milamini Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Wystawa%202010/DSC_8855.jpg To zdjęcie z przebiegów jest cudne!!! W pierwszej chwili myślałam, że kózkę ktoś puścił- bez obrazy proszę- kozy są genialne- ale dalej popatrzyłam i już wiadomo. Jest i nasz tatuś sheltie Int.Ch.Piksel Wspólny Dom!!! To jego debiut na zawodach- córcia i żona są dumne :multi: No a córeczka tatusia Archos Canis YUCCA VEL COGIE (Cogiśka po prostu) w końcu przełamała krajowe lody (bo chłodno ją macierzysty kraj przyjmował do tej pory) i v1 i tym razem z CWC :eviltong:. To chyba zasługa wiewiórki co nam drogę przebiegła ;) Quote
anetta Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Czytaliście? Bezmózgowie :angryy::mad::shake: http://www.zw.com.pl/artykul/493990_Zdechl_pies_zamkniety_w_samochodzie.html :-( Kara, a co Ty masz? :cool3: Po raz pierwszy od kilku lat nie byłam na lipcowej wystawie :roll: Dziwnie się z tym czuję ;) Chyba na tej patelni bym nie wytrzymała. Quote
Frytela Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kaya napisał(a):Ja wlaśnie myślałam czy to nie ty, ale ja ślepa z daleka nie widzę i tak pomyślałam, że mi się przywidziało bo ty z maluchami siedzisz ;) Musiałam się od nich oderwać, braciszek mnie zastępował :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 anetta napisał(a): Kara, a co Ty masz? :cool3: owczarka australijskiego Quote
iza Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Z mojej hodowli wystawiały sie dwie sunie, obie super wyniki (na ponad 40 PONów) : ARENDA Jamkin - dosk 1 CWC i BAYRA Jamkin - dosk.1 , CWC, CACIB, BOB, BIS RP i BOG - 3 Quote
IrishDevils Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Mój Flasho w ciągu tygodnia zdobył swój drugi wniosek na młodziezowego championa w wieku 9miesiecy!!! Pokonał konkurentów bedąc najmłodszy w stawce. Cordarragh PICASSO - ex1/6, Zw.Mł Ze zgłoszonych 6 psów pojawił sie tylko 3. Quote
Agasia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Czytaliście? Bezmózgowie http://www.zw.com.pl/artykul/493990_...mochodzie.html To ja specjalnie wracajac szukalam miejsca gdzie na ogrodku mozna zjesc z psem i jeszcze co chwila go woda polewalam.. Przeciez takie auto to piekarnik! Nie chce myslec co ten pies musial czuc. Jak wyglada wynik BIS? Quote
Dominika i Porto Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A czy ktoś ma fote goldenka z babyków byl na III lokacie na finałach ?? Quote
aneta Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ja idąc zapłacić za benzynę najpierw przed tankowaniem mocno wychłodziłam auto klimą i zostawiłam samochód po wiatą w cieniu ! Zresztą, w takie upały pół wylotów wentylacji jest skierowane na psy a drugie pół na dziecko - żeby to im było chłodno. Ale niestety niektórzy są jak widać bez mózgu. Przecież oni "tylko" poszli sobie coś zjeść ! "Tylko" na 20 minut !!! A w 20 minut w aucie nawet z uchylonymi szybami jest gorzej niż w saunie :mad: Quote
Cervarius Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bis dla teriera, drugi chiński grzywacz, trzeci nowofunland, ... a ma ktoś może fotki z finałów lub bog VI???? mój posokowiec poszalał i wziął BOG-a :) Quote
izabela.szczepaniak Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Witam tu troszkę zdjęć jutro dalszy ciąg: http://foto.onet.pl/cg53f,9og3gsgg4eoe A co do wystawy to jestem bardzo rozczarowana choćby dlatego że pan który wpuszczał na parking chciał 45zł bo bez psa! a jakbym miała psa to bym zapłaciła 15zł to jakaś paranoja. Czy ma ktoś zdjęcia bordogów??Bo ja nie zdążyłam.:shake: Quote
PodajLape.pl Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Witam wszystkich My za to popracowaliśmy sobie i zrobiliśmy fotorelacje no głównie z finałów, ale kilka zdjęć w najbliższym czasie w luźnej fotorelacji też umieścimy. Zapraszam do oglądania i gratuluje zwycięzcom sukcesu, a wszystkim wytrwałosci w tym upale:) www.podajlape.pl/aktualnosci/192/Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Warszawie-wyniki-i-zdjecia.php Za jakiś czas część 2 Pozdrawiamy Quote
Frytela Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='iza']Z mojej hodowli wystawiały sie dwie sunie, obie super wyniki (na ponad 40 PONów) : ARENDA Jamkin - dosk 1 CWC i BAYRA Jamkin - dosk.1 , CWC, CACIB, BOB, BIS RP i BOG - 3 Gratulacje! Bardzo ładny wynik :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Alex czym dłużej z nim przebywam tym bardziej mi sie podoba!!! Quote
KaRa_ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Może ma ktoś zdjęcia małego aussie z bejbików? ;) Quote
zanetta Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Iwonko, Słońce Ty moje ... :loveu: Alexander odwzajemnia ;) i my też coraz bardziej lubimy Kiciusia. Quote
anetta Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Szkoda psa, cierpiał niemiłosiernie :-( Mam nadzieję że własciciele będa mieć nauczkę do końca życia...tylko k.... czemu kosztem psa! :angryy: Arrrhgg, nóż się w kieszeni otwiera :angryy::angryy: Piękny afgan Marzenko :loveu: Kara, widzę :cool3: A coś więcej? Link do blożka nie działa. Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='zanetta']Iwonko, Słońce Ty moje ... :loveu: Alexander odwzajemnia ;) i my też coraz bardziej lubimy Kiciusia. już sie nie mogę doczekać następnego wypadu ps. mam kazdego psiaka z pudła z niedzieli Quote
KaRa_ Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 anetta napisał(a): Kara, widzę :cool3: A coś więcej? Link do blożka nie działa. Eee fotoblogu rzadko korzystamy ;) Mała przyjechała z Węgier i tak sobie mieszka z moją ferajną :) Quote
Recommended Posts