Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny może wy pomożecie.
Dzisiaj jadąc w okolicach Załubic Nowych ( przed Rządzą) widziałam błąkającego się sporego rudego psiaka który kulał na przednią łapinę.
Gdy próbowałam do niego podejść to cały czas odlatywał na ,,bezpieczną odległość"
Psiak prawdopodobnie boi się ludzi, a ja nawet jak by mi się udało podejść to nie miałabym co z nim zrobić- jeden samochód a w nim mój bardzooooo nie przychylny tż :( a na tylyim siedzeniu mój psiak a byłam tu tylko przejazdem .
On miał taki bojący wzrok :(

Posted

Jak zauważycie - wątek psiowozu został przeniesiony na forum ogólnopolskie (dziękuję Zoja :))

Dzięki temu - mamy nadzieję, że trafi do większej ilości dogomaniaków .

Ja za chwilę wyjeżdżam, i wracam dopiero w piątek... Podnoście wątek, plaseee................

Posted

[quote name='mimiś']nikt nie zajrzał od wczoraj? cioteczki, 2-5zł moze da się jeszcze wyskrobać? tak na 2cm tapicerki:lol:

Popieram pomysł. wiem, że każdemu ciężko, ale tu liczy się bezpieczeństwo wielu psów i kotów. Poza tym Jola jeździ na interwencję w sytuacji kiedy dowiaduje się, że gdzieś pies lub kot uległ wypadkowi lub dzieje się mu krzywda.
Autko jest po prostu niezbędne.

Posted

Vasco napisał(a):
Jak Karmelek zostanie w DS w sobotę, przeleję jeszcze 50 pln, ale nic nie obiecuję, bo decyzja nie ode mnie uzależniona.

Vasco - tak, czy inaczej - trzymamy kciuki za Karmelka..