Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

REBUS

[FONT=Arial]Rebus nie jest młodym psiakiem,jest weteranem schroniskowym.Kiedy przywieziono go do schroniska w lipcu 2006 roku miał około 2-3 lat i był psiakiem błąkającym się po głównej ulicy naszego miasta.Psiak połowę swojego życia spędził w schroniskowym boksie.Niedostrzegany przez odwiedzających ,prawdopodobnie z powodu zwyczajnego wyglądu jest psiakiem o bardzo łagodnym charakterze.Dostrzegłyśmy go całkiem przypadkowo,był w boksie Kory.Psiak poczuł się wyróżniony spacerem,tulił się do dziewczyn i całym sobą pokazywał jak jest szczęśliwy.Pracownicy schroniska potwierdzają,ze psiak bardzo potrzebuje bliskości człowieka,kiedy boks jest sprzątany on podchodzi i prosi o głaski.Rebus szuka domu.Czy znajdzie się ktoś kto doceni w tym zwyczajnym psiaku wielkie serce i charakter![/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

REBUS MA OGŁOSZENIA

watek nasz główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

opis wkrótce

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pisałam na głównym wątku, że siedzi z Kauflandem i Korą...jakos Tolek to mi się myli z Tolą i nie mogę się przyzwyczaić, więc pozwólcie ciotki, że o będe pisać Kaufland.ok

Posted

Ojej miałam dodać te fotki... kurcze zapomniałam, bo dzisiaj miałyśmy z Kają problem z naszym bezdomnym przyjacielem Śnieżkiem, który prawdopodobnie jest już w schronisku...
Dobra zaraz dodam zdjęcia Rebusa :)

Posted

Byłam dzis w schronisku w sprawie opisów psiaków i rozmawiałam z p.Markiem o naszym Rebusiku,potwierdza ,ze jest to kochany psiak,który lgnie do człowieka.Rebusik tuli sie takze do niektórych pracowników schroniska tak bardzo chce do domu.

Posted

Rebusik w sobotę spacerował po dziedzińcu schroniska ale on nie cieszył sie spacerem on próbował znależc sposób wydostania się ze schroniska.Biegał po całym dziedzińcu i szukał mozliwości wyjścia na zewnatrz.Najwyższy czas,zeby Rebusik opuscił schronisko bo szkoda było patrzec na biednego psiaczka!