mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Kana napisał(a):Co z psami ? Aktualne ino ma Aga35, ale wiem, że doszły kolejne bullki. Quote
mala_czarna Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Kana, przekopiowałam fotkę z wątku Klembowskiego: (nowy nabytek) Od Agi mam informacje, że reszta psiaków jak była tak jest. Szkoda, że nie chce tam pojechać ktoś kto zna się na rasie, i mógłby powiedzieć coś więcej. Quote
doddy Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Mała czarna, to nie jest tak, że nikt nie chce pojechać. Chcieć to my chcemy od dawna, ale brakuje nam czasu. W Warszawie, pomimo że miasto ogromne ciężko jest zorganizować np. wypad do Klembowa. Myślimy o tym już 2 tygodnie, nawet dwukrotnie się już umówiliśmy na dany dzień, ale nam wypadło nagle coś pilnego i zawaliliśmy termin. Obecnie jesteśmy z Kasią umówione na czwartek, że pojedziemy do Klembowa jadąc w odwiedziny do hoteliku do naszych psów w Radzyminie. Quote
mala_czarna Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Podnoszę z ogromną nadzieją, że jakieś Ciotki od bullków tu zajrzą. Sytuacja jest naprawdę fatalna, bardzo prosimy o pomoc!!! Quote
fioneczka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 zaglądam ... nawet często ... tylko powiedz mi co ja mogę nie mając pieniędzy może któraś z fundacji jest w stanie pomóc ... co będzie z tymi psiakami ... Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 fioneczka napisał(a):zaglądam ... nawet często ... tylko powiedz mi co ja mogę nie mając pieniędzy może któraś z fundacji jest w stanie pomóc ... co będzie z tymi psiakami ... To tak jak i my.... totalnie spłukane.. Quote
AGA35 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 psiaki co z wami będzie????????????????????????????????? Quote
agnieszka32 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 AGA35 - jakiej pomocy potrzebujecie? Z tego co wiem, już niedługo sunia red nose zostanie przez nas (agaga21, Ania z Poznania i ja) zabrana do hoteliku w Szczecinku. A co z pozostałymi? czy jest możliwość, aby ktoś na miejscu porobił im ładne fotki i napisał kilka słów o każdym z psiaków? możemy porobić im ogłoszenia, więcej psiaków nie mamy za co i gdzie zabrać. Śledzę wątek od samego początku, pamiętamy o Was, o tych bullkach, ale takich wątków jak ten jest setki na dogo, jak i na innych forach, w każdych schronisku od kilkunastu do kilkudziesięciu psów w typie bull, a nas zaledwie garstka. Wszystkie fundacje przepełnione, brak funduszy na hotele... jak możemy pomóc poza ogłoszeniami? Więc proszę chociaż o nowe zdjęcia do ogłoszeń i krótki opis psiaków. Ja Wam fizycznie nie jestem w stanie z tym pomóc, Klembów jest setki kilometrów ode mnie. Może ktoś bliżej? Może jednak F. Ast któregoś dnia by jednak do Was przyjechała, to tylko 40 km, niecała godzinka drogi... Quote
agnieszka32 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 AGA35 napisał(a):wysyłam pw :-) Dzięki, dostałam, w weekend poogłaszam psiaki - jeszcze tylko poproszę kontakt do ogłoszeń, telefon, mail do aktywacji linków - na PW oczywiście ;) Quote
agnieszka32 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 AGA35 napisał(a):ja wysyłam pojedyńczo :-) jeszcze trzy zostały No właśnie widzę, to dobrze, bo mi się nie pomieszają :) Nie zapomnij tylko o kontakcie do ogłoszeń ;) Quote
agaga21 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 to moze wstawie zdjęcia które dostałam od agi35 1.Ursus- łagodny, aportuje, nie zaczepia innych psów. Quote
AGA35 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 suczki już nie wysyłam bo dziewczyny ją zabierają Quote
agaga21 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 2. Tyson- bardzo energiczny, pies z ADHD takie delikatne 'powleczny' Quote
agaga21 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 3. Tiger- tak jak Ursus, opanowany, pozytywny do ludzi- łagodny. Też aportuje Quote
agaga21 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 4. Suczka Tina, po sterylizacji. tą sunię zabieramy do szczecinka. (nasza pitka z dłuuugą szyją ;) ) Quote
agaga21 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 5. Hektor Pies jest super , do ludzi ufny i przyjazny , jak jest na wybiegu nie zaczepia innych psów , w kojcu siedzi sam .Uwielbia zabawy z piłeczką .Jego wyglad nie jest adekfatny do charakteru wg nas ma około 2 lat .W ostanich dniach zaczoło troche rozrabiac i wygryzł dziure w dzwiach przez co ma podrapany nochal , (nudy lub schron zaczoło już żle na niego działc .) Quote
Kago Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Podnoszę ten temat, bo nie wiadomo ile mamy czasu po nieodpowiedzialnym wjeździe p. Jandy do Klembowa. Jeśli Hektora, ale i pozostałe bulle wraz z innymi psami z tego schronu po tej histerycznej akcji wywiozą gdzieś, gdzie wcale nie jest mniej psiaków, szansę na ich adopcje będą zerowe. I tak jest bardzo ciężko znaleźć odpowiedzialny dom dla psów tego typu. Potrzebne są pieniądze na hotel!!! Hektor jest moim faworytem, bo psisko fantastyczne i mimo schronu nie skrzywione. BARDZO, BARDZO POTRZEBNA JEST KASA na te bullki. Quote
Recommended Posts