McDzik Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Sunia przy tabliczce CACIB zdobyła res CACIB = CACIB dla ścisłości :) Quote
aniaDark Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dzięki za zdjęcia. Mogę przekleić na szetlandowe forum (i portal)? Ps. Napisz mi na PW, co się dzieje z forum szetlandzkim, że nie możesz wejść. Coś wymyśle. Quote
McDzik Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 aniaDark napisał(a):Dzięki za zdjęcia. Mogę przekleić na szetlandowe forum (i portal)? Ps. Napisz mi na PW, co się dzieje z forum szetlandzkim, że nie możesz wejść. Coś wymyśle. wysylam pw Quote
Bazyla1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 viv napisał(a):Dzieki za foty mojego czarnego agilitowego mudika :loveu: jesli mozna wrzuce je na swoją stronke :) jasne, wrzucaj, a ja sprawdze czy nie mam więcej zdjęć mudika :) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 WillaTaira napisał(a):Gratulacje dla Zwyciezcow !! Temida Valikord Willa Taira (czarny terier) - cwc i res.cacib za interka. Tym samym ma juz 4 polski cacib w tym roku do kolekcji :D Brawo!!! To teraz czas na podbój zagranicznych ringów:) kacperub napisał(a):a ja się pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzieży :) nie stety na pudlu nie wskoczyliśmy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam Prosz, proszę! Super wynik! czapla napisał(a):Czy ja też mogę poczęstować się fotkami? Trochę powalczyliśmy z moimi kerry blue terrierami:multi: CAMRY Z Płockiego Wzgórza - BIS Weteran ELAN Z Płockiego Wzgórza - BIS Junior 2 Para Hodowlana - Camry i Saxana - 3 lokata Uuuuuu, pogratulować!!! Pzdr. Quote
kingula Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 I pozostałe konkurencje finałowe z niedzieli, tj. BIS Junior, BOGi i BIS: http://psia.tv/galeria-75-konkurencje-fina%C5%82owe.html Quote
Kisses Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 To ja jeszcze kradnę Cairna z BIS Junior :loveu: Świetna fotorelacja! Quote
Smile of Red Witch Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 A ja kradnę błękitnego Staffika :) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Mały albumik z wystawy http://foto.onet.pl/cg53f,9og3gsgg4eoe Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 witam czy dostał już ktoś potwierdzenie CACIB-a z tej wystawy ?? Quote
Recommended Posts