UBOCZE Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='szafra']Nie jestem niestety aż tak dobra ....nie umiem zrobić tak, żeby przeplatać zdjęcia z tekstem....:placz::placz:. Wyszło mi tak : http://allegro.pl/show_item.php?item=1857914608 Wielkie Dzięki, Szafra! A można tak, żeby fotki tej samej wielkości były jedna pod drugą, bo wtedy wyświetla się fotka Rebusika przy linku, a tak - jeśli do wyboru powiększenie , to chyba nie. I prześlij na PW koszt. Jeszcze raz Serdecznie Dziękuję w imieniu Rebusika!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
szafra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 To chyba się wyświetla jedna pod drugą i wszystkie piękne fotki Rebusa są widoczne ! Allegro od ciotki Szafry w prezencie :lol:. Quote
luta4 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie martw sie rebusiku i na ciebie czeka dom i twój ludz boże serce sie kroi ile tego nieszczescia wkoło Quote
Marycha35 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ludkowie działający na FB czy możecie rozpropagować tę petycję, podpisy bardzo potrzebne: http://www.facebook.com/event.php?eid=249688995064771 Dzięki w imieniu skatowanej kiedyś Pestki, oby jej oprawcom nie udało się uniknąć kary!!!! Quote
Donata Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='UBOCZE']Cz nasz słodziak był dziś na spacerze? Jeśli tak, to uśmiecham się o kilka słów na jego temat. I jak teraz układają się jego relacje ze współmieszkańcami boksu. Cioteczka Szafra napisała mi na PW, ze wkrótce wyróżnione allegro Rebusikowi zrobi...[/QUOTE] Oczywiście że Rebus był na spacerku razem z Herą i Rambo. Rambo jest jeszcze bardzo podminowany, wylekniony stąd chyba ta jego wrogosc do Rebusa. Ale Rebus jak zwykle zachowuje sie nienagannie na spacerze. Nie wchodzi nikomu w droge, nie zadziera, unika awantur. Może sie powtarzam, bo pisze to juz którys kolejny raz ale spacer z nim to prawdziwa przyjemność. Jedyne co, to należy uważać na Rebusika bo chyba przeniósł od swojego byłego koleżki z boksu Kleksa ochotę na kłapanie ząbkami smyczy. Teraz juz stopniowo o tym zapomina i całe szczęście. Więc tyle aż tych relacji spacerowych Rebusa. Dziekuję za piękne ogłoszenia na allegro. Quote
Romka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='szafra']To chyba się wyświetla jedna pod drugą i wszystkie piękne fotki Rebusa są widoczne ! Allegro od ciotki Szafry w prezencie :lol:.[/QUOTE] Szafra,ja też bardzo dziękuję za allegro dla Rebusika.:lol: Quote
Romka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 I jeszcze zdjęcia od DogAngel.BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol::lol: Quote
Romka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='luta4']Rebusiku trzymaj się[/QUOTE] Luta,witaj i... nie opuszczaj wątku Rebusika,proszę.Bardzo cieszę się,że jest nas więcej!:lol::lol::lol:Rebusikowi domek należy się na cito,to już tak długo!:-( Quote
luta4 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Na domek dla czaka czekałam ok 1roku a draka musiała zostać u mnie ponieważ była popsuta po wypadku ale innym psiakom poszło szybciej. Rebusik jest exstra i na bank znajdzie domek wirtualnie pomęczę mu nosek który jest na .pewno zimny i mokry dobranoc miluszku Quote
Romka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jutro spróbuję zrobić jakieś zdjęcia...Luta,ja też wierzę,że jemu się uda... Quote
UBOCZE Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Widzę, że są nowe fotki kochanego Rebusika. Dziś już nie dam rady, bo padam, ale jutro wprowadzę na FB. I oczywiście bardzo proszę o relację z weekendowego spacerku - jeśli można. Zbliżają się chłody, a Rebusik wciąż w schronisku.:-( Nie podoba mi się to...:shake: Quote
Marycha35 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Adasiu święte słowa, tak być nie może....:( Quote
UBOCZE Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dziś już fotki wrzuciłem i proszę o jeszcze...:lol: Co tu zrobić, żeby cudny dom przed zimą jeszcze się znalazł?:roll: Quote
luta4 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Nie rozumiem dlaczego ludzie boją się brać dojrzałych zwierząt przecież one po za klimatyzowaniu się sprawiają mniej kłopotów, są spokojniejsze, nic nie pogryzą nie szarpią na smyczy, nie leją w domu same superlatywy.Rebusiku szybkiego domku i buziaki w nochalka Quote
Romka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 W niedzielę Rebusik był na spacerku z Herą: Quote
UBOCZE Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dzięki, Romka, za fotki!!! A Rambo już jest wobec Rebusika łaskawszy? Quote
Romka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='UBOCZE']Dzięki, Romka, za fotki!!! A Rambo już jest wobec Rebusika łaskawszy?[/QUOT To zależy kiedy...Rebusik trzyma się z tyłu,nie prowokuje awantur,nie podchodzi pierwszy do krat..Wyprowadzamy ich na spacer całym boksem,żeby Rebusik nie oberwał od dużych kolegów. Quote
emotoli Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Fajne zdjęcia . Rebusik piękny jak zawsze i wygląda na zadowolonego ze spacerku :) Oby przed zimą kogoś znalazł :/ Quote
Olivin Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='UBOCZE']Dzięki, Romka, za fotki!!! A Rambo już jest wobec Rebusika łaskawszy?[/QUOTE] Rambo jest zdecydowanie łaskawszy dla Rebusika. Widać, że Rebus czuje się pewniej w jego towarzystwie, co nie zmienia faktu, że... Rebus najbezpieczniej poczuje się w domu... Trzymamy kciuki. Quote
UBOCZE Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Olivin']Rambo jest zdecydowanie łaskawszy dla Rebusika. Widać, że Rebus czuje się pewniej w jego towarzystwie, co nie zmienia faktu, że... Rebus najbezpieczniej poczuje się w domu... Trzymamy kciuki.[/QUOTE] Dziękuję Olivin! To już lepiej. Każde tego rodzaju info ważne... Też mam nadzieję, że wreszcie dobry domek się znajdzie... Quote
Marycha35 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Rebussso kochany dzwońcu, jeszcze momento! Quote
UBOCZE Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Nasz Ty drogi Rebusiku, Sympatyków masz bez liku... Każdy cicho dopytuje, Gdzie Twój domek się znajduje... Quote
Recommended Posts