esperanza Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nikt niestety z ogłoszeń nie dzwoni :-( Quote
L/Olka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Majeczko, na pewno ktoś Cię w końcu wypatrzy! Tylko bądź dzielna! Quote
kosu32 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 W końcu po wielu trudach udało mi się i tu dotrzeć :) Postaram się jutro przebrnąć na spokojnie cały wątek. Quote
L/Olka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Lulka napisał(a):co tam u Majeczki? no to najnowsze wieści. Majka jakoś sobie radzi, nawet nie tak tragicznie jest, jak się wszyscy baliśmy. Brak kontaktów z psami wpłynął na to, że się odstresowała. Podobno gania po (zaśnieżonych) łąkach, na spacerach jest wesoła, skacze, biega - na zawołanie wraca i wtula się mocno w człowieka. Poczuła się na tyle pewnie, że ciągnie strasznie na smyczy. Ale te przejścia chyba ją trochę umocniły - tyle zmian, a nic złego. I teraz łagodniej na zmiany reaguje. Nie warczała też na ludzi. Domu można spokojnie szukać, bo jak widać Majeczka normalnieje, odpadł "psi" stres, a z nim inne problemy. No tylko tęskni za bliskością ludzi... Quote
L/Olka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 kosu32, AlinaS - dzięki, że wpadłyście :loveu::loveu: wątek nam zamiera kompletnie :-( esperanza, dzowniłaś zapytać o Majeczkę? Ja chora, więc cały weekend zamiast pracować - przeleżalam. No i nie mam żadnych aktualnych informacji. Quote
jayo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja nic nie wiem niestety - szukam miejsca juz dla tylu szczeniorow naraz, ze mi sie w glowie mąci... Poprosze esperanze, zeby dzis zadzwonila. Quote
esperanza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Rozmawiałam z p.Jadwigą wczoraj. Majka ma się dobrze. Nie ma jeszcze cieczki na szczęście. Na początku przyszłego tygodnia może mieć sterylkę za około 190-220zł. P. Jadwiga może ją zawieźć na zabieg, tylko potrzebujemy wsparcia finansowego na zabieg. Są ludzie nią zainteresowani- w sobotę mogliby pojechać ją obejrzeć. Mieszkają w domku na obrzeżach W-wy, na Bemowie. Quote
Lulka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 trzymam kciuki za malutką, niech to bedzie ten domek!;-) Quote
esperanza Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dzięki Lulka :-) Państwo są w starszym wieku, odeszła im suni ana chłoniaka. Mam nadzieję, że Majka im się spodoba. Quote
L/Olka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ja też trzymam kciuki, przydaliby się jej tacy spokojni ludzie... spotkanie trwa już pewnie od pół godziny... Majeczko:thumbs: Quote
esperanza Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Byliśmy u Majeczki około godzinę. Sunia po początkowym obszczekiwaniu szybko dała się państwu obłaskawić smakołykami. Szalała na spacerku i pokazała cały repertuar zachowań ;-) od skakania na państwa przez ciągnięcie na smyczy, tarzanie się w krzakach, kopanie dołków i pożeranie martwej żaby, którą sobie wygrzebała ;-) Mam nadzieję, że to państwa nie zniechęciło i decyzja będzie na tak. Na razie suczka ma w poniedziałek sterylkę. Trzymajcie kciuki. Quote
Lulka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 oj to sie nie popisala dziewczyna, ale musi byc dobrze ;-) Quote
Kociabanda2 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Trzymam kciuki za dobry domek dla Mani!!! Czy wiadomo już coś? Quote
esperanza Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Majka już jest po sterylce, czuje się dobrze, a w sobotę będzie jej szczęśliwy dzień :-) Quote
Recommended Posts