Ss Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no to może ta Pani co mailowałam z nią... Znalazłam na mapie dogo że Natussiaaa jest zdeklarowana na wizyty w Katowicach i okolic Quote
shanti Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ss napisał(a):no to może ta Pani co mailowałam z nią... Znalazłam na mapie dogo że Natussiaaa jest zdeklarowana na wizyty w Katowicach i okolic Bardzo możliwe. Pani bardzo miła i sympatyczna. Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Z Katowic jest sporo osób, na pewno ktoś pomoże. Znalazłam takie osoby z Katowic: anula1959 Bjuta ihabe Iza i Avanti izulkabu Jaaga JOMA maciaszek Monika z Katowic Paola06 psiama soboz4 Tengusia __Lara Trzymam kciuki za udaną wizytę! :kciuki: :kciuki: Quote
monika55 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Shanti nie bedzie na Dogo. Prosze o te wizyte. Ja potem napisze do konkretnych osob. Nr tel shanti jest, ona prosi o sms, wtedy poda adres. Quote
agnes34 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 monika55 napisał(a):Shanti nie bedzie na Dogo. Prosze o te wizyte. Ja potem napisze do konkretnych osob. Nr tel shanti jest, ona prosi o sms, wtedy poda adres. Witam .Nie pisałam dawno na Dogo i nie udzielałam się na forum ale jezeli mogę pomóc to chciałam powiedzieć , ze jeżeli chodzi o Mariolę ( jako osobę chętną na adopcję) to moja wieloletnia przyjaciólka , która wczoraj wyszukała sunię na alegratka i do mnie dzwoniła a okazuje sie dzisiaj ,że sunia jest tez tutaj. podaję swoj numer telefonu 721-510-250. jezeli chodzi o sterylke to mozna sie umowic w ten sposób ze sunia bedzie dowieziona do naszego wet w chorzowie ( M.Stefanka) a po sterylce moze juz byc w nowym domku. to tylko propozycja ale decyzja nalezy do Was dziewczyny.a jeżeli chodzi o nowy domek to ręczę na 100% Quote
shanti Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Tak się złożyło, że ta Pani z Katowic u której miała być ta wizyta p/a to własnie ta przyjaciółka Agnes:lol: Jest możliwość, że sunia może być dowieziona dziś lub jutro do Bytomia. Jak sie do Agnes dodzwonię, będziemy ustalały szczegóły. Quote
shanti Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Sunia już jest w drodze. Mam nadzieję że dotrze szczęśliwie. Dziekuję Cioteczki za pomoc w ogłoszeniach i sorki, ze tak na krótko wpadam, ale ostatnio nie wyrabiam z czasem. Quote
IKA & SONIA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czekamy na wieści z DS :) a może jakieś foty będą. Quote
Ss Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Super! Powodzenia w nowym domku!! Jakby były jeszcze jakies osoby chetne na spaniela to mamy w rybniku nastepnego :( Quote
agnes34 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Maja, bo tak została nazwana sunia ma się świetnie i bardzo dobrze przyjęła nowe otoczenie i wszystkich domowników. Jest bardzo radosna i sprawia wrażenie jakby w tym domu mieszkała całe swoje życie. Zaraz postaramy się wkleić zdjęcia. Quote
agnes34 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziewczyny , podajcie proszę mail to wyślemy zdjęcia ,bo niestety mamy problem z wklejeniem zdjęć Quote
shanti Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ss zaraz wyślę Ci pw z kontaktem na Panią z Rybnika zainteresowaną tą spanielką. Spróbuj a może... Mój mail iwona6913@wp.pl, służę pomocą i czekam z niecierpliwością na zdjęcia.:lol: Ledwo Ciocię i Kuzyna uprosiłam, żeby ją oddali, bo się w niej zakochali:lol: Ale we wtorek przyjadą do schronu po psiaka, stwierdzili, że juz za długo żyli bez czworonoga:evil_lol: Quote
Ss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 To moze sie skusza na spanielka z rybnickiego schroniska? Numerek: 201 Rasa: cocker spaniel Płeć: pies Wiek: ok. 3 lat Psiak jest bardzo radosny i żywiołowy. W stosunku do ludzi bardzo ufny i przyjacielski. Bardzo dopomina się o głaskanie. Jest trochę zaniedbany (przydałaby mu się wizyta u fryzjera). Szuka odpowiedzialnego właściciela, który da mu dużo miłości, zapewni odpowiednią dawkę ruchu oraz zajmie się jego odpowiednią pielęgnacją. Może mieszkac zarówno w bloku jak i domu z ogrodem. Psiak jest zdrowy, odrobaczony oraz zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Quote
shanti Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Zapytam;) Ss a dzwoniłaś do tej Pani z Rybnika? Wysłałam Ci na pw numer. Quote
Ss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 jeszcze nie, ale mialam juz pare telefonow w jego sprawie... Jutro prawdopodbnie biore go do siebie, bedziemy kastrowac... Quote
wilczek007 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ss napisał(a):Super! Powodzenia w nowym domku!! Jakby były jeszcze jakies osoby chetne na spaniela to mamy w rybniku nastepnego :( bede pamietac;) ale fajne te fotki!! słodki spi:loveu:Powodzenia w nowym domku!! Quote
IKA & SONIA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :) super posłanko, a podusia istnie królewska! Quote
Ss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Śliczna sunia, śliczne posłanie... A kolega z Rybnika chyba zostanie mieszkańcem Sosnowca ;) Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Same cudowne wieści czytam po powrocie. :multi: Niunia pojechała do nowego domku w Walentynki. :p Biedakowi z Rybnika szykuje się domek w Sosnowcu. Oby tak dalej! :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts