Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja sie pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzierzy :) niesety na pódło nie wskoczylismy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam

Posted

a ja się pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzieży :) nie stety na pudlu nie wskoczyliśmy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam

Posted

kacperub napisał(a):
a ja sie pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzierzy :) niesety na pódło nie wskoczylismy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam

To już wiem, co to za boston wygryzł mojego chłopaczka z młodzieży w porównaniu o rasę :) ja zdjęć nie mam, ale gratuluję.

Posted

kacperub napisał(a):
a ja się pochwalę , wystawiałem 2 psiaki w warszawie : 1 - boston terier CWC, CACIB i BOB !!! a chihuahua zw.młodzieży :) nie stety na pudlu nie wskoczyliśmy ale BOB jest :) tym samym Ivo rozpoczyna dorosły championat polski,. a właśnie ma może ktoś zdjęcia bostona z finałów, ( ja byłem ubrany w czarną koszulę i białe spodnie) :) pozdrawiam

Kacper wysle ci fotki na maila co mi Iza dala, tylko chwile cierpliwosci ;)
ania;)

a i GRATULUJE!!!!

Posted

panienkabubu napisał(a):
To już wiem, co to za boston wygryzł mojego chłopaczka z młodzieży w porównaniu o rasę :) ja zdjęć nie mam, ale gratuluję.

a piesek którego wystawiałem nazywa się Sweet Ivo Sylena, jest już młodzieżowym championem polski , więc teraz robimy mu ,,doroślaka'' :)

Posted

Czy ja też mogę poczęstować się fotkami? Trochę powalczyliśmy z moimi kerry blue terrierami:multi:
CAMRY Z Płockiego Wzgórza - BIS Weteran
ELAN Z Płockiego Wzgórza - BIS Junior 2
Para Hodowlana - Camry i Saxana - 3 lokata

Posted

A czy udałoby się fotę białasa dostać w większej rozdzielczości co bym mogła zrobić dużą odbitkę? Nota bene miałabym prośbę co do fot białego z NDM, też w diużej wersji...

Posted

[quote name='Bura']A czy udałoby się fotę białasa dostać w większej rozdzielczości co bym mogła zrobić dużą odbitkę? Nota bene miałabym prośbę co do fot białego z NDM, też w diużej wersji...
Zapytam o oryginały i dam Ci znać na pw :)

A tymczasem zapraszam na kolejny film- BOGi, wywiad z Panią Ty Elaine z Filipin, która sędziowała BISa oraz właścicielem zwycięskiego teriera szkockiego :)

http://psia.tv/pokaz-313-best-in-show---mwpr-warszawa-11-07-2010.html

Posted

panienkabubu napisał(a):
A wpadła wam w oko moja Bernardynka Krótkowłosa (albo z honorowego albo luźne z wystawy)? :-)

Niestety Panienko :( byliśmy tylko w niedzielę :(

Posted

Kingula dziękuje za tyle zdjęć mojego ozika :) a czy mogłabym jedno prosić w dużym rozmiarze? bo chciałabym wydrukować i do ramki ;) Ja i pies na IV miejscu podium bo jest śliczne !