L/Olka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 puk puk ;-) Majeczko Kochana, musi być dobrze!! Quote
EVA2406 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='L/Olka']puk puk ;-) Majeczko Kochana, musi być dobrze!![/QUOTE] Tym razem musi się udać :kciuki: Quote
esperanza Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Proszę zagłosujcie na schronisko w Kruszewie w ankiecie do konkursu na KrakVecie! http://www.dogomania.pl/threads/1815...-marzec-pomA-A W schronisku jest ponad 380 psów i kilkanaście kotów, a tylko w poprzednim tygodniu przybyło 17 zwierzaków. Właściciele schroniska mimo przepełnienia bardzo dbają o psy i koty, ale jest znaczne przepełnienie. Quote
esperanza Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Pojechała. W tym tygodniu ją odwiedzę :-) Quote
esperanza Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Już piszę :-) Byłam wczoraj u Mani-Majki. Jeszcze nie wiadomo, jakie imię dostanie na stałe. Nawet sąsiedzi włączyli się w poszukiwanie odpowiedniego ;-) Suczka bardzo dobrze czuje się w nowym domu. Jest wesoła, spokojna, bardzo dobrze reaguje na opiekunów. Bardzo się ekscytuje na widok człowieka i skacze na gości, co pani przeszkadza, a panu trochę mniej ;-) Opowiedziałam im, jak mogą oduczyć suczkę skakania, ale zaznaczyłam że muszą być konsekwentni i wszyscy muszą z nią pracować. Mania-Majka niespecjalnie reaguje na przywołanie na spacerach, więc również poradziłam co z tym zrobić. Generalnie ja jestem bardzo zadowolona z nowego domu suni i widzę, że państwo też są zadowoleni z Mani-Majki. Serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które pomogły Mani-Majce, a w szczególności L/Olce za opiekę i Larze za sfinansowanie sterylki Quote
L/Olka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tyyyyyle czasu już minęło... Mamy jakieś wieści o Majeczce?? Quote
esperanza Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Nie pytałam ostatnio, ale się odezwę :-) Mam za to kolejne znajdy z lasu- tym razem w typie owczarka: http://www.dogomania.pl/threads/187022-Trojaczki-wyrzucone-w-lesie-6-tyg.szczeniaki Quote
Recommended Posts