Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekoladowa Tinka dzisiaj prosto od weta pojechała ze mną do hotelu i tam czeka na dalszą podróż do dziewczyn w Szczecinku. Sunia jest super grzeczna - chociaż z kolegą z boksu obok musiała chwilę podyskutować, ale poza tym grzeczniutka, ładnie podróżuje samochodem. Trzeba ja będzie tylko trochę poszkolić, bo na smyczy ciągnie i nie zna żadnych komend, ale popracujemy i będzie dobrze, bo słucha i reaguje:)

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kago']Czekoladowa Tinka dzisiaj prosto od weta pojechała ze mną do hotelu i tam czeka na dalszą podróż do dziewczyn w Szczecinku. Sunia jest super grzeczna - chociaż z kolegą z boksu obok musiała chwilę podyskutować, ale poza tym grzeczniutka, ładnie podróżuje samochodem. Trzeba ja będzie tylko trochę poszkolić, bo na smyczy ciągnie i nie zna żadnych komend, ale popracujemy i będzie dobrze, bo słucha i reaguje:)[/QUOTE]
fantastycznie! dzięki ogromne :)
teraz furciaczek ją odbierze i dostarczy ani z poznania a ania już do szczecinka ją dowiezie.

Posted

I jeszcze jeden może być przewieziony do hoteliku .dostałam taka wiadomość na pw od Ada-jeje
"witam,

w zwiazku z sytuacja powodziowa wszystkie hotele sa zajete. DT nie dysponuje zwlaszcza dla bullowatych, Jezeli znajdziecie hotel to jestem w stanie placic za bulla 300 zl przez 3 miesiace. na dluzej nie moge sie zobowiazac bo nie wiem ile nam splynie kasy z jedngo procenta.
pozdr.
Jola "
Mamy hotelik do którego mozemy przewież jeszcze jednego szczęśliwca , tam gdzie w obecnej chwili przebywa Tina , ale brakuje jeszcze około 150-200zł .
czy ktoś jeszcze mógł by dołożyć jakiś grosz żeby umieścić psinę w hoteliku?

Posted

Rany, skąd tę kasę brać to ja pojęcia nie mam :( Jednorazowo mogę coś pod koniec maja dać, ale nie będzie tego dużo. Trzeba podnosić topik bez przerwy i o kasę prosic. A którego bullka można byłoby zabrać? Ja osobiście to bym była za Ursusem, no ale może dziewczyny coś podpowiedzą, bo często sa w Klembowie i znają zachowanie psiaków.

Posted

[quote name='AGA35']wysłałam zdjecia zobaczymy co ada-jeje powie , tzreba wybrać takiego żeby w miarę szybko się wyadoptował[/QUOTE]
ale jak to przewidzieć? :(
trzeba będzie pomyśleć co jesli pies zostanie na dłużej. przeciez po 3 miesiącach nie może wrócić do schroniska.

Posted

tego nie przewidzimy napewno , ale warto próbować i jeszcze jednego zabrać ze schronu koszt hotelu to koszt 500 zł
z karmą w Konstancinie. Może będzie taniej czyli 450 zł .

• 2 weeks later...
Posted

Nasz HEKTOREK został zabrany przez doddy :multi:, najprawdopodobniej w poniedziałek wyjedzie URSUS do hoteliku w Konstancinie .:multi:
Bardzo dziękujemy cioteczce DODDY za szanse daną HEKTOROWI a cioteczce ADA-JEJE za kasę na hotelowanie kolejnego bullaka .My wybrałyśmy TIGERA
Zostały jeszcze URSUS i TAYSON .Może ktoś jeszcze może podpowiedzieć jak pomóc ty dwóm bidom.:shake:

Posted

AGA35 napisał(a):
Nasz HEKTOREK został zabrany przez doddy :multi:, najprawdopodobniej w poniedziałek wyjedzie URSUS do hoteliku w Konstancinie .:multi

Trzymam kciuki!! Szczególnie za mojego ulubieńca Ursusa :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Aga a te psy sa adopcyjne?? Same ogloszenia wystarcza??

Hektorem zajmie sie dziewczyna ktora specjalizuje się w tej rasie natomiast URSUS ( siedzi w schronie rok) będzie pod czujnym okiem ciotki KAGO .Musi go poznać i ocenić ale wg mnie te psy ze schronu sa wyjątkowo spokojne i ułożone także nie powinno być problemów.

Posted

Znalazłam w końcu chwilkę to choć coś napiszę. :)
Hektorek u Magdy (szkoleniowiec TTB) w hotelu. Jego pobyt w hoteliku jest bezpłatny. Magda ma ogromny sentyment do mieszańców bulli z astami i stąd jej decyzja.
Po naszej stronie zostaje tylko finansowa opieka weterynaryjna.
Jak tylko wygospodarujemy cały dzień podjedziemy do Magdy, posiedzimy, pofocimy i pogadamy o Hekim.
Z relacji telefonicznych - Magda zachwycona!

Posted

mala_czarna napisał(a):
Super wiadomość!!! Hektor to mój ulubieniec. Trzymam mocno kciuki. Doddy, a czy trzeba go pozbawić klejnotów przed adopcją??

U nas nie ma innej opcji :) I jeszcze chipa musi dostać co by już nigdy nie był niczyj. ;)

Posted

doddy napisał(a):
U nas nie ma innej opcji :) I jeszcze chipa musi dostać co by już nigdy nie był niczyj. ;)

Z lekka mi się porypało. Moim ulubieńcem jest Ursus, ale kibicuję oczywiście wszystkim bullowatym z Klembowa :) :) Mam nadzieję, że Kago będzie zaglądać w miarę czasu i możliwości do Konstancina ;)