Figafiga Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 REBUS [FONT=Arial]Rebus nie jest młodym psiakiem,jest weteranem schroniskowym.Kiedy przywieziono go do schroniska w lipcu 2006 roku miał około 2-3 lat i był psiakiem błąkającym się po głównej ulicy naszego miasta.Psiak połowę swojego życia spędził w schroniskowym boksie.Niedostrzegany przez odwiedzających ,prawdopodobnie z powodu zwyczajnego wyglądu jest psiakiem o bardzo łagodnym charakterze.Dostrzegłyśmy go całkiem przypadkowo,był w boksie Kory.Psiak poczuł się wyróżniony spacerem,tulił się do dziewczyn i całym sobą pokazywał jak jest szczęśliwy.Pracownicy schroniska potwierdzają,ze psiak bardzo potrzebuje bliskości człowieka,kiedy boks jest sprzątany on podchodzi i prosi o głaski.Rebus szuka domu.Czy znajdzie się ktoś kto doceni w tym zwyczajnym psiaku wielkie serce i charakter![/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] REBUS MA OGŁOSZENIA watek nasz główny http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t opis wkrótce Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witaj Rebus, doczekałeś się swojego wątku! Quote
Romka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cieszę się pieseczku,ze masz swój watek,zaraz zrobię ci opis i szukamy domku! Quote
mamanabank Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 II boks po lewej, tam jest też Tolek/Kaufland. Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 pisałam na głównym wątku, że siedzi z Kauflandem i Korą...jakos Tolek to mi się myli z Tolą i nie mogę się przyzwyczaić, więc pozwólcie ciotki, że o będe pisać Kaufland.ok Quote
Romka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 I tak mówimy o nim Kufland,a ja przekażę Wam zdjęcia Psiego Aniołka i może uda sie zrobić watek jeszcze 2 nowym psiakom.Figula szukaj imion! Quote
Figafiga Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ja to patrze na psa i mam imię ha ha ha....a wyjątkiem jest dziadzio od Herki i Reksa, napisałam na Herki wątki Quote
klaudia14 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O to ten piesek z którym byłyśmy na spacerku !!! Nazwałyśmy go Czaruś hehe ale Rebus też super... Słodki pieseczek ale jaki psotek ;) Quote
klaudia14 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Paula dodaj te fotki co mu cykałaś ! :) Quote
Paula03 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 klaudia14 napisał(a):Paula dodaj te fotki co mu cykałaś ! :) Dodam je jutro po szkole, bo dzisiaj mam urwanie głowy... Quote
Paula03 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ojej miałam dodać te fotki... kurcze zapomniałam, bo dzisiaj miałyśmy z Kają problem z naszym bezdomnym przyjacielem Śnieżkiem, który prawdopodobnie jest już w schronisku... Dobra zaraz dodam zdjęcia Rebusa :) Quote
Paula03 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Oto zdjęcia Rebusa z naszego spacerku: CDN Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Matko,ze ja go w ogóle nie dostrzegałam a to taki kochany psiak! Quote
klaudia14 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cudne zdjęcia !!!;) Mam nadzieję że ten piesek szybko znajdzie domek ;) Quote
Romka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Byłam dzis w schronisku w sprawie opisów psiaków i rozmawiałam z p.Markiem o naszym Rebusiku,potwierdza ,ze jest to kochany psiak,który lgnie do człowieka.Rebusik tuli sie takze do niektórych pracowników schroniska tak bardzo chce do domu. Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Rebusik w sobotę spacerował po dziedzińcu schroniska ale on nie cieszył sie spacerem on próbował znależc sposób wydostania się ze schroniska.Biegał po całym dziedzińcu i szukał mozliwości wyjścia na zewnatrz.Najwyższy czas,zeby Rebusik opuscił schronisko bo szkoda było patrzec na biednego psiaczka! Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Rebus do domu!!! Ludziu Rebusa meldować mi się tu żwawo beztrosko i wesoło! Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Trzeba Rebusikowi domek znależć i to szybko to jeden z psiaków weteranów schroniskowych! Quote
Recommended Posts