Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to może ta Pani co mailowałam z nią...
Znalazłam na mapie dogo że Natussiaaa jest zdeklarowana na wizyty w Katowicach i okolic

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ss napisał(a):
no to może ta Pani co mailowałam z nią...
Znalazłam na mapie dogo że Natussiaaa jest zdeklarowana na wizyty w Katowicach i okolic

Bardzo możliwe. Pani bardzo miła i sympatyczna.

Posted

monika55 napisał(a):
Shanti nie bedzie na Dogo. Prosze o te wizyte. Ja potem napisze do konkretnych osob. Nr tel shanti jest, ona prosi o sms, wtedy poda adres.

Witam .Nie pisałam dawno na Dogo i nie udzielałam się na forum ale jezeli mogę pomóc to chciałam powiedzieć , ze jeżeli chodzi o Mariolę ( jako osobę chętną na adopcję) to moja wieloletnia przyjaciólka , która wczoraj wyszukała sunię na alegratka i do mnie dzwoniła a okazuje sie dzisiaj ,że sunia jest tez tutaj. podaję swoj numer telefonu 721-510-250. jezeli chodzi o sterylke to mozna sie umowic w ten sposób ze sunia bedzie dowieziona do naszego wet w chorzowie ( M.Stefanka) a po sterylce moze juz byc w nowym domku. to tylko propozycja ale decyzja nalezy do Was dziewczyny.a jeżeli chodzi o nowy domek to ręczę na 100%

Posted

Tak się złożyło, że ta Pani z Katowic u której miała być ta wizyta p/a to własnie ta przyjaciółka Agnes:lol:
Jest możliwość, że sunia może być dowieziona dziś lub jutro do Bytomia. Jak sie do Agnes dodzwonię, będziemy ustalały szczegóły.

Posted

Sunia już jest w drodze. Mam nadzieję że dotrze szczęśliwie.
Dziekuję Cioteczki za pomoc w ogłoszeniach i sorki, ze tak na krótko wpadam, ale ostatnio nie wyrabiam z czasem.

Posted

Maja, bo tak została nazwana sunia ma się świetnie i bardzo dobrze przyjęła nowe otoczenie i wszystkich domowników. Jest bardzo radosna i sprawia wrażenie jakby w tym domu mieszkała całe swoje życie.
Zaraz postaramy się wkleić zdjęcia.

Posted

Ss zaraz wyślę Ci pw z kontaktem na Panią z Rybnika zainteresowaną tą spanielką. Spróbuj a może...

Mój mail iwona6913@wp.pl, służę pomocą i czekam z niecierpliwością na zdjęcia.:lol:

Ledwo Ciocię i Kuzyna uprosiłam, żeby ją oddali, bo się w niej zakochali:lol:
Ale we wtorek przyjadą do schronu po psiaka, stwierdzili, że juz za długo żyli bez czworonoga:evil_lol:

Posted

To moze sie skusza na spanielka z rybnickiego schroniska?

Numerek: 201

Rasa: cocker spaniel

Psiak jest bardzo radosny i żywiołowy. W stosunku do ludzi bardzo ufny i przyjacielski. Bardzo dopomina się o głaskanie. Jest trochę zaniedbany (przydałaby mu się wizyta u fryzjera). Szuka odpowiedzialnego właściciela, który da mu dużo miłości, zapewni odpowiednią dawkę ruchu oraz zajmie się jego odpowiednią pielęgnacją. Może mieszkac zarówno w bloku jak i domu z ogrodem.

Psiak jest zdrowy, odrobaczony oraz zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.

Posted

Ss napisał(a):
Super!
Powodzenia w nowym domku!!

Jakby były jeszcze jakies osoby chetne na spaniela to mamy w rybniku nastepnego :(

bede pamietac;)

ale fajne te fotki!! słodki spi:loveu:Powodzenia w nowym domku!!