shanti Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Niewiele na razie o niej wiem. Została znaleziona zmarznieta pod mostem. Ludzie ją przygarnęli, ale mają swojego psa i ten nie bardzo toleruje konkurencję. Ci państwo mają także swoje osobiste problemy i chcieli ją oddać do schroniska, ale zgodzili sie jeszcze troszkę ja przetrzymać. Sunia ma na oko 2 lata, dla ludzi łagodna i przytulaśna, nie szuka zwady z kotami ani psami, broni jednak swojej miski :lol: Ma szczepienia przeciwko wściekliznie, p/wirusowych jeszcze nie. Pomóżcie suńce znależć dom, żeby nie zaznała co to schronisko! Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Dzięki że jestes:loveu: A dogo zaczyna mulić:angryy: Quote
Asia & Ginger Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Już ją wrzucam na forum spanielowe. Do kogo podać kontakt w sprawie adopcji? Wieczorem zrobię jej Allegro. Sunia jest ładna, zadbana, podejrzewam, że mogła się zgubić. Czy będą rozwieszane jakieś ogłoszenia w okolicy znaleziania? Quote
Ulaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jaka piękna! Nie powinno być problemu z domkiem :) Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Czekam na maila z nr telefonu. Spanielka jest u rodziny mojego kolegi z pracy. Jeśli nie poda mi dziś to wyślę esemeskiem jutro do Wilczek lub Moniki i poproszę pięknie o wstawienie na watku:oops:, bo ja zaś od jutra będę tylko wieczorami na krótko. Dzięki Wam kochane Cioteczki że jesteście.:loveu: Asia & Ginger dzięki za wstawienie na spanielki i jeśli tego telefonu nie będzie dziś to poproszę o allegro jutro, dobrze? Quote
wilczek007 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 na jasnet jej nie dac? Moze sie komus zgubiła? Albo tam ktos zechce przygarnąć...Podałabym telefon jaki polecicie... Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wilczek, nie mam na razie nr tel. Jeśli mi Grześ dzisiaj nie przysle to podam Ci na eska jutro, dobrze? Dowiem się też więcej szczegółów. Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 A może i naszego Grzesia tu przywieje, bo mu posłałam linka do watku. :evil_lol: Albo niech tu nie zagląda, bo i tak patrzy na nas z politowaniem jak tak ciagle o psach gadamy :evil_lol: Quote
wilczek007 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 fajnie by było:) on tez lubi psiaki niech sie tak nie czai:evil_lol: Quote
Ss Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jastrzębie Zdrój mówicie... Wrzuce małą na stroche rybnickiego schroniska... to rzut beretem Quote
IKA & SONIA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Śliczna sunieczka, faktycznie dobrze by było powiesić plakaty. Może zaginęła komuś. Quote
Ss Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Plakaty obowiązkowo... Lecznice, zostawic notke w schronisku i poprostu gdzies w okolicy gdzie zostala znaleziona... Na pewno właściciel się migiem znajdzie... Quote
shanti Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Na znalezienie właściciela razej nie liczmy. Suńka już troszkę u nich jest. Jesli nikt jej do tej pory nie szukał i nie dał znać do schroniska ze zaginęła, to na nią nie zasługuje. Trzeba jej znależć lepszy domek. Quote
monika55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nalogowo przegladam ogloszenia o zgubionych psach. Jej nikt nie szukal. Quote
Ss Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ale to mogą byc starsi ludzie.. ktorzy nie maja dostepu do internetu... To tez trzeba wziasc pod uwage... Quote
monika55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Niby tak. Ale jakos nie wierze. Spaniele charakterne sa i moze ktos mial dosc? Quote
Ss Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Może... ale nie możemy niczego wykluczyc... zrobie ogloszenia internetowe jak bedzie kontakt... ale zwykle plakaty jednak tez bym rozwiesila... mimo wszystko Quote
Asia & Ginger Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='monika55']Niby tak. Ale jakos nie wierze. Spaniele charakterne sa i moze ktos mial dosc?[/QUOTE] Owszem, zdarzają się charakterne, ale nie generalizowałabym. ;) Ostatnio mam sporo fajnych spanielastych do adopcji i również były znalezione na ulicach. :cool3: Quote
monika55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Nie przesadzam oczywiscie. Ludzie " gubia " psy z roznych powodow. Quote
Recommended Posts