sylwiaso Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Tak mi szkoda takich zwykłych biedulek!!Rebusku tak byśmy się cieszyli jakbyś znalazł domek!!! Quote
Romka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 sylwiaso napisał(a):Tak mi szkoda takich zwykłych biedulek!!Rebusku tak byśmy się cieszyli jakbyś znalazł domek!!! Mnie też jest najbardziej szkoda takich bidulek... Quote
Romka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pięknie wygląda!Szczęśliwy pychol...wrzuć więcej takich zdjęć to wrzucę na bazarek ogłoszeniowy... Quote
Romka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Kaju wrzuć więcej zdjęć Rebusa...wrzucę go na bazarek ,miał ogłoszenia w maju...trzeba by je odnowić...Deki znalazł domek może i Rebusowi poszczęści się... Quote
Romka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 UBOCZE napisał(a):Zaznaczę Rebusika... Już mi lepiej...:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 To ja jeszcze poproszę o tekścik o Rebusiku, ciut dłuższy niż w pierwszym poście (tamten jest sprzed półtora roku, więc może warto zaktualizować?). Fotki są. I wkrótce puszczam chłopaka na FB...;) Quote
kajkoowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Romka napisał(a):Kaju wrzuć więcej zdjęć Rebusa...wrzucę go na bazarek ,miał ogłoszenia w maju...trzeba by je odnowić...Deki znalazł domek może i Rebusowi poszczęści się... Nie mam innych zdjęć. Quote
Romka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 W sobotę musimy koniecznie zrobić zdjęcia,bardzo Cię o to proszę...zobacz mamy Ubocze na wątku Rebusa...:razz: Quote
Marycha35 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Co to za rebus dla UBOCZE;), zaraz rozwiąże i psiaczek wyląduje w kochającym domu:) Kciukaczę już:):):) A Rebus pysio ma słodki i ten ogonek....rozwalił mi serce:):):) Quote
UBOCZE Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Marycha35 napisał(a):Co to za rebus dla UBOCZE;), zaraz rozwiąże i psiaczek wyląduje w kochającym domu:) Kciukaczę już:):):) A Rebus pysio ma słodki i ten ogonek....rozwalił mi serce:):):) Oj chciałbym i proszę o pomoc. Zobacz, taki słodziak i wątek ma już od półtora roku. Może w weekend przybędą nowe fotki, ułoży się jego historię i będzie wydarzonko...;) Quote
Marycha35 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Trzeba mu pomóc pokazać się światu, TEN domek czeka...:) Oby Deki rozpoczął dobrą passę:) Quote
Romka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 UBOCZE napisał(a):Oj chciałbym i proszę o pomoc. Zobacz, taki słodziak i wątek ma już od półtora roku. Może w weekend przybędą nowe fotki, ułoży się jego historię i będzie wydarzonko...;) Fotki zaraz będą...ja też coś tam pstrykałam... Quote
Romka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Rebus i Deki pokazywali koledze z boksu,że nie ma się co bać...bał się Olsen,ten mały staruszek...boi się ,szczeka(non stop) i gryzie po kostkach...ale dziś było lepiej...;) Quote
UBOCZE Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Dzięki, Romka!!!:loveu::loveu::loveu: Ale Rebusik ma spojrzenie na tej ostatniej fotce...:lol: Quote
Donata Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Bardzo sie cieszę, że Dekus znalazl domek a nasz wspaniały przyjazny Rebus też powinien trafic do prawdziwego, kochającego domku. Należy mu się... To takie dwa wspaniałe psiaki z którymi spokojnie można było pospacerowac , sama przyjemnośc.. i az dziw bierze że ludzie nie dostrzegają takich zalet u psiaków . Rebusik tez musisz walczyc o swój dobry los !!!! Quote
Marycha35 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 UBOCZE napisał(a):Dzięki, Romka!!!:loveu::loveu::loveu: Ale Rebusik ma spojrzenie na tej ostatniej fotce...:lol: Hi, hi, lekko białko uciekło;) Śliczne pysie, nooo, domki, do roboty:) Quote
UBOCZE Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Fajny Rebusik...:loveu::loveu::loveu: Podziwiam i podnoszę, żeby nie spadał.;) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Rebusik, nie chowaj się nam na jakiejś odległej stronie... Quote
Recommended Posts