Paula03 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Kaja10014']Rebus, co ty tu robisz psino? Może zabierzemy jutro cały boks na spacer?[/QUOTE] Świetny pomysł :) Quote
Romka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Nie zdążyliśmy ale pogadałam ciepło z chłopakami,zobaczcie jakie miny zadowolone: Quote
Romka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Rebusik był na spacerku w sobotę,wrócił bardzo zadowolony... Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Rebus, tylko ty jeszcze siedzisz w schronisku... Czaczi w domu, Fuks tez Cię opuszcza... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Szkoda mi go strasznie. On cały czas siedzi, zmieniają mu się towarzysze w boksie tylko, a on sam nadal tu jest... Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 W boksie Rebusika i Fuksa jest teraz Fionka,chłopaki mają koleżankę...w sobotę kiedy przyjechali wolontariusze ze szkoły w Teresinie...Rebus i Tinka to były psiaki najdłużej spacerujące. Quote
kajkoowa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Romka napisał(a):W boksie Rebusika i Fuksa jest teraz Fionka,chłopaki mają koleżankę...w sobotę kiedy przyjechali wolontariusze ze szkoły w Teresinie...Rebus i Tinka to były psiaki najdłużej spacerujące. O, a to nowość. Chyba nie będzie w tym boksie problemów, bo Fuks nie zaczepia a Rebus grzeje się w budzie. Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Rebusik jest najspokojniejszym psiakiem w boksie,a kolezanka to zawsze jakaś nowość... Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wiem, że was męczę ale również zapytam, jak Rebusik stoi z ogłoszeniami? Mam teraz bardzo dużo wolnego czasu i mogę poogłaszać. Nie wiem, na ile bahlsa robi ogłoszenia ale teraz tyle psów marznie, ze pewnie jest zawalona robotą. A jesli ma nieaktywne, to przecież nie ma szansy na dom. Quote
Romka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Kaju,czy mogę Cię prosić o wysłanie zapytania do bahlsy jakie psiaki mają aktywne ogłoszenia...będziemy wiedziały z pierwszej ręki...powiedz,ze ogłaszasz i chciałabyś wiedzieć. Quote
Romka Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Rebusiku po nowym roku ciotka Romka spróbuje poszukać ci domku...a nuż uda się... Quote
Romka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 http://foto0.m.onet.pl/_m/ae632ee3c01ff41e1da1033646e56280,10,19,0.jpg na tym zdjęciu jest Czaczi,Fuks i Rebus,tylko Rebusik nadal bez domku... Quote
Romka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Rebusiku,kicaj na pierwszą,a nuż ktoś cię wypatrzy... Quote
Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Rebusik był dziś na spacerku,razem z Fionką...wrócił radosny... Quote
kajkoowa Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Rebus, zaraz sobota i wyjdziesz sobie pospacerować! Quote
kajkoowa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Rebusik był na spacerze z żoną p. Marka i synkiem :) PS Wiem, że Was męczę, ale Rebus również nie ma ogłoszeń. Quote
Romka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 I Rebus nie ma?Wprost nie możliwe...Kaju Ty lepiej nie chodz w sobotę do schroniska tylko przysiądż fałdów i zrób ogłoszenia...to będzie kawał roboty ale jak ważny,chyba najważniejszy...w schronisku poradzimy sobie z edzią...może Paula pomogłaby choć trochę...? Quote
edzia.71 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Romka napisał(a):I Rebus nie ma?Wprost nie możliwe...Kaju Ty lepiej nie chodz w sobotę do schroniska tylko przysiądż fałdów i zrób ogłoszenia...to będzie kawał roboty ale jak ważny,chyba najważniejszy...w schronisku poradzimy sobie z edzią...może Paula pomogłaby choć trochę...? W sobotę będziemy miały pomoc. Maciek (od Niki) chce ze mną przyjechać i pomóc. Dzięki Maćku.:multi: Quote
Romka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 edzia.71 napisał(a):W sobotę będziemy miały pomoc. Maciek (od Niki) chce ze mną przyjechać i pomóc. Dzięki Maćku.:multi: Kolejny chłopak w schronisku super...to niech Kajka PLIS,PILIS,PLIS nie przychodzi tylko zrobi ogłoszenia dla naszych bid... A Rebus siedzi już w schronisku prawie 5 lat... Quote
Romka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mamanabank napisał(a):Myślisz, że Kaja przeżyje sobotę bez wizyty w schronisku? Przychodziła nawet jak była chora i miała inne propozycje spędzania wolnego czasu, np.kino. Nie wydaje mi się, żeby zgodziła się na ten szlaban ;-) Zaopiekujemy sie wszystkim z wolontariuszką Edzią,niech tylko zrobi ogłoszenia... Quote
mamanabank Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Myślisz, że Kaja przeżyje sobotę bez wizyty w schronisku? Przychodziła nawet jak była chora i miała inne propozycje spędzania wolnego czasu, np.kino. Nie wydaje mi się, żeby zgodziła się na ten szlaban ;-) Quote
edzia.71 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mamanabank napisał(a):Myślisz, że Kaja przeżyje sobotę bez wizyty w schronisku? Przychodziła nawet jak była chora i miała inne propozycje spędzania wolnego czasu, np.kino. Nie wydaje mi się, żeby zgodziła się na ten szlaban ;-) Masz racje, Kaja nie odpuści. Odwiedzi schronisko i ogłoszenia będa zrobione. Taka juz jest ta wolonariuszka.:evil_lol: Quote
mamanabank Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 edzia.71 napisał(a):Masz racje, Kaja nie odpuści. Odwiedzi schronisko i ogłoszenia będa zrobione. Taka juz jest ta wolonariuszka.:evil_lol: Semper fidelis!!! Quote
Recommended Posts