Jump to content
Dogomania

EGER, czyli pozbawiony dobrych manier paskudny drań ;)

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam:D
Jutro o północy (tj. piątek, 05.03) zakończy się nabór uczestników naszego plebiscytu:). Po północy natomiast (tj. sobota, 06.03) rozpocznie się głosowanie. TERMINY I SZCZEGÓŁY W PIERWSZYM POŚCIE NA WĄTKU PLEBISCYTU.

Zapraszam do głosowania na swojego wybrańca:). Przypominam że nie głosujemy na swojego zwierza:eviltong:.

NIECH WYGRA NAJLEPSZY :multi:!!! Powodzenia:)

Posted

[quote name='bianka19']Jaki on śliczny. :loveu:
http://i45.tinypic.com/2rfu5h2.jpg

Dzięki:) Dzisiaj powiedziałam Egerowi, że uważacie, że jest śliczny, a on tylko na mnie popatrzyłi poszedł sobie na balkon. Nie wychowane zwierze, nawet podziękowac nie umie...;)

U nas dzisiaj znowu biało, a u Was?

Sunshine ciekawe kto wygra, ja jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, ale jest kilka bardzo fajnych fociaków :)

Posted

egeri napisał(a):

Obróżka raczej wyciągnieta z "wielkiego pudła zapomnienia" gdzie powrzucałam prezenty od znajomych gdy przychodzili zobaczyć Egera jak był malutki, niż kupiona. Obróżka czekała, aż Eger do niej dorośnie, potem o niej zapomniałam i ostatnio jak robiłam porządek to sie za to pudło wzięłam i znalazłam :) Eger chyba nawet nie zauważył różnicy...

A mogłabyś zerknąć, czy ta obroża nie jest przypadkiem firmy Rogz ? ;)
Widzę, że chyba nie masz takiego bzika na punkcie obroży jak ja :evil_lol: Psy na pewno nie widzą różnicy, ale pańcie owszem :diabloti:

egeri napisał(a):

U nas dzisiaj znowu biało, a u Was?

U nas niestety też, cały czas śnieg pada...Eh, a już miałam nadzieję, że to koniec zimy :(

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
A mogłabyś zerknąć, czy ta obroża nie jest przypadkiem firmy Rogz ? ;)
Widzę, że chyba nie masz takiego bzika na punkcie obroży jak ja :evil_lol: Psy na pewno nie widzą różnicy, ale pańcie owszem :diabloti:

Faktycznie, obroża marki Rogz. Wcześniej nawet na to nie spojrzałam.
No i masz rację nie mam bzika na punkcie obroży, lecz na punkcie karmy dla psów ;)

U Nas dalej śnieg sypie, mam już dość tej zimy...

Posted

[quote name='egeri']Faktycznie, obroża marki Rogz.
[/QUOTE]
Moja ulubiona firma :diabloti:

[quote name='sunshine']Powtórzę pytanie:D co to za nieboraczek?:P[/QUOTE]
[quote name='egeri']
To maleństwo na zdjęciu to nowy nabytek mojej koleżanki, malutka Mika. Ciekawe cóż z niej wyrośnie, bo to suczka po kundelkach z podwórka wzięta ;) Trochę się jeszcze boi mojego stwora, ale nie na tyle, by jak śpi to się w niego wtulić, hehe.
[/QUOTE]
:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Ewa, ja się tam na firmach produkujących obroże nie znam, ale obroża wyglada na bardzo solidną. Masz może smycze z tej firmy? Jak się sprawdzają ?
Bo ja dostałam tylko obrożę, a smycz chciałabym dokupić do kompletu ;)

Sunshine widzę, że się nie czyta dokładnie galerii, oj nie ładnie, nie ładnie :diabloti::evil_lol:

Dzisiaj moi drodzy możecie liczyć na zdjęcia urodzinkowe :)

[SIZE="6"]Kończymy roczek!!!

Posted

No to zdjęcia!!!!

z samego rana prezent od mojej mamy...Kaczuszka ;)

Trzeba ją zjeść...pełna pasja ;)

A to dzieło pańci...Torcik ;)

A to ja mój siostrzeniec i jubilat ;)

Tu znowu ja i dwoje moich siostrzeńców i...Sami- Wiecie- Kto ;)

Powiem ci coś na ucho : Ten tort jest okropny, ale nie mów pańci, bo się wścieknie...

cdn.

Posted

Eger dmucha świeczkę...

A teraz cała prawda o zdmuchnięciu świeczki ;)

No to się dorwałem...

Jem...

Nie proszę nia karz mi juz tego jeść, to jest ochydne !!! ;)

No dobra jeszcze trochę zjem...

Uff, zjadłem...

cdn.

Posted

Jaaaaa!!!! Eger sto lat!!! Żebyś dalej był przykładem dla grupy przedszkolaków i nie tylko :D :D Messy zazdrości Ci tortu! Przepraszam, że spóźnione!
Egeri ale masz już dużego chłopa :D a tak btw to Messy też urodziła się 7 ale października :)

Posted

[quote name='egeri']Ewa, ja się tam na firmach produkujących obroże nie znam, ale obroża wyglada na bardzo solidną. Masz może smycze z tej firmy? Jak się sprawdzają ?
Bo ja dostałam tylko obrożę, a smycz chciałabym dokupić do kompletu ;)
Mam tylko obroże ( 3 :diabloti:) i szelki ;) Smycze niestety odstraszają cenowo...
Cena krótkiej (1,2 m) to 58 zł
http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=3698
A regulowanej 118 zł :-o
http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=2644

Ale obroże i szelki są bardzo solidne i wytrzymałe, więc smycz na pewno też opłaca się kupić ;)
Aczkolwiek nam wystarcza porządna skórzana :)

Posted

Dziękuje wszystkim za życzenia, my się po imprezie otrząsnęliśmy dopiero:diabloti:, niestety za dużo zdjęć z zabaw z Egerem nie zrobiłam, bo śnieżyca strasza wieczorem przyszła, a w domu, to wiecie jak to jest, za dużo do roboty nie ma. Tak więc może uda mi sie wygrzebać jakieś dwa, trzy zdjęcia warte pokazania...

Ewa, zabiłaś mnie tą caną. Chyba też się porozglądam za czymś tańszym, skórkowym.

Tuska, Ale zbieg okoliczności:) Jeszcze trochę i Wy bedziecie świętować ;)

Posted

[quote name='egeri']
[B]Ewa[/B], zabiłaś mnie tą caną. Chyba też się porozglądam za czymś tańszym, skórkowym.
[/QUOTE]
Bardzo polecam, nasza skórzana smycz ma już prawie 2 lata, a jest w ogóle niezniszczona. Solidna rzecz, opłaca się kupić, no i bardzo wygodna także dla ręki ;)

Posted

[quote name='egeri']Dziękuje wszystkim za życzenia, my się po imprezie otrząsnęliśmy dopiero:diabloti:
Toska, Ale zbieg okoliczności:) Jeszcze trochę i Wy bedziecie świętować ;)
Pijaństwo było :lol!: ?
Nawet mi nie mów... Ależ te dzieci szybko rosną :p