bajadera Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A czy były jakieś skye terriery ? Jeśli można ewentualnie stawkę ? Quote
BabyCakes Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 A czy były jakieś skye terriery ? Ja nie widze Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Opowiem i ja co przeżyłam w Tata, bo to chyba swego rodzaju ewenement. Pierwszy dzień przeszedł normalnie, choć sędziowanie rozpoczęło się na naszym ringu o 10.00 a nie tak, jak to było oficjalnie zaplanowane czyli o 9.00. Drugiego dnia poszłam sobie rano po katalog i na jego podstawie wyliczyłam mniej więcej, o której godzinie powinno się rozpocząć sędziowanie mojej rasy. Zaplanowani byłiśmy jako przedostatnia rasa. Wychodziło mi, że godzina 13 - 14 to będzie mniej więcej tak. Ponieważ pogoda dla moich misów była aż za dobra, wyszliśmy z wystawy i poszliśmy sobie na spacerek do parku, gdzie było o wiele chłodniej. Kilka minut po 12 na całkowitym luzie (przecież mam w rezerwie jeszcze dużo czasu) zbliżamy się do ringu i..... przecieram ze zdumienia oczy - na ringu są pirenejczyki!!! I na dokładkę suki klasa pośrednia (później były już tylko championki). A ja mam zgłoszonego psa w klasie championów i sukę w tej samej klasie! Czyli dla psa już po zawodach! Sędzia zakończył sędziowanie suk i zrobił coś, w co nie mogę uwierzyć do dziś - powtórzył sędziowanie psów klasy championów i przyznawanie CACIB-a (na dokładkę dał go mojemu psu)!!!!!:-o. Szok zupełny! Tym razem miałam więcej szczęścia niż rozumu, ale w przyszłości na wystawach węgierskich nie będę się już zbytnio oddalała od ringu. Innym też tego nie radzę;) Quote
Elitesse Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hoho ale sedzia !! pierwszy raz o czyms takim slysze !!!! gratuluje sukcesow :laola: czy dostalas juz moze potwierdzenie cacibow z Oberwartu ?? Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dziękuję za gratulacje:lol: Ja też nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam. Sędzia chyba miał sentyment do Polaków - znał nawet po polsku słowo "dziękuję". A potwierdzenia z Oberwartu dostałam już jakiś czas temu. Quote
dorotal Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Poprosze o stawke buldogi francuskie i king charles spaniel(nie cavalier):lol: Quote
PSYLLA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarski (Bajor Hegyi Vereb) + sędziego z obu dni. Quote
Zebra Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Bardzo poprosze o stawkę kerry blue terierów:roll: Quote
strucelitrufla Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Genie a coz to za sedzia? Gratuluje, ale chyba konkurencja mocno Cie znienawidzila ;) Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Sędzia węgierski - Soos Attila. Chyba nic w tym dziwnego, że uważam go za baaardzo miłego:lol:. Konkurencja węgierska w zasadzie jest sympatyczna i nic nie ma przeciwko zwycięstwom moich miśków. A pan Attila znalazł salomonowe wyjście z sytuacji - dał BOB-a suce z dużej hodowli węgierskiej (ludzie z tej hodowli faktycznie "kochają" mnie baaaaardzo):lol: Przecież nie będą się od tego odwoływać:lol: :lol: :lol: Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Posokowce sobota sędzia Borsfai Csaba (H) psy klasa użytkowa - Sznaps z Klanu posokowców suki klasa użytkowa - Rakija z Klanu posokowców Niedziela sędzia Nagy Istvan (H) psy jak w sobotę suki klasa użytkowa - Sake z Klanu posokowców Quote
DużyCP Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 a ślicznie prosze o Briardy (FCI 113) :modla: Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Co do buldogów francuski i kerry blue terierów to napiszcie o jaką klasę wam najbardziej chodzi bo trochę tego było. King charles spaniel jakoś nie widzę, chyba że po węgiersku jakoś inaczej to brzmi. Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Briardy sobota psy klasa baby - Hippy of Claire del Desperado klasa młodzieży - Emil du Mas de Chantranne Fyn of Claire del Desperado klasa pośrednia - Kettele Castor klasa otwarta - Major Payne Moravia Campanella klasa championów - Cillian Eminantia Sibra HCH., HS, HGCH,ICH suki klasa baby - Hana of Claire del Desperado Honey of Claire del Desperado klasa szczeniąt - Draivena z Andaye klasa młodzieży - Face of Claire del Desperado Faye of Claire del Desperado klasa pośrednia - Irga z Psarskiego Sioła klasa użytkowa - Desire Bohemia Elite Ch. Quote
dorotal Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Genie napisał(a):Co do buldogów francuski i kerry blue terierów to napiszcie o jaką klasę wam najbardziej chodzi bo trochę tego było. King charles spaniel jakoś nie widzę, chyba że po węgiersku jakoś inaczej to brzmi. Kingow moglo nie byc W buldozkach interesuja mnie psy w mlodziezy, posredniej i otwartej. No i ilosci psow w pozostalych klasach Quote
PSYLLA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Genie']Posokowce sobota sędzia Borsfai Csaba (H) psy klasa użytkowa - Sznaps z Klanu posokowców suki klasa użytkowa - Rakija z Klanu posokowców Niedziela sędzia Nagy Istvan (H) psy jak w sobotę suki klasa użytkowa - Sake z Klanu posokowców Genia, bardzo dziękuje :) Quote
Genie Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dorotal, na Twoje stronie jest tyle pożytecznych informacji, że "poświęcę się" i wypiszę Ci całą stawkę buldożków::lol: psy klasa baby - Alcsiligeti Lagerfeld "Bora" klasa szczeniąt - Kiss Bully Dariusz Wasco-Mephisto Egards du Fanfan klasa młodzieży - Amarillo Janoel Azuro du Chien-Iache Beautyfull Casper Family Kaosz In Memorian Eper von der Monarchia Iron von Glandorf Smiling Thunder Enzo klasa pośrednia - Gordon von Glandorf Sopianae Imperator Metric Sopianae Imperator Nestor klasa otwarta - Bullinium's Don Valdemar HJCH Sky du Champagne Smiling Thunder Coulthard suki klasa młodzieży - Anima du Chien-Iache Charmeur la Bete Angie Denise von Bad-Bull Kiara von Glandorf Tarjan Black Lili Erdi Ordog Nutcake klasa pośrednia - Fatima von Glandorf Keve-Bull's Minerva HJCH Sopianae Imperator Mona Lisa Super Bully Play Mate klasa otwarta - Clemenceau Diamond Demi HCH Sopiane Imperator Nani klasa championów - Utopia von Glandorf ICH Quote
dorotal Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Dziekuje :lol: . Ta stawka jest z obu dni czy tylko z jednego? Quote
Zebra Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 gdyby mozna te kerry- to poproszę o psy klasa pośr. otwrta i championów:oops: Quote
Basik Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Kochani bardzo,ale to bardzo proszę o skan lub foto ze stawkami labków!!! Mój adres basikwadera@torun.mm.pl Quote
dachenoceras Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='USH']Poprosze o stawke Siberian Husky Ja mam tylko dwie laski Expl Angel - CACIB BOB i Lola Arctic Brezze of WP -- HPJ Quote
Krasna Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Basik']Kochani bardzo,ale to bardzo proszę o skan lub foto ze stawkami labków!!! Mój adres basikwadera@torun.mm.pl http://port.of.nessie.retriever.hu/ Na tej stronie znajdziesz stawke i wyniki . No i pare zdjec! Quote
Recommended Posts