Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frida tak prosiła o zabranie ze schroniska zamojskiego...

Jej marzenie się spełniło, dzięki biance0, p.Czesławie i p.Annie z Janowa Lubelskiego opuściła schronisko i przyjechała do naszego hoteliku.

Miała być jamnikowata... ale w rzeczywistości okazała się niepodobna do niczego :evil_lol:
Na wstępie musiała mieć wyrwane trzy zęby, bo miała starte do miazgi. Okazało się również, że ma chore serce: niedomykalność zastawki dwudzielnej oraz grzybicę uszu. Na razie jej serce nie wymaga podawania leków, uszka ma już wyczysczone i zakropiane codziennie. Została zaszczepiona, odrobaczona i zabezpieczona przed pchełkami obróżką. Za ok. 2 tygodnie sterylizacja :)

Sunia jest młodziutka, ma ok. 2 lat. Jest przesłodka, straszna przylepa, całuśnica, nakolankowiec, pieszczoch i chodząca łagodność (jest bardzo uległa). Lubi dzieci oraz inne psy. Nie jest agresywna wobec kotów. W domu jest grzeczniutka. No po prostu ideał :loveu:

tutaj widać, które zęby zostały usunięte...

OGŁOSZENIA FRIDY

lilk_a:
allegro

danka1234:
alegratka
gumtre
kokosy
ojej
e-oferty
kupie psa
adopcja psa
nasi pupile
giełda ogłoszen
ogłoszenia olx

karolciasz28:
Kupię psa,
psiamania,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
pet world,
gumtree

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Frida - niedoszły jamniku :cool3:
Na reszcie mogę sobie dokładnie ją obejrzeć. Przypomina troszkę pinczerka, ale nie miniaturowego.;)

Zanim Frida zabłysła na forum, w ekspresowym tempie zebrała już na swoim bazarku całkiem niezłą sumkę na swoje utrzymanie - 253 zł. Właśnie się przed czasem zakończył, jutro zrobię rozliczenie.

http://www.dogomania.pl/threads/179368-Koniec-Sprzedane-Dla-maA-ej-brunetki-od-duA-ej-blondynki-i-dla-Ciebie-na-Walentynki

To dobry znak dla małej brunetki.

Posted

Teraz przypilnujemy, żeby to się już więcej nie zdarzyło :shake:
Pieski z hoteliku u Murki rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. A Frida to wyjątkowo apetyczna bułeczka ;)

Posted

Frida to sobowtór naszej śp. Suni, wyciągniętej przez moją mamę pod koniec lat 80-tych z ... kontenera na śmieci pod blokiem w Zamościu, całej łysej, chorej, w zaawansowanej ciąży, żyła z nami długo, umarła ze starości jak miała ponad 20 lat, w upały 40 stopniowe serce nie wytrzymało po prostu mimo tabletek, była cudowna z charakteru, tak kochała mamę za uratowanie życia, że nie rozstawała się z nią, nawet pływała z nią rzekami w kajaku i na pontonie i niejedną wywrotkę wodną z moją mamą zaliczyła :)

Frida ... psineczko, aż mi się płakać chce jak na nią patrzę, no nasza Sunia po prostu ...
Najlepszy na świecie musi być dla niej domek. NAJ, NAJ !
Będę zaglądać i pytać te znane mi naj - naj (szkoda że tak zapsione już)
Ewa

Posted

Znajdziemy jej domek naj.;)
Mam szczęście do adopcji ,, moich'' psiaków.
Ogłoszenia Fridzie robi najlepsza obsada : danka1234 jak zawsze super-komplet i allegro wyróżnione lilk_a :loveu:

Posted

lilk_a napisał(a):
allegro Fridy
na razie podałam kontakt do bianki0 bo tylko ten znam :p

napiszcie co zmienić co dodać to poprawię

http://allegro.pl/item918600065_frida_jamnik_super_mix_szuka_nowego_domu.html

Bardzo Ci dziękuję lilk_a za wspaniałe allegro dla Fridy :loveu:
Jeżeli Murka nie będzie miała nic przeciwko, to proszę o kontakt na nr hoteliku, najrzetelniejszych informacji o suni będzie mogła udzielić właśnie ona :p

To są namiary na hotelik u Murki, podane na stronie informacyjnej :
503 68 30 50
kasia@bezdomne.com
prytek@tg.home.pl