nincia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 tak w weekend sie tym zjamuje troszke zaganiana jestem mam nowe fotki to powklejam i robie ogloszenia :-) Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [FONT=Georgia]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im MY. Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/FONT] [FONT=Georgia]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=7]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ" [/FONT] [FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT] [FONT=Georgia]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/FONT] [FONT=Georgia]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/FONT] [FONT=Georgia]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/FONT] [FONT=Georgia]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne. Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/FONT] [FONT=Georgia]Zapraszamy również inne Fundacje do przyłączenia się do akcji.[/FONT] [FONT=Georgia]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/FONT] [FONT=Georgia]www.psianiol.org.pl[/FONT] [FONT=Georgia]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/FONT] [FONT=Georgia]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/FONT] [FONT=Georgia]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/FONT] [FONT=Georgia]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/FONT] Quote
AlinaS Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Takie akcję powinny być organizowane prawie wszędzie Quote
nincia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 niestety do akcja nie doszla do skutku ..... Quote
nincia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 bylam u psiaczkow troszke juz urosly....i nowe fotki tez sa :-) zaraz je powklejam Quote
anita_happy Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ja fotki widziałam...\ czystej krwi - kundel polski najstarsza rasa swiata Quote
nincia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 szczeniaki maja sie dobrze...dziewczyna, ktora je znalazla znalazla domek dla jednego :-) do gory maluchy Quote
Aimez_moi Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nincia macie jakies nowe fociaczki psiakow? Quote
nincia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 NOWE FOTKI !!!!!! POTRZEBNE OGLOSZENIA !!!!! suczka Airis Quote
nincia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 I niestety jak napisalam wczesniej ze dla jednego psiaka domek ze domek sie znalazl....niestety domek sie rozmyslil :-( Quote
nincia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 nikt tu do was nie zaglada podnosnimy maluchy do gory.... Quote
nincia Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Maluchy do gory bo spadamy .....podnosimy Quote
nincia Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 jakos tu tak pusto??? nikt nie zaglada........ maluchy do gory... Quote
nincia Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Dobre wiesci :-) Dwa maluchy juz maja dom!!!!!!!!!!!!!!!!! Opuscily schornisko !!!!!!!!!!!:-) Quote
anita_happy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 sama walczysz...ale widac was dzis heh pozdro Quote
sodalis Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='nincia']Dobre wiesci :-) Dwa maluchy juz maja dom!!!!!!!!!!!!!!!!! Opuscily schornisko !!!!!!!!!!!:-)[/QUOTE] Super. to może i reszcie się uda. Quote
Recommended Posts