Abrakadabra Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ja wczoraj późną nocą dostałam e-mail od Evy. Udało się :) Quote
zoja. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dostawać od Ewy to i ja miałam szczęście, ale spróbuj wysłać do Ewy -to prawdziwe wyzwanie :) Quote
EVA2406 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziewczyny z pw nie ma problemu, a na maila piszcie ten sam login co poprzednio tylko dalej.....@tlen.pl. Z neostradą coś się dzieje. Quote
Abrakadabra Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Na jednym z bazarków są ksiązki - polecamy! Czekamy na Mimiś - żeby zmieniła tytuł wątku! Quote
mimiś Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 juz zmieniłam, sorki ,troche mnie nie było... Quote
Diegula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 dziewczyny może wy pomożecie. Dzisiaj jadąc w okolicach Załubic Nowych ( przed Rządzą) widziałam błąkającego się sporego rudego psiaka który kulał na przednią łapinę. Gdy próbowałam do niego podejść to cały czas odlatywał na ,,bezpieczną odległość" Psiak prawdopodobnie boi się ludzi, a ja nawet jak by mi się udało podejść to nie miałabym co z nim zrobić- jeden samochód a w nim mój bardzooooo nie przychylny tż :( a na tylyim siedzeniu mój psiak a byłam tu tylko przejazdem . On miał taki bojący wzrok :( Quote
Diegula Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Chyba pies . Zrobiłam mu jedną fotkę w telefonie to mogę przesłać komuś. Quote
Abrakadabra Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Do moderatorów; BARDZO PROSZĘ O PRZENIESIENIE TEGO TEMATU DO DZIAŁU OGÓLNOPOLSKIEGO :) Quote
lilk_a Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]przepraszam za offa ....zapraszam na bazarek dla Opalika i Lenona [/FONT] Quote
Abrakadabra Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Jak zauważycie - wątek psiowozu został przeniesiony na forum ogólnopolskie (dziękuję Zoja :)) Dzięki temu - mamy nadzieję, że trafi do większej ilości dogomaniaków . Ja za chwilę wyjeżdżam, i wracam dopiero w piątek... Podnoście wątek, plaseee................ Quote
paros Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Abrakadabra']Do moderatorów; BARDZO PROSZĘ O PRZENIESIENIE TEGO TEMATU DO DZIAŁU OGÓLNOPOLSKIEGO :) Dziękujemy moderatorom :Rose: Quote
mimiś Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nikt nie zajrzał od wczoraj? cioteczki, 2-5zł moze da się jeszcze wyskrobać? tak na 2cm tapicerki:lol: Quote
EVA2406 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='mimiś']nikt nie zajrzał od wczoraj? cioteczki, 2-5zł moze da się jeszcze wyskrobać? tak na 2cm tapicerki:lol: Popieram pomysł. wiem, że każdemu ciężko, ale tu liczy się bezpieczeństwo wielu psów i kotów. Poza tym Jola jeździ na interwencję w sytuacji kiedy dowiaduje się, że gdzieś pies lub kot uległ wypadkowi lub dzieje się mu krzywda. Autko jest po prostu niezbędne. Quote
obraczus87 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Bardzo prosimy o pomoc w zakupie nowego autka........................ Quote
mimiś Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 prosimy ,nawet mała wpłata-2 czy 5zł posuwa do przodu sprawe zakupu psiobusu!! Quote
Vasco Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jak Karmelek zostanie w DS w sobotę, przeleję jeszcze 50 pln, ale nic nie obiecuję, bo decyzja nie ode mnie uzależniona. Quote
Abrakadabra Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Vasco napisał(a):Jak Karmelek zostanie w DS w sobotę, przeleję jeszcze 50 pln, ale nic nie obiecuję, bo decyzja nie ode mnie uzależniona. Vasco - tak, czy inaczej - trzymamy kciuki za Karmelka.. Quote
anita_happy Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 PSIOWÓZ dolewam paliwa..suń na gorę... na ogólnopolskim kanale jest większe parcie na firsta.. hoopsasssajjjjjjj Quote
Recommended Posts