Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale jaki właściciel? Jutro dowiem się od Tomka czy ktoś zabrał Kostkę. Doddy, sorry, ale my tylko we dwie byłyśmy, więc cięzko jest sprawdzić co i jak, zwłaszcza, że psy zmieniają swoje położenie w boksach. Ale zapraszam do odwiedzin, warto zobaczyć na własne oczy.
Tak z ciekawości zapytam: czy jakieś dziewczyny z dogo były wczoraj? Jakieś fotki są? Może przydałyby się do ogłoszeń adopcyjnych.

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fioneczka napisał(a):
a po sterylce gdzie ona będzie ? ... w tym "boksie" ??
czy są jakieś pomieszczenia dla suczek po strylizacji ??

Nie, nie sądzę. Może p. Celina weźmie ją do domu, albo ktoś weźmie niunię na tymczas.

Doddy, dlaczego usunęłaś swój wcześniejszy post? Jakie dziewczyny były w Klembowie? Dlaczego napisałaś, że nie ma tam już Kosty?

Posted

doddy napisał(a):
Na prośbę dziewczyn usunęłam posty.

Ale czemu dziewczyny powiedziały, że Kosta do adopcji poszła? Doddy, my i tak mamy kłopot z ogarnięciem tego wszystkiego. Niepotrzebny tylko zamęt robią. Kurde :-(

Posted

Mała_czarna, zamęt to robią pracownicy którzy nie wiedzą jakie psy są w schronisku... pracownik powiedział jasno, że białego amstaffa nie ma w schronisku. Jak widać jednak jest.

Posted

Z niej taki amstaff jak ze mnie primabalerina. Doddy, ja wprawdzie byłam tylko dwa razy w Klembowie, ale już wiem że nie wystarczy zapytać jedną osobę. Czasem trzeba dwie, a nawet trzy. Jak nie ma się pewności to trzeba pytać p. Celinę.

Posted

Mam wyrzuty sumienia, że tak rzadko tu zaglądam..
To są nowe zdjęcia Kosty. Jest przeraźliwie chuda, i moim zdaniem niunia zamyka się w sobie coraz bardziej. Ogonek całkowicie schowany pod pupkę, nie widać żadnej radości. Na mordce ma jakąś narośl, pojęcia nie mam co to jest; może coś jak brodawka u ludzi? Nie siedzi już z Homerem, tylko z jakimś innym psiakiem. Towarzystwo ewidentnie nie dla niej.

Posted

Ponadto pojawił się nowy ast (albo w typie), jakieś 5 dni temu. Nie mam fotek, ale poproszę Tomka. Widziałam go tylko przez kratę. Nieźle wygląda, zdaje się, że kawał byka z niego jest.

Posted

Pojawił się w Klembowie jakiś tydzień temu. Bezimienny mix stafforda. Póki co wygląda nieźle, chociaż osobiście oglądałam go tylko przez kratkę w boksie. Ciężko zrobić mu zdjęcia w pozycji statycznej, chłopak podobno jest bardzo żywiołowy, ale opiekun psa mówi, że to oaza spokoju i łagodności. Nie wiem jak będzie wyglądał za miesiąc albo dwa...

• 2 weeks later...