Marycha35 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jeśli do 4 pokolenia jesteś aniołem to masz załatwione;) Quote
emotoli Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Rodzice nie zgodzili się na Rebusika ponieważ jest chłopcem a my mamy w domu suczkę :/ :placz: Co teraz ? Ja chcę Rebusa . Quote
Olivin Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 emotoli napisał(a):Rodzice nie zgodzili się na Rebusika ponieważ jest chłopcem a my mamy w domu suczkę :/ :placz: Co teraz ? Ja chcę Rebusa . a teraz szybko zapoznaj rodziców z całym wątkiem Rebusika i nie będzie problemu pod tytułem SUCZKA W DOMU. Wiem co mówię, znam Rebusika, zabieram go na spacery ... więc otrzyj łezki i biegnij do rodziców :fadein: Trzymam kciuki Quote
Romka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 emotoli napisał(a):Rodzice nie zgodzili się na Rebusika ponieważ jest chłopcem a my mamy w domu suczkę :/ :placz: Co teraz ? Ja chcę Rebusa . A ja jeszcze dodam,że Rebusik będzie szczęśliwy tylko w domu,gdzie wszyscy czekają na niego z równą niecierpliwością ... i decyzja musi być przemyślana czyli muszą wyrazić na to zgodę wszyscy członkowie rodziny.Więc posłuchaj tego co pisze Olivin i daj szansę rodzicom na dokładne poznanie Rebusika albo kibicuj nam nadal i pomóż szukać dla Rebusika najlepszego domu pod słońcem...:lol: Zostań na wątku Rebusik potrzebuje przyjaciół...:lol: Quote
emotoli Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Czy rebusik jest wykastrowany ? Moi rodzice kochają zwierzęta , podoba im się Rebus :) Jak wrócą to poruszę temat Rebusa Rebus akceptuje koty ? Quote
Olivin Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Rebus jest wykastrowany, a schroniskowy kot nie wzbudza jego zainteresowania i emocji. Był dziś na spacerku z Donatą, wygłaskany i kochany. Ubocze, w schroniskowym boksie bez zmian- duże psy zwłaszcza Rambo wywołuje stresss u Rebusika. Quote
UBOCZE Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Olivin napisał(a):Rebus jest wykastrowany, a schroniskowy kot nie wzbudza jego zainteresowania i emocji. Był dziś na spacerku z Donatą, wygłaskany i kochany. Ubocze, w schroniskowym boksie bez zmian- duże psy zwłaszcza Rambo wywołuje stresss u Rebusika. Dzięki, Olivin! Zaraz to przekażę. Szkoda mi Rebusika i na FB robię, co mogę. Ale prócz wielu sympatyków (już ponad 300) - niestety, żadnego konkretu adopcyjnego. Większość sympatyków to tak jak my, bardzo zdeklarowane zwierzoluby zapsione i zakocone po uszy... Czy były dziś robione jakieś fotki Rebusa? Quote
Olivin Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Dziś niestety nie, też nad tym ubolewam, ale jutro będzie kilka osób z aparatem, pamiętamy o tym, więc na pewno będą fotki. Quote
UBOCZE Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Olivin napisał(a):Dziś niestety nie, też nad tym ubolewam, ale jutro będzie kilka osób z aparatem, pamiętamy o tym, więc na pewno będą fotki. Dziekuję!:loveu: A sympatycy Rebusika też (podobnie jak ja) - rymowanki piszą.:lol: Ola z FB: "Mały Rebusik w nas wierzy, Więc udostępniajmy to partnerzy ! Może znajdzie swego człowieka, Na którego tyle czeka." Odwiedzająca nas Isadora: "Nasz Rebusik ciągle czeka wypatruje Swojego Człowieka ma nadzieję, jeszcze wierzy że los przeciw się nie sprzymierzy wypatruję więc spoza krat czy nadejdzie Ludzki Brat" Oby nadszedł jak najszybciej... Quote
Donata Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 emotoli napisał(a):Co u Rebusika ? Od paru miesięcy biorę udział w fejsbukowym wydarzeniu , bardzo podoba mi się Rebus , chyba sobie go wezmę . :) Rebus był dziś na spacerku, oczywiscie z cała swoja swita boksowa. Zachowywał sie bardzo spokojnie, przyjemnie sie z nim chodzi, nie ciagnie. To psiak do ludzi ceniących kontakt z psiakiem na łonie natury. Zapewniam mozna przy nim wypoczywać. Quote
emotoli Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Nie dało by się dać Rebusikowi do boksu innych piesków , jakichś mniejszych ? Quote
Olivin Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 emotoli napisał(a):Nie dało by się dać Rebusikowi do boksu innych piesków , jakichś mniejszych ? pracujemy nad tym, a schronisko jest przepełnione :placz: Rebusik musi mieć swój domek. Ubocze, dziś były robione zdjęcia, mam nadzieję, że szybko zostaną wrzucone :eviltong: Quote
UBOCZE Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Olivin napisał(a):pracujemy nad tym, a schronisko jest przepełnione :placz: Rebusik musi mieć swój domek. Ubocze, dziś były robione zdjęcia, mam nadzieję, że szybko zostaną wrzucone :eviltong: Cały czas jestem w gotowości do ich przerzucenia...;) Quote
Donata Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tak dzisiaj Rebus wyszedł specjalnie na sesję zdjeciową a przy tym odbył kolejny długi spacerek. Quote
UBOCZE Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 :lol:Dziękuję! Fotki na wydarzenie już wprowadzone! Rebusik ma tam już 315 sympatyków. Niestety, ci najbardziej zainteresowani - to tacy sami psiarze, jak my, z podobnym do nas zwierzęcym przepełnieniem. Jedna z duszyczek sprzyjających nawet ma teraz fotkę Rebusika w swoim awatarze. Bezmiar psich nieszczęść na FB, podobnie jak na dogo, przytłacza i często osobom wrażliwym siada psychika...:-( Ale dalej walczymy, rozpowszechniamy i nie poddajemy się...:mad: Rebusik ma tylko nas.:lol: Dziś napiszę do lilk_i w sprawie allegro, może się zgodzi zrobić... Jest przecież gotowy tekst i dużo fotek...;) Quote
UBOCZE Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ... i pewien bard śpiewał: "Noc jest jedna i świt jest po nocy Pod zamkniętą powieką trwa blask I nikomu nie zabraknie pomocy Dopóki nie zabraknie mu nas." ;) Quote
Marycha35 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ha! Dlatego wierzę, że Rebusik za momento będzie najszczęśliwszy na świecie:) Quote
szafra Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A Ciocia Szafra może zrobić Allegro Rebuskowi ? :cool3: ? Quote
UBOCZE Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 szafra napisał(a):A Ciocia Szafra może zrobić Allegro Rebuskowi ? :cool3: ? Bardzo dziękuję, Szafra!!!:multi::multi::multi: Wczoraj w tej sprawie wysłałem PW i czekam na odpowiedź, więc trochę głupio mi wszystko odwracać, Ale gdyby okazało się, że lilk_a zaabsorbowana innym psimi bidami, to będę ws. allegro wkrótce do Ciebie się uśmiechał...:lol: Quote
Romka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='DogAngel'] Najpierw podziękuję DogAngel za piękne zdjęcia Rebusika i dotrzymanie słowa.BARDZO DZIĘKUJĘ!:lol::lol:A teraz dziękuję wszystkim pozostałym za pomoc.Rebusik i my wszystkie doceniamy to...po urlopie nie wiem gdzie ręce włożyć...:lol::lol::lol::lol: Quote
Romka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 A tak wygląda schroniskowe życie naszego Rebusika: Rebus mieszka w jednym boksie z Rambo i Herą,tak wygląda Rambo; ...ta obok,też duża to Hera Rebusik,jak widać jest najmniejszy. Quote
Recommended Posts