Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zasady championatu Węgier

Młodzieżowy: 3 CACJ (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej) od 2 sędziów
Champion: 4 CAC (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej) od 3 sędziów, odstęp pomiedzy pierwszym a ostatnim CAC musi wynosić co najmniej 1 rok i 1 dzień,

• 2 weeks later...
Posted

Witam,

a ja mam pytanie, czy któras z odwiedzających to miejsce osób miałaby jedno miejsce dla osoby z małym pieskiem- ow.szetlandzkim.
Jedziemy na 2 dni.
I własciwie żadnych wymagan spoecjalnych nie mamy.
Jestesmy z Wroclawia, ale możemy dojechac w okreslone miejsca.
Jesli będzie ktoś zainteresowany, to proszę o odpowiedż.

Posted

Tak, tak czytałam to wyjaśnienie, ale w niektórych krajach jadąc z Championem wystawiając go w klasie Championów i wygrywając automatycznie dostaję Championat danego kraju (np. Rosja, Luxemburg itd).
Rozumiem, że na Węgrzech nie ma takiej możliwości.

Posted

Niestety Marusiu..nie ma takiej mozliwości w dodatku z ML. .. jakby tak było mój SBT byłby juz podwójnym Ch.H hihi bo ma 2xCAC z kl.CH..a tak to niestety musze zaiwaniac na Węgry w celach ukończenia (jak los da ..??!!) , w dodatku muszisz miec 12 miesiecy przerwy .. :p między 1 a ostatnim :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Witam,
od naszych znajomych jeszcze nikt nie dostał potwierdzenia.
Ja osobiście do nich dzwoniłam i pisałam maile i w końcu po paru dniach odpowiedziano mi, że mamy 2 psy zgłoszone, a zgłaszaliśmy mailowo. Chcieliśmy potwierdzenia, gdyz musimy załatwić sobie nocleg.

Posted

Ciężko jest z noclegiem. To znaczy w porównaniu z innymi krajami jest mało hoteli które zgadzają się na psy i na dodatek hotele na Węgrzech chyba wogóle nie są za tanie. Ja tam jadę pierwszy raz, ale długo mi zeszło zanim coś sensownego znalazłem i w końcu zdecydowałem się na Budapeszt.

Posted

Tym bardziej, że moje pieski mają lekko ponad 90 w kłębie, a jak coś sensownego było, to z zastrzeżeniem, że albo mały piesek, albo tylko trzymany w kenelu.

Posted

wandko napisał(a):
Ciężko jest z noclegiem. To znaczy w porównaniu z innymi krajami jest mało hoteli które zgadzają się na psy i na dodatek hotele na Węgrzech chyba wogóle nie są za tanie. Ja tam jadę pierwszy raz, ale długo mi zeszło zanim coś sensownego znalazłem i w końcu zdecydowałem się na Budapeszt.

hmm ja jadac do szombathely znalazlam nocleg za 10 eur dziennie + 2 eur za psa - no ale to w innej czesci kraju

Posted

Ja znalazłam nocleg w internecie w 10 min.
Bardzo tanio, ale na Słowacji, a to w końcu niewiele kilometrów do przejechania.
Za psy nic się nie płaci.
za osobę około 3O zł.
Polecam szukać na Słowacji.