Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nincia przeklej tą charakterystykę ze szczylkowa tutaj!!!
tam jest napisane kto..co jaki i ile:)

i lepsze fotki..plizzzzz...bo jak do ogłoszen one mają osc w takim stanie???

a szylaki będą sredniego wzrostu..podkolanniki

ALE TE BEZOWE ŁAPUNIE CUDNE!!!!!!!!

Posted

Marlenko przepraszam ze tak pozno odpisuje ale szykowalam psiaka do adopcji :-) Szczylki beda takie do kolana nie wieksze.....po niedzieli jade do schronu moze uda mi sie lepsze fotki zrobic

Posted

dziekuje bardzo
- to konkurs Vichy z nagrodami :) 100 osob najbardziej klikniętych ;) wygrywa kosmetyki - ja - jesli znajde sie w tej setce - przekaze je na bazarek :)

a co do piesow - mozna je juz oglaszac? sa dogomaniacy, ktorzy robia mase ogloszen :)

Posted

nie mam jeszcze odpowiednich zdjec :/ dziewczyna ktora jest na miejscu nie moze ich odpowiednio uchwycic teraz juz mi sie troche zwolni to sama podjade i porobie im fotki

Posted

kurcze tak liczylam na to ze w sobote pojade do schronu...ale niestety nie dam rady...jestem uwiazana bo happy_mamas wyjezdza i z borysowatym siedze .... w niedziele caly dzien zakowam do egzaminow a poniedzialek, wtorek, sroda mam egzaminy w warszawie ....eh...
brakuje mi czasu ale moze jutro dostane swierze foty bo jedna osobka sie do nich wybiera...
jak tylko cos bede miala to od razu wklejam

Posted

kurcze tak liczylam na to ze w sobote pojade do schronu...ale niestety nie dam rady...jestem uwiazana bo happy_mamas wyjezdza i z borysowatym siedze .... w niedziele caly dzien zakowam do egzaminow a poniedzialek, wtorek, sroda mam egzaminy w warszawie ....eh...
brakuje mi czasu ale moze jutro dostane swierze foty bo jedna osobka sie do nich wybiera...
jak tylko cos bede miala to od razu wklejam