Cockerfanka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witamy Was!! :lol: Na mojego pierwszego psiaka musiałam czekać dobre cztery lata.:mad: No ale w końcu się doczekałam :multi:. I o to pod koniec października ubiegłego roku pojechałam do hodowli po Maltę. To był mój chyba najlepszy dzień życia :lol: . Nie miałam problemu z wybraniem szczeniaka, ponieważ urodziło się siedem czarnych i jedna złota kuleczka, która właśnie do mnie trafiła :multi: Powrót z hodowli do domu (miała 10 tygodni) W wieku trzech miesięcy Quote
Cockerfanka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Kolejna część fotek 4-5 miesięcy Quote
Sallcia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ale urocza! mam nadzieję, że wiecej zdjęc tu będzie! :) :loveu: Quote
Cockerfanka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Dziękujemy:lol: A tutaj już wklejam aktualne zdjęcia Postawa wystawowa Malty ( po zabawie na śniegu) Quote
cockermaister Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witamy :bye: czy to jest ta słodka złota kuleczka z forum spanielowego ?? zapraszamy do nas na fotki Quote
Cockerfanka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 cockermaister napisał(a):Witamy :bye: czy to jest ta słodka złota kuleczka z forum spanielowego ?? zapraszamy do nas na fotki Dokładnie :lol: Quote
Cockerfanka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Jaka ona kudłata .. :-) I to jak kudłata:lol: W rzeczywistości jest jeszcze bardziej, więc postanowiłam, że przynajmniej jej główkę wyskubię. Zamalowałam tło, ponieważ na nim była połówka mojej głowy;-) Quote
Kaya93 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jaki śliczny kudłacz! :loveu: Prosimy o więcej zdjęć :D Quote
Cockerfanka Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dawno nie pisałam, ale zamierzam teraz nadrobić zaległości. Po kąpieli: A to już na weekendowym spacerku: Quote
Recommended Posts