Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedzie może ktoś w niedzielę ( 11.07) do warszawy pociągiem z Dębicy czy Krakowa??
Lub ma może ktoś wolne miejsce dla jednej osoby i jednego średniego/dużego psa. Dokładam się do kosztów paliwa Interesowałby mnie transport tam i z powrotem jak również tylko w jedną stronę ( zawsze to mniej w pociągu).

Podpinam się :-)
Poszukuję wolnego miejsca z Krakowa lub okolic ewentualnie z Katowic,również na niedzielę dla jednej osoby i średniej suczki Collie.

Posted

[B]Plan sędziowania:[/B]
[URL]http://www.warszawa.zkwp.pl/2010_Warszawa_CACIB_plan.pdf[/URL]

[B]Wykaz wystawców:[/B]
[URL]http://www.warszawa.zkwp.pl/2010_Warszawa_CACIB_wykaz.pdf[/URL]

Posted

Ja się ogromnie cieszę na tą wystawę!!!!!! Zawsze jest boska atmosfera a teraz jeszcze spełniło się moje ciche życzenie i zmieniono okropny stadion na teren WATu .

Będzie bosko, oby tylko pogoda dopisała.

Posted

A jedzie ktoś ze Szczecina? I mógłby mi podrzucić moją szczylkę (malutka i miłej rasy) przy okazji? Odbieram w każdy dzień w każdym miejscu w W-wie lub okolicy.

Posted

Mam prośbę, czy ktoś mógłby podać mi stawkę liczebną Psów Faraona jeżeli jakieś zostały zgłoszone?? Byłabym zdzięczna, gdyż na laptopie mojej mamy nie mogę otworzyć planu sędziowania :)
Pozdrawiam

Posted

Dostałam dzisiaj potwierdzenie jednak bez nr wystawowego:roll: Do tego coś z moją wpałatą nie tak bo napisali, że muszę w sekretariacie zapłacić:mad: Będę musiała wziąć potwierdzenie przelewu i to wyjaśnić:roll: Tyle, że czeka mnie kolejka do sekretariatu:mad:

Dostawaliście numerek wraz z potwierdzeniem??

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sabra, szkoda, że się nie zobaczymy, ale ja w tym czasie będe na 2xKlubowych na Węgrzech...

pzdr.

Szkoda Asiu :-(
Byłam pewna, że w Warszawie będziesz.