WillaTaira Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Gratulacje dla Zwyciezcow !! Temida Valikord Willa Taira (czarny terier) - cwc i res.cacib za interka. Tym samym ma juz 4 polski cacib w tym roku do kolekcji :D Quote
kacperub Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 a ja sie pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzierzy :) niesety na pódło nie wskoczylismy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam Quote
kacperub Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 a ja się pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzieży :) nie stety na pudlu nie wskoczyliśmy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam Quote
panienkabubu Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 kacperub napisał(a):a ja sie pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzierzy :) niesety na pódło nie wskoczylismy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam To już wiem, co to za boston wygryzł mojego chłopaczka z młodzieży w porównaniu o rasę :) ja zdjęć nie mam, ale gratuluję. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 kacperub napisał(a):a ja się pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzieży :) nie stety na pudlu nie wskoczyliśmy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam Kacper wysle ci fotki na maila co mi Iza dala, tylko chwile cierpliwosci ;) ania;) a i GRATULUJE!!!! Quote
WeronikaM Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Coyote Ugly, czy mogę fotkę pożyczyć na forum flacików ? Quote
kacperub Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 panienkabubu napisał(a):To już wiem, co to za boston wygryzł mojego chłopaczka z młodzieży w porównaniu o rasę :) ja zdjęć nie mam, ale gratuluję. a piesek którego wystawiałem nazywa się Sweet Ivo Sylena, jest już młodzieżowym championem polski , więc teraz robimy mu ,,doroślaka'' :) Quote
czapla Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czy ja też mogę poczęstować się fotkami? Trochę powalczyliśmy z moimi kerry blue terrierami:multi: CAMRY Z Płockiego Wzgórza - BIS Weteran ELAN Z Płockiego Wzgórza - BIS Junior 2 Para Hodowlana - Camry i Saxana - 3 lokata Quote
kingula Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zapraszam na film :) http://psia.tv/pokaz-312-mi%C4%99dzynarodowa-wystawa-ps%C3%B3w-rasowych-w-warszawie.html oraz do fotogalerii z konkurencji finalowych: MP, Pary, Grupy i Rasy Polskie, reszta niebawem. http://psia.tv/galeria-75-konkurencje-fina%C5%82owe.html Czapla, masz przepiękne kerraki, miło było na Was popatrzeć! :loveu: Gratuluję sukcesów ;) Quote
Kisses Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 http://psia.tv/admin/modules/galeria/files/photo_1279549852gr.jpg Załapałam się :loveu: Mogę na stronkę ukraść? Quote
kingula Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Kisses']http://psia.tv/admin/modules/galeria/files/photo_1279549852gr.jpg Załapałam się :loveu: Mogę na stronkę ukraść? :) jasne, tylko podpisz że z www.psia.tv a która to Ty jesteś? :) Quote
Kisses Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ostatnia, w ciemnych włosach :) Oki, spoko, podpiszę :D Quote
Bura Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A czy udałoby się fotę białasa dostać w większej rozdzielczości co bym mogła zrobić dużą odbitkę? Nota bene miałabym prośbę co do fot białego z NDM, też w diużej wersji... Quote
kingula Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Bura']A czy udałoby się fotę białasa dostać w większej rozdzielczości co bym mogła zrobić dużą odbitkę? Nota bene miałabym prośbę co do fot białego z NDM, też w diużej wersji... Zapytam o oryginały i dam Ci znać na pw :) A tymczasem zapraszam na kolejny film- BOGi, wywiad z Panią Ty Elaine z Filipin, która sędziowała BISa oraz właścicielem zwycięskiego teriera szkockiego :) http://psia.tv/pokaz-313-best-in-show---mwpr-warszawa-11-07-2010.html Quote
Kisses Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Kingula, a macie może jeszcze coś z BIS Weteran? Nie pudło, a ring, konkretnie Westie :) Quote
kingula Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Kisses']Kingula, a macie może jeszcze coś z BIS Weteran? Nie pudło, a ring, konkretnie Westie :) tak, mamy parę fotek westika :) Quote
Kisses Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Super! Jeśli nic nie wybierzecie na stronkę to proszę na maila, oki? dsh.patrycja@gmail.com, będę ogroomnie wdzięczna! Quote
panienkabubu Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 kingula napisał(a):tak, mamy parę fotek westika :) A wpadła wam w oko moja Bernardynka Krótkowłosa (albo z honorowego albo luźne z wystawy)? :-) Quote
kingula Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 panienkabubu napisał(a):A wpadła wam w oko moja Bernardynka Krótkowłosa (albo z honorowego albo luźne z wystawy)? :-) Niestety Panienko :( byliśmy tylko w niedzielę :( Quote
kingula Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 I kolejne fotki- BIS Baby, Puppy i Weteran :) http://psia.tv/galeria-75-konkurencje-fina%C5%82owe.html Quote
KaRa_ Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kingula dziękuje za tyle zdjęć mojego ozika :) a czy mogłabym jedno prosić w dużym rozmiarze? bo chciałabym wydrukować i do ramki ;) Ja i pies na IV miejscu podium bo jest śliczne ! Quote
Kisses Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kingula, to jeszcze czekam na BIS Junior :loveu: I Westikowe też zabieram na stronkę, oczywiście podpiszę dodatkowo, że z Psiej.TV :D Quote
McDzik Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Trochę szetlandów, bo forum szetlandowe mi nie wchodzi.... Quote
Recommended Posts