nincia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 moi bracia poszli spac a ja wypatruje zza okrutnej klatki domku.....i czekam cierpliwie na milosc..... Quote
sodalis Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zapisuję sobie. Biedne maleństwa, ale ładne może znajdą dobre domki. Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Jestem i ja .... te pieski jakiej wielkosci będą ??? Quote
gokoo Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 marlenka napisał(a):Jestem i ja .... te pieski jakiej wielkosci będą ??? .... i jakiej są płci poszczególne szczeniaki?? Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wlasnie..... Kochane ile jest piuniow a ile psiuniek? Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nincia przeklej tą charakterystykę ze szczylkowa tutaj!!! tam jest napisane kto..co jaki i ile:) i lepsze fotki..plizzzzz...bo jak do ogłoszen one mają osc w takim stanie??? a szylaki będą sredniego wzrostu..podkolanniki ALE TE BEZOWE ŁAPUNIE CUDNE!!!!!!!! Quote
nincia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Teraz sama wiesz nie mialam kiedy jechac im fotek zrobic lepsze beda po niedzieli obiecuje ... Quote
nincia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 jest jedna suczka i dwa pieski a wielkosc ich.....psiaki beda nie wieksze jak do kolana Quote
nincia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Marlenko przepraszam ze tak pozno odpisuje ale szykowalam psiaka do adopcji :-) Szczylki beda takie do kolana nie wieksze.....po niedzieli jade do schronu moze uda mi sie lepsze fotki zrobic Quote
nincia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 w niedziele jade do schronu zobaczyc jak maluchy sie czuja... Quote
anita_happy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a moze ktos z wolontariuszy z RADOMIA strzeli fotki maluchom...bo one są słodkie..nie ma ich jeszcze na stronie schroniska w Radomiu :/ Quote
anita_happy Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 carolinascotties napisał(a):ale bidy.... :( zagłosowałam, ale nawet nie wiem na co :P hihihihihi Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dziekuje bardzo - to konkurs Vichy z nagrodami :) 100 osob najbardziej klikniętych ;) wygrywa kosmetyki - ja - jesli znajde sie w tej setce - przekaze je na bazarek :) a co do piesow - mozna je juz oglaszac? sa dogomaniacy, ktorzy robia mase ogloszen :) Quote
nincia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nie mam jeszcze odpowiednich zdjec :/ dziewczyna ktora jest na miejscu nie moze ich odpowiednio uchwycic teraz juz mi sie troche zwolni to sama podjade i porobie im fotki Quote
carolinascotties Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 to wtedy bedziemy szukac koghos, kto piekne ogloszenia porobi i banery :) Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Psiaczki slicznoty .... Czekamy na nowe zdjecia..:) Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 w oczekiwaniu na zdjecia podniose maluchy :) Quote
nincia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 kurcze tak liczylam na to ze w sobote pojade do schronu...ale niestety nie dam rady...jestem uwiazana bo happy_mamas wyjezdza i z borysowatym siedze .... w niedziele caly dzien zakowam do egzaminow a poniedzialek, wtorek, sroda mam egzaminy w warszawie ....eh... brakuje mi czasu ale moze jutro dostane swierze foty bo jedna osobka sie do nich wybiera... jak tylko cos bede miala to od razu wklejam Quote
nincia Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 kurcze tak liczylam na to ze w sobote pojade do schronu...ale niestety nie dam rady...jestem uwiazana bo happy_mamas wyjezdza i z borysowatym siedze .... w niedziele caly dzien zakowam do egzaminow a poniedzialek, wtorek, sroda mam egzaminy w warszawie ....eh... brakuje mi czasu ale moze jutro dostane swierze foty bo jedna osobka sie do nich wybiera... jak tylko cos bede miala to od razu wklejam Quote
Recommended Posts