Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']
My dzisiaj z moją bernardynką Franią - CWC, CACIB, Zwycięzca, Zwycięzca Rasy i ukończony Interchampionat :)
brawo!!!

[quote name='panienkabubu']Nasz synek, boston terrier w klasie mlodziezy - IVO OF Dreams Become A Reality FCI - Zw. Mł, Best Junior :-)
Proszę, proszę! Brawo!

[quote name='Frytela']Właśnie wróciłam z w-wy.
w skrócie:
Ugotowana, zakurzona, głodna i spragniona. Warto było :cool3:
Kokos dosk, 1/2, cwc, r.cacib, lecz po int ch więc kokosisko ma CACIB'ka :multi::multi::multi:
Cieszę się, że zdecydowałaś się przyjechac do stolicy:)
Gratulacje!

[quote name='Flaire']Mój wnusio, Eyeson (Gingerdream ALL EYES ON ME; hod. i wł. Angelika Żabicka) wygrał dzisiaj w Warszawie BIS Puppy! To jego trzeci polski BIS Puppy pod rząd :shock: - w międzyczasie był też na światówce, gdzie na BIS Puppy był "tylko" w finałowej ósemce. :)
Jeśli ktoś ma zdjęcia z pudła, byłabym bardzo wdzięczna...
Nooo, gratulujemy pogromcy ringów:)

[quote name='Shetanka']My:
BLACK&WHITE Milthon Bohemia (Syriusz) - 1dosk, Zw.Młodzieży, NJwR, BOB
Młody Prezenter:
Sobota: 4/5 punktów,finał, IV lokata
Niedziela: 5/5 punktów, półfinał
Piękne "powody" do radości:) Brawo!!!

[quote name='agnethka']to ja też pochwalę moją stafficę - pokazała się jak nie ona bez numerów, czyli jak trza i ma :D
ELITE Stawka Większa niż Życie - lok.1/3, CWC, res.CACIB :multi::multi::multi:
O, następna "znajoma" zadowolona:)
Gratulujemy!

[quote name='aneta']My od Luksemburczyka wracamy z tarczą :)
REGINA VICTORIA FORTUNATA CZarna Fuga - CWC, Zw, CACIB :)
Hohoho, piękny wynik, gratki!

[quote name='Kaya']My też już w domu
Kaja - dosk, 4
Fiolka - dosk, 3
Muszu - wo, 1
;)
Do kompletu to powinnaś jeszcze mieć i "drugie" miejsce;)
Gratuluję!

[quote name='KaRa_']Tanmark's DREAMS COME TRUE 1. wo Najlepsze Baby w Rasie oraz IV BIS Baby :D A to nasz debiut :D
Hohoho, niezły debiucik:) Każdy by tak chciał!

[quote name='h&p']COTTON CANDY Pumilo - CACIB
LE-VENDOSK WAFER BREAKING NEWS - CACIB, BOB

Gratulacje!

Pzdr.

Posted

[quote name='McDzik']
Dnia pierwszego u sędziny Małgorzaty Hałas oceniane były m.in. Leonbergery. Miło mi było spotkać hodowcę Barrego, starych znajomych z leonkowego forum, jak i poznać nowych! Upał był koszmarny a na wystawę zgłoszono 30 leonków, kilka z nich nie dojechało, ale stawka i tak była bardzo pokaźna. Mimo to w samcach wg. sędziny żaden pies nie zasłużył na tytuł Zwycięzy i CACIB, a nawet na CWC! Posypało się sporo ocen bardzo dobrych. Również juniorom się nie powiodło, ani pies ani suka nie dostali wniosków Zw.Mł, nie przyznano tytułu BOB Junior. Wchodziłam na ring z miotową siostrą Barrego, BRENDĄ Cavis Leonis, która ku mojej radości pokonała konkurencję, dostała jedyną ocenę doskonałą w swojej klasie i zdobyła pierwsze tego dnia w rasie CWC! Zwycięstwo rasy przypadło bezkonkurencyjnej włoskiego pochodzenia suce z klasy championów. Ja i Brenda:

Drugiego dnia nadszedł czas na moje ukochane ozdóbki. Spotkałam wielu znajomych, niestety nie starczyło mi dnia, żeby ze wszystkimi się nagadać, a na wystawie każdy jest zakręcony! Miło mi było także w końcu poznać panią Beatę Ziemnicką - hodowczynię Lohrien, właścicielkę pięknej Zizi, owczarka szetlandzkiego, oraz przesympatyczne panie Anne i Krystynę Szulc z hodowli Vesca Montana, właścicielki Frosta, który tego dnia sięgnął po Zwycięstwo Rasy! Mam nadzieję, że jeszcze nieraz uda mi się spędzić wystawę w tak miłym gronie. Wystawiłam również mopsika w klasie młodzieży, otrzymał ocenę bardzo dobrą u sędziego Leosa Jancika (CZ).

Super dzień! Brawo!!!

[quote name='milamini']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Wystawa%202010/DSC_8855.jpg
To zdjęcie z przebiegów jest cudne!!! W pierwszej chwili myślałam, że kózkę ktoś puścił- bez obrazy proszę- kozy są genialne- ale dalej popatrzyłam i już wiadomo. Jest i nasz tatuś sheltie Int.Ch.Piksel Wspólny Dom!!! To jego debiut na zawodach- córcia i żona są dumne :multi:
No a córeczka tatusia Archos Canis YUCCA VEL COGIE (Cogiśka po prostu) w końcu przełamała krajowe lody (bo chłodno ją macierzysty kraj przyjmował do tej pory) i v1 i tym razem z CWC :eviltong:. To chyba zasługa wiewiórki co nam drogę przebiegła ;)
Brawo!!!

[quote name='iza']Z mojej hodowli wystawiały sie dwie sunie, obie super wyniki (na ponad 40 PONów) :
ARENDA Jamkin - dosk 1 CWC
i BAYRA Jamkin - dosk.1 , CWC, CACIB, BOB, BIS RP i BOG - 3
Hohoho, brawo!!!

[quote name='shadow9']Mój Flasho w ciągu tygodnia zdobył swój drugi wniosek na młodziezowego championa w wieku 9miesiecy!!!
Pokonał konkurentów bedąc najmłodszy w stawce.
Cordarragh PICASSO - ex1/6, Zw.Mł
Ze zgłoszonych 6 psów pojawił sie tylko 3.

Hohoho, brawo!!!

[quote name='Cervarius']Bis dla teriera, drugi chiński grzywacz, trzeci nowofunland, ...
a ma ktoś może fotki z finałów lub bog VI???? mój posokowiec poszalał i wziął BOG-a :)
Cerarius - super wielkie gratki dla Ciebie i psiaka! Wreszcie albo znowu na pudle!
Ciesze się razem z Wami:)

Pzdr.

Posted

Coyote Ugly FCI napisał(a):
Mam troche foteczek z finalów :)

Coyote Ugly FCI napisał(a):

ps. mam kazdego psiaka z pudła z niedzieli

Coyote, nie chwal się, ze masz, tylko dawaj te foty.... ;) Mnie oczywiście najbardziej zależy na BIS Puppy, lokata pierwsza! :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Cieszę się, że zdecydowałaś się przyjechac do stolicy:)
Gratulacje!

Pzdr.

Do samego końca aż wsiadłam do pociągu to nie wiedzialam czy jechać, duża część mnie mówiła "nie jedź, daj sobie spokój, tylko się nameczysz" ;)
Jestem dumna z czarnego, coraz lepiej wygląda :)

Posted

[quote name='agnethka']haha.. no szczerze mówiąc to mi się nie chciało jechać -ba! nawet na wystawie stwierdziłam, że nie pokazuję Elity, że za gorąco, za długo czekać itp. ale jakoś doczłapałam do ringu i efekty powalające :D
Ha, jednak warto było:)

[quote name='Smile of Red Witch']Dominika wielkie gratulacje dla Portowego synka ;) Klonik tatusia ;)
Mam pytanie co to za rasa http://foto.onet.pl/cg53f,9og3gsgg4eoe,o6lqf,u.html#o6lvb
Może gończy berneński...?

Pzdr.

Posted

Coyote Ugly FCI, świetne foty!! :klacz: :loveu:

Kara, fajna ta mała :loveu: A jak towarzystwo na nią zareagowało? nic się nie chwalisz że masz nowego szczeniaka :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czy na wyborach BOG V gr. pojawił się wogóle jakiś basenji?

Tak, musiała to być NIRSE (FCI) KAMARIA, bo oprócz tej suki zgłoszone były tylko 2 szczeniaki.

Posted

Shetanka napisał(a):
Tak, musiała to być NIRSE (FCI) KAMARIA, bo oprócz tej suki zgłoszone były tylko 2 szczeniaki.

Musiała byc czy była...?
Bo to zasadnicza różnica;)

pzdr.