Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):

Do kompletu to powinnaś jeszcze mieć i "drugie" miejsce;)
Gratuluję!

Drugich miejsc, a zwłaszcza z międzynarodowych wystaw to ja mam chyba już za dużo :evil_lol: (chodzi mi o Kaje, która zawsze na międzynarodowych druga była i nie możemy skończyć championatu, a weterany już tuż tuż :lol: )

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Dominika wielkie gratulacje dla Portowego synka ;) Klonik tatusia ;)

No klonik klonik :) tylko temperament nie ten , super pies na wystawy ale w życiu codziennym to jest czasem bardzo niegrzeczny i brak mu wyłącznika ,cały czas coś działa :) oczywiscie na pudle juz tez o ustawieniu nie było mowy.

Posted

ps. mam kazdego psiaka z pudła z niedzieli[/QUOTE]

Coyote.masz jakieś fotki z BOG III? Oczywiście najbardziej zależy mi na mojej airedalce Jazz, ale również całe pudło.
Byłam tak zakręcona, że nawet nie przyjrzałam się psiakom które stanęły na lokatach, a stawka była mocna.
Szkot z lok.I wygrał BISa.
Bardzo proszę.

Posted

A my V1,Zw.Mł., w porównaniu z suką wybrani do tytułu BOB Junior, skończyliśmy Mł.Ch.PL :loveu:

w sobote miałam przyjemność wystawiać jeszcze w porównaniu Podengo MYSZKA Kawalkada - BOB

W niedzielę dwa westie:
NIGHTWISH AT Grandiflora - V3/17
MICHELLE GRANDIFLORA Urwiska Szkocji - V1/2, BEST VETERAN

Wystawa bardzo fajna, jeśli się uda, to jeszcze na warszawskie międzynarodówki czy krajówki pojadę :D

Posted

Filla napisał(a):
ps. mam kazdego psiaka z pudła z niedzieli

Coyote.masz jakieś fotki z BOG III? Oczywiście najbardziej zależy mi na mojej airedalce Jazz, ale również całe pudło.
Byłam tak zakręcona, że nawet nie przyjrzałam się psiakom które stanęły na lokatach, a stawka była mocna.
Szkot z lok.I wygrał BISa.
Bardzo proszę.

tak mam

postaram się dzisiaj wstawic

Posted

Coyote zdjęcia super. Serdeczne dzięki za Jazz. Mam prośbę. Czy mogę ukraść 3 zdjęcia i oczywiście z Twoim podpisem zamieścić na stronie mojej hodowli i na forum terierowym?
Bardzo proszę o zgodę.