Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a zdjęcia pekińczyka ? 3 miejsce na BOG IX :):)
pekiny:
livanda verdasco astarte gold dosk 1, Zw Ml,BOB junior, BOB, BOG 3
Princes priscilia astarte gold dosk 1 zw. mł
lhasa:
magic of elegance azurowa amhara dosk 1, cwc, cacib

Posted

A może ktoś złapał mojego białasa?? Nasza dzidzia, Volzhskiy Talisman EGOR w wieku 15 miesięcy i tygodnia zaczęła dorosły championat Polski oraz interchampionat zdobywając CAC i CACIB, BOS, a rasę po dżentelmeńsku oddając swojej przyrodniej siostrze :)
A następnie wraz ze swoją młodziutką prezenterką zgarnął dwa puchary za najlepszego MP grupy młodszej i najlepszego MP dnia. Cieszy to tym bardziej, iż nie widział tej osoby wcześniej, pracowali razem przez chwilę a tak ładnie wypadli. A Igor nie jest łatwym psem. Jako że zakręcona jestem jak świński ogon, proszę ową damę o kontakt, bo mam fot a fot :) Plus film nawet :)

By null at 2010-07-13

By null at 2010-07-13

A tu Igorritto z trofeami i swoją młodą prezenterką :)

By null at 2010-07-13

Oraz z ringu rasy

By null at 2010-07-13

By null at 2010-07-13

Posted

Dziś wieczorem pojawi się fotorelacja z niedzieli, filmy wkrótce :)
Bura- mam Twojego pudla jak "dumny i blady" siedzi na podium :) Chyba wszystkie psiaki z podium są uwiecznione, część piesków które na podium nie stanęły także.

Posted

Coyote Ugly FCI napisał(a):
Cieszę się że foty się podobają:)

tak oczywiście można wykorzystywac :)

a zapomniałam się pochwalić moj KENTAK

lok.I na 8 CWC res.CACIB :) PO Interze więc CACIB nasz :)

Wielkie gratulacje.:popcorn:

Posted

dancingqueen napisał(a):
Dziękuję bardzo Pani od Igora za pożyczenie pieska na MP. :-) Igor pięknie się prezentuje na ringu. ;)

Gratuluję wygranej Tobie i Igorowi :D

Posted

Kisses napisał(a):
A my V1,Zw.Mł., w porównaniu z suką wybrani do tytułu BOB Junior, skończyliśmy Mł.Ch.PL :loveu:
w sobote miałam przyjemność wystawiać jeszcze w porównaniu Podengo MYSZKA Kawalkada - BOB
W niedzielę dwa westie:
NIGHTWISH AT Grandiflora - V3/17
MICHELLE GRANDIFLORA Urwiska Szkocji - V1/2, BEST VETERAN
Wystawa bardzo fajna, jeśli się uda, to jeszcze na warszawskie międzynarodówki czy krajówki pojadę :D

Ale wyniki, pozazdrościć!

pzdr.

Posted

[quote name='Bura']A może ktoś złapał mojego białasa?? Nasza dzidzia, Volzhskiy Talisman EGOR w wieku 15 miesięcy i tygodnia zaczęła dorosły championat Polski oraz interchampionat zdobywając CAC i CACIB, BOS, a rasę po dżentelmeńsku oddając swojej przyrodniej siostrze :)
A następnie wraz ze swoją młodziutką prezenterką zgarnął dwa puchary za najlepszego MP grupy młodszej i najlepszego MP dnia. Cieszy to tym bardziej, iż nie widział tej osoby wcześniej, pracowali razem przez chwilę a tak ładnie wypadli. A Igor nie jest łatwym psem. Jako że zakręcona jestem jak świński ogon, proszę ową damę o kontakt, bo mam fot a fot :) Plus film nawet :)

By null at 2010-07-13

By null at 2010-07-13

A tu Igorritto z trofeami i swoją młodą prezenterką :)

By null at 2010-07-13

Oraz z ringu rasy

By null at 2010-07-13

By null at 2010-07-13

Ogromne gratulacje dla was ;)!
Brawo Sara :)!!! Rozkręca się dziewczyna :).

Posted

[quote name='Kisses']A my V1,Zw.Mł., w porównaniu z suką wybrani do tytułu BOB Junior, skończyliśmy Mł.Ch.PL :loveu:

w sobote miałam przyjemność wystawiać jeszcze w porównaniu Podengo MYSZKA Kawalkada - BOB

W niedzielę dwa westie:
NIGHTWISH AT Grandiflora - V3/17
MICHELLE GRANDIFLORA Urwiska Szkocji - V1/2, BEST VETERAN

Wystawa bardzo fajna, jeśli się uda, to jeszcze na warszawskie międzynarodówki czy krajówki pojadę :D
Gratulacje Kisses ,poszalałaś :lol:. A mnie się wydaje ,że obfociłam przypadkiem Twoją Simbę w Olsztynie .

Posted

Simba to pan pies :lol: Mówmy Wombat, żadnych wątpliwości nie ma wtedy :evil_lol:
Tak, to Womb który baaardzo chciał się pobawić z pieskami przed ringiem, a zła Pańcia nie dała :diabloti:

Posted

ewtos napisał(a):
:oops: jasne, Król Lew- Simba , to przez te temperatury.

Tak, ale ten lew to tania podróbka! :D
Spoko ;) Masz moze cos jeszcze z Olsztyna? Jak tak to na Pw zapraszam