Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W boksie Rebusika i Fuksa jest teraz Fionka,chłopaki mają koleżankę...w sobotę kiedy przyjechali wolontariusze ze szkoły w Teresinie...Rebus i Tinka to były psiaki najdłużej spacerujące.

Posted

Romka napisał(a):
W boksie Rebusika i Fuksa jest teraz Fionka,chłopaki mają koleżankę...w sobotę kiedy przyjechali wolontariusze ze szkoły w Teresinie...Rebus i Tinka to były psiaki najdłużej spacerujące.

O, a to nowość. Chyba nie będzie w tym boksie problemów, bo Fuks nie zaczepia a Rebus grzeje się w budzie.

• 3 weeks later...
Posted

Wiem, że was męczę ale również zapytam, jak Rebusik stoi z ogłoszeniami? Mam teraz bardzo dużo wolnego czasu i mogę poogłaszać. Nie wiem, na ile bahlsa robi ogłoszenia ale teraz tyle psów marznie, ze pewnie jest zawalona robotą. A jesli ma nieaktywne, to przecież nie ma szansy na dom.

Posted

Kaju,czy mogę Cię prosić o wysłanie zapytania do bahlsy jakie psiaki mają aktywne ogłoszenia...będziemy wiedziały z pierwszej ręki...powiedz,ze ogłaszasz i chciałabyś wiedzieć.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

I Rebus nie ma?Wprost nie możliwe...Kaju Ty lepiej nie chodz w sobotę do schroniska tylko przysiądż fałdów i zrób ogłoszenia...to będzie kawał roboty ale jak ważny,chyba najważniejszy...w schronisku poradzimy sobie z edzią...może Paula pomogłaby choć trochę...?

Posted

Romka napisał(a):
I Rebus nie ma?Wprost nie możliwe...Kaju Ty lepiej nie chodz w sobotę do schroniska tylko przysiądż fałdów i zrób ogłoszenia...to będzie kawał roboty ale jak ważny,chyba najważniejszy...w schronisku poradzimy sobie z edzią...może Paula pomogłaby choć trochę...?

W sobotę będziemy miały pomoc. Maciek (od Niki) chce ze mną przyjechać i pomóc. Dzięki Maćku.:multi:

Posted

edzia.71 napisał(a):
W sobotę będziemy miały pomoc. Maciek (od Niki) chce ze mną przyjechać i pomóc. Dzięki Maćku.:multi:

Kolejny chłopak w schronisku super...to niech Kajka PLIS,PILIS,PLIS nie przychodzi tylko zrobi ogłoszenia dla naszych bid... A Rebus siedzi już w schronisku prawie 5 lat...

Posted

mamanabank napisał(a):
Myślisz, że Kaja przeżyje sobotę bez wizyty w schronisku? Przychodziła nawet jak była chora i miała inne propozycje spędzania wolnego czasu, np.kino. Nie wydaje mi się, żeby zgodziła się na ten szlaban ;-)

Zaopiekujemy sie wszystkim z wolontariuszką Edzią,niech tylko zrobi ogłoszenia...

Posted

Myślisz, że Kaja przeżyje sobotę bez wizyty w schronisku? Przychodziła nawet jak była chora i miała inne propozycje spędzania wolnego czasu, np.kino. Nie wydaje mi się, żeby zgodziła się na ten szlaban ;-)

Posted

mamanabank napisał(a):

Masz racje, Kaja nie odpuści. Odwiedzi schronisko i ogłoszenia będa zrobione. Taka juz jest ta wolonariuszka.:evil_lol: