mala_czarna Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ale jaki właściciel? Jutro dowiem się od Tomka czy ktoś zabrał Kostkę. Doddy, sorry, ale my tylko we dwie byłyśmy, więc cięzko jest sprawdzić co i jak, zwłaszcza, że psy zmieniają swoje położenie w boksach. Ale zapraszam do odwiedzin, warto zobaczyć na własne oczy. Tak z ciekawości zapytam: czy jakieś dziewczyny z dogo były wczoraj? Jakieś fotki są? Może przydałyby się do ogłoszeń adopcyjnych. Quote
mala_czarna Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Doddy, przykro mi, ale ktoś wprowadził Cię w błąd. Wczoraj w Klembowie była Aga35, bo do domu jechał Reksio. Kostka nadal tam jest. Quote
mala_czarna Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 fioneczka napisał(a):źle zrozumiałam Twój poprzedni post ... dziewczyny to sunia tam jest czy nie ? Tak, nadal tam jest. Czeka na sterylkę. Quote
fioneczka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mala_czarna napisał(a):Tak, nadal tam jest. Czeka na sterylkę. a po sterylce gdzie ona będzie ? ... w tym "boksie" ?? czy są jakieś pomieszczenia dla suczek po strylizacji ?? Quote
mala_czarna Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 fioneczka napisał(a):a po sterylce gdzie ona będzie ? ... w tym "boksie" ?? czy są jakieś pomieszczenia dla suczek po strylizacji ?? Nie, nie sądzę. Może p. Celina weźmie ją do domu, albo ktoś weźmie niunię na tymczas. Doddy, dlaczego usunęłaś swój wcześniejszy post? Jakie dziewczyny były w Klembowie? Dlaczego napisałaś, że nie ma tam już Kosty? Quote
mala_czarna Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 doddy napisał(a):Na prośbę dziewczyn usunęłam posty. Ale czemu dziewczyny powiedziały, że Kosta do adopcji poszła? Doddy, my i tak mamy kłopot z ogarnięciem tego wszystkiego. Niepotrzebny tylko zamęt robią. Kurde :-( Quote
doddy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Mała_czarna, zamęt to robią pracownicy którzy nie wiedzą jakie psy są w schronisku... pracownik powiedział jasno, że białego amstaffa nie ma w schronisku. Jak widać jednak jest. Quote
mala_czarna Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Z niej taki amstaff jak ze mnie primabalerina. Doddy, ja wprawdzie byłam tylko dwa razy w Klembowie, ale już wiem że nie wystarczy zapytać jedną osobę. Czasem trzeba dwie, a nawet trzy. Jak nie ma się pewności to trzeba pytać p. Celinę. Quote
obraczus87 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 pokazujcie się.................................. Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Mam wyrzuty sumienia, że tak rzadko tu zaglądam.. To są nowe zdjęcia Kosty. Jest przeraźliwie chuda, i moim zdaniem niunia zamyka się w sobie coraz bardziej. Ogonek całkowicie schowany pod pupkę, nie widać żadnej radości. Na mordce ma jakąś narośl, pojęcia nie mam co to jest; może coś jak brodawka u ludzi? Nie siedzi już z Homerem, tylko z jakimś innym psiakiem. Towarzystwo ewidentnie nie dla niej. Quote
mala_czarna Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ponadto pojawił się nowy ast (albo w typie), jakieś 5 dni temu. Nie mam fotek, ale poproszę Tomka. Widziałam go tylko przez kratę. Nieźle wygląda, zdaje się, że kawał byka z niego jest. Quote
mala_czarna Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Pustki, pustki :( Kosta, założe Ci dzisiaj oddzielny wątek, bo giniesz tutaj Quote
Aga-33-76 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witajcie wszystkie bullowate, w górę psiny! Quote
mala_czarna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Dogo szaleje znowu. Dubel :angryy: Quote
mala_czarna Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Pojawił się w Klembowie jakiś tydzień temu. Bezimienny mix stafforda. Póki co wygląda nieźle, chociaż osobiście oglądałam go tylko przez kratkę w boksie. Ciężko zrobić mu zdjęcia w pozycji statycznej, chłopak podobno jest bardzo żywiołowy, ale opiekun psa mówi, że to oaza spokoju i łagodności. Nie wiem jak będzie wyglądał za miesiąc albo dwa... Quote
obraczus87 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 do góry............................... Quote
Recommended Posts