś szczeniaczka?? No ba!! Jeszce mi 3 sztuki brakuje :) Quote
Recommended Posts