nincia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [SIZE="4"]Umieraly w cichosci obok nich nie bylo nikogo nawet matki.... [SIZE="2"]Maluchy samotnie walczyly o kazdy dzien przetrwania....wspomagane przez jedną dobrą duszyczkę, która starała sie im pomóc, przetrwac. NIE chciala, zeby trafiły do schronu, żeby poznawały świat zza krat....BYŁO ICH PIECIORO. Nadeszły MROZY. MIMO lokum jakie zbudowała im TA duszyczka jeden z nich nie przezyl ostatnich atakow mrozow. DUSZYCZKA poddała się...nazwała TO swoją porażką zyciową. Do tej pory nie może dać sobie spokoju z tym, że to ONA przyczyniła się do śmierci malucha...Pozostala czworka trafila do schronu....NA SZCZĘSCIE w ręce trafił do niej Tygodnik Szydłwoiecki, w którym Dogomaniczki z Szydłowca opowiadały o pomocy bezdomnym zwierzętom. OWA Duszyczka nie pozostawiła swoich podopiesznych samopas w schronie...PRZY POMOCY DogoPozytywnych z Szydłowca stara się im pomóc. W imieniu Maluchow wolam o POMOC!!!!! Takie male i tyle cierpienia musialy zaznac tuz na starcie swojego zycia.... Maluchy juz w schronie.... [SIZE="2"]OGŁOSZENIA: 1.http://www.allegro.pl/item1009142413_5_cio_miesieczne_szczeniaki_czekaja_na_dom.html [FONT="Arial"][SIZE="2"]DWA MALUCHY JUZ W DS !!!!!!!:-) POZOSTAJE JESZCZE JEDEN.....[/FONT] [SIZE="3"]Kontakt [SIZE="2"]kometa1982@interia.pl 888-979-217 Quote
Madallena Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 co to zanczy to słow:) w cichości? :) Rozumie, że maluchy są w schronisku w Radomiu? Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 nincia...dzięki za info... POJAWIAM SIĘ!!! co robic....co robić ?? LEPSZE ZDJECIA ZE SCHRONU plizzzzz pojedyńczo dobrze, ze ta osoba je tam odstawiła:/ tera tylko szybko domki :( DT albo STAŁY :/ u pudziana moze sie zwolni niebawem...:) ale wiesz ta dwójka od GAPY dalej na ulicy!!!! cholercik Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Madallena']co to zanczy to słow:) w cichości? :) Rozumie, że maluchy są w schronisku w Radomiu?[/QUOTE] nie miąły MATKI dziewczyna je dokarmiała..opiekowała się nimi poddała się po tym wypadku jak jeden [*] nie dała rady. Dobrze, ze dziewczyny kontakty do siebie upubliczniły...ODEZWAŁA SIE DO NICH, ale psiaki do schroniska zawiozła!!!AUTOBUSEM!!!!!!!!!!!!!!! potem w Radomiu pobłądziła..ale dotarła z tymi maluchami do schroniska. TERAz tez je odwiedza i płacze. Ja tą opowieść znam na pamięć już od ninci :/ a w CICHOSCI MADALLENA..w CICHOŚCI - bo gdyby nie ta dziewczyna to wszystkie BY ZESZŁY W CICHOSCI i nikt by o nich się nie dowiedział... Quote
nincia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Anitko pojade do schronu i porobie im fotki lepsze fotki.... a dziewczyna ktora je znalazla bardzo to przezywa...a maluchy eh...byla piatka i niestety [*] Quote
Madallena Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 nie ma takiego slowa w cichosci, dlatego pytam :) przynajmniej z usmiechem na twarzy a nie ze mam pretensje, ze jakis obcy jezyk sie wkrada, jak to bywa na innych watkach :P Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 hmmmm to jak teraz będziemy śpiewać "cicha noc...ś..a noc..." WIEM "silent night" ty to jestes ARMAGEDON :P ja to tylko taka Gruba BERTA :P hahahaha Quote
Madallena Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 bedziemy spiewac: "cichosc noc..." armagedon i gruba berta :):) ale duet :):) Quote
nincia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 oj dziewczyny dziewczyny :-) hehe jaki armagedon jaka gruba berta haha :-) no maluchy wskakujecie na firsta Quote
nincia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Maluszki maja sie dobrze sa wszystkie razem w piatek bede chciala je odwiedzic to jakies nowe foteczki wstawie:-) Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 no no on bo dziś TO NAS NASTRASZYŁAS TYMI informacjami!!!! FOTY - ogłoszenia - DOM Quote
nincia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 za chwilke wkleje fotki z dzisiejszzego dnia w piatek jak sie uda beda lepsze Quote
nincia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 przepraszam na obecna chwile nie mam dostepu do lepszych fotek w piatek obiecuje beda lepsze.... Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O Boziu ale cudowności.... Domków szukamy...... Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Maluchy biegamy wysoko po domek..... Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Male slicznosci pokazujemy sie..... Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Szczeniaczki pokazujemy się światu :) Quote
happy-mamas Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 te małe ślicznotki bidule bez mamy/czy to te co samochód zabił matke??/ Quote
anita_happy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 te co mama znaleziona na drodze była =samochow ja zabił Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Maluchy na pokazywac sie szybciutko.... Quote
nincia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 tak to te przyniose zdjecia bo mam wydrukowane :-) Quote
nincia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 oj do moaluszkow nikt nie zaglada......martwie sie Ciotki co wami ?? Quote
Recommended Posts