Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tak mi szkoda takich zwykłych biedulek!!Rebusku tak byśmy się cieszyli jakbyś znalazł domek!!!

Mnie też jest najbardziej szkoda takich bidulek...

Posted

Kaju wrzuć więcej zdjęć Rebusa...wrzucę go na bazarek ,miał ogłoszenia w maju...trzeba by je odnowić...Deki znalazł domek może i Rebusowi poszczęści się...

Posted

To ja jeszcze poproszę o tekścik o Rebusiku, ciut dłuższy niż w pierwszym poście (tamten jest sprzed półtora roku, więc może warto zaktualizować?). Fotki są. I wkrótce puszczam chłopaka na FB...;)

Posted

Romka napisał(a):
Kaju wrzuć więcej zdjęć Rebusa...wrzucę go na bazarek ,miał ogłoszenia w maju...trzeba by je odnowić...Deki znalazł domek może i Rebusowi poszczęści się...

Nie mam innych zdjęć.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Co to za rebus dla UBOCZE;), zaraz rozwiąże i psiaczek wyląduje w kochającym domu:) Kciukaczę już:):):)
A Rebus pysio ma słodki i ten ogonek....rozwalił mi serce:):):)

Oj chciałbym i proszę o pomoc. Zobacz, taki słodziak i wątek ma już od półtora roku.
Może w weekend przybędą nowe fotki, ułoży się jego historię i będzie wydarzonko...;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Oj chciałbym i proszę o pomoc. Zobacz, taki słodziak i wątek ma już od półtora roku.
Może w weekend przybędą nowe fotki, ułoży się jego historię i będzie wydarzonko...;)

Fotki zaraz będą...ja też coś tam pstrykałam...

Posted

Rebus i Deki pokazywali koledze z boksu,że nie ma się co bać...bał się Olsen,ten mały staruszek...boi się ,szczeka(non stop) i gryzie po kostkach...ale dziś było lepiej...;)

Posted

Bardzo sie cieszę, że Dekus znalazl domek a nasz wspaniały przyjazny Rebus też powinien trafic do prawdziwego, kochającego domku. Należy mu się...
To takie dwa wspaniałe psiaki z którymi spokojnie można było pospacerowac , sama przyjemnośc.. i az dziw bierze że ludzie nie dostrzegają takich zalet u psiaków .
Rebusik tez musisz walczyc o swój dobry los !!!!

Posted

UBOCZE napisał(a):
Dzięki, Romka!!!:loveu::loveu::loveu:

Ale Rebusik ma spojrzenie na tej ostatniej fotce...:lol:

Hi, hi, lekko białko uciekło;) Śliczne pysie, nooo, domki, do roboty:)