Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Wystawa%202010/DSC_8855.jpg
To zdjęcie z przebiegów jest cudne!!! W pierwszej chwili myślałam, że kózkę ktoś puścił- bez obrazy proszę- kozy są genialne- ale dalej popatrzyłam i już wiadomo. Jest i nasz tatuś sheltie Int.Ch.Piksel Wspólny Dom!!! To jego debiut na zawodach- córcia i żona są dumne :multi:
No a córeczka tatusia Archos Canis YUCCA VEL COGIE (Cogiśka po prostu) w końcu przełamała krajowe lody (bo chłodno ją macierzysty kraj przyjmował do tej pory) i v1 i tym razem z CWC :eviltong:. To chyba zasługa wiewiórki co nam drogę przebiegła ;)

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya napisał(a):
Ja wlaśnie myślałam czy to nie ty, ale ja ślepa z daleka nie widzę i tak pomyślałam, że mi się przywidziało bo ty z maluchami siedzisz ;)

Musiałam się od nich oderwać, braciszek mnie zastępował :evil_lol:

Posted

Z mojej hodowli wystawiały sie dwie sunie, obie super wyniki (na ponad 40 PONów) :
ARENDA Jamkin - dosk 1 CWC
i BAYRA Jamkin - dosk.1 , CWC, CACIB, BOB, BIS RP i BOG - 3

Posted

Mój Flasho w ciągu tygodnia zdobył swój drugi wniosek na młodziezowego championa w wieku 9miesiecy!!!
Pokonał konkurentów bedąc najmłodszy w stawce.

Cordarragh PICASSO - ex1/6, Zw.Mł
Ze zgłoszonych 6 psów pojawił sie tylko 3.

Posted

Ja idąc zapłacić za benzynę najpierw przed tankowaniem mocno wychłodziłam auto klimą i zostawiłam samochód po wiatą w cieniu !
Zresztą, w takie upały pół wylotów wentylacji jest skierowane na psy a drugie pół na dziecko - żeby to im było chłodno.

Ale niestety niektórzy są jak widać bez mózgu.
Przecież oni "tylko" poszli sobie coś zjeść !
"Tylko" na 20 minut !!!
A w 20 minut w aucie nawet z uchylonymi szybami jest gorzej niż w saunie :mad:

Posted

Witam wszystkich

My za to popracowaliśmy sobie i zrobiliśmy fotorelacje no głównie z finałów, ale kilka zdjęć w najbliższym czasie w luźnej fotorelacji też umieścimy.
Zapraszam do oglądania i gratuluje zwycięzcom sukcesu, a wszystkim wytrwałosci w tym upale:)
www.podajlape.pl/aktualnosci/192/Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Warszawie-wyniki-i-zdjecia.php

Za jakiś czas część 2

Pozdrawiamy

Posted

[quote name='iza']Z mojej hodowli wystawiały sie dwie sunie, obie super wyniki (na ponad 40 PONów) :
ARENDA Jamkin - dosk 1 CWC
i BAYRA Jamkin - dosk.1 , CWC, CACIB, BOB, BIS RP i BOG - 3

Gratulacje! Bardzo ładny wynik :)

Posted

Szkoda psa, cierpiał niemiłosiernie :-( Mam nadzieję że własciciele będa mieć nauczkę do końca życia...tylko k.... czemu kosztem psa! :angryy: Arrrhgg, nóż się w kieszeni otwiera :angryy::angryy:

Piękny afgan Marzenko :loveu:

Kara, widzę :cool3: A coś więcej? Link do blożka nie działa.

Posted

anetta napisał(a):

Kara, widzę :cool3: A coś więcej? Link do blożka nie działa.

Eee fotoblogu rzadko korzystamy ;) Mała przyjechała z Węgier i tak sobie mieszka z moją ferajną :)