Kaya Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Asiaczek napisał(a): Do kompletu to powinnaś jeszcze mieć i "drugie" miejsce;) Gratuluję! Drugich miejsc, a zwłaszcza z międzynarodowych wystaw to ja mam chyba już za dużo :evil_lol: (chodzi mi o Kaje, która zawsze na międzynarodowych druga była i nie możemy skończyć championatu, a weterany już tuż tuż :lol: ) Quote
Dominika i Porto Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Dominika wielkie gratulacje dla Portowego synka ;) Klonik tatusia ;) No klonik klonik :) tylko temperament nie ten , super pies na wystawy ale w życiu codziennym to jest czasem bardzo niegrzeczny i brak mu wyłącznika ,cały czas coś działa :) oczywiscie na pudle juz tez o ustawieniu nie było mowy. Quote
Filla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ps. mam kazdego psiaka z pudła z niedzieli[/QUOTE] Coyote.masz jakieś fotki z BOG III? Oczywiście najbardziej zależy mi na mojej airedalce Jazz, ale również całe pudło. Byłam tak zakręcona, że nawet nie przyjrzałam się psiakom które stanęły na lokatach, a stawka była mocna. Szkot z lok.I wygrał BISa. Bardzo proszę. Quote
Marchewkowy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Coyote Ugly FCI'] Piękny i te super ofutrzone łapy! Gratulacje :loveu: Quote
iza Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 zdobyłam zdjecie BAYRA Jamkin BOB, BISRP, BOG III Quote
zanetta Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Marchewkowy napisał(a):Piękny i te super ofutrzone łapy! Gratulacje :loveu: Dzięki :smile: ja też kocham te łapska i całą resztę psa też. Quote
Kisses Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A my V1,Zw.Mł., w porównaniu z suką wybrani do tytułu BOB Junior, skończyliśmy Mł.Ch.PL :loveu: w sobote miałam przyjemność wystawiać jeszcze w porównaniu Podengo MYSZKA Kawalkada - BOB W niedzielę dwa westie: NIGHTWISH AT Grandiflora - V3/17 MICHELLE GRANDIFLORA Urwiska Szkocji - V1/2, BEST VETERAN Wystawa bardzo fajna, jeśli się uda, to jeszcze na warszawskie międzynarodówki czy krajówki pojadę :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Filla napisał(a):ps. mam kazdego psiaka z pudła z niedzieli Coyote.masz jakieś fotki z BOG III? Oczywiście najbardziej zależy mi na mojej airedalce Jazz, ale również całe pudło. Byłam tak zakręcona, że nawet nie przyjrzałam się psiakom które stanęły na lokatach, a stawka była mocna. Szkot z lok.I wygrał BISa. Bardzo proszę. tak mam postaram się dzisiaj wstawic Quote
katik Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Gratulacje dla zwycięzców i zadowolonych z wystawy. :multi: Fotki piękne. Quote
Filla Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Coyote zdjęcia super. Serdeczne dzięki za Jazz. Mam prośbę. Czy mogę ukraść 3 zdjęcia i oczywiście z Twoim podpisem zamieścić na stronie mojej hodowli i na forum terierowym? Bardzo proszę o zgodę. Quote
gregory Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Coyote piękna fotorelacja, wielkie dzięki za fotki naszych Cockerów i zgodę ich wykorzystanie. Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Cieszę się że foty się podobają:) tak oczywiście można wykorzystywac :) a zapomniałam się pochwalić moj KENTAK lok.I na 8 CWC res.CACIB :) PO Interze więc CACIB nasz :) Quote
Recommended Posts