nathaniel Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Patka']przysypianko :loveu: piękne truskawy tylko kiedy "stanieją" .... my dziś w upał 10 km zrobiliśmy piechotka i ledwo żyjemy ... U nas 4,5 za kg... mogło by być taniej, ale i tak najgorsze już minęło (tj. jak się kupuje od ludzi pod sklepami, a nie w sklepach, bo w sklepach to i nawet za 7 zł kg leci :roll:, a truskawki jakieś takie pomarszczone) Quote
Patka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ja dziś od dziada z samochodu za 4 mniamusne były moze prz yej pogodzie szybko cena zmaleje :cool3: Quote
nathaniel Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Gdyby nie to, że taki upał, to bym cały dzień z psem na dworze siedziała, a tak to już miałam sytuacje , że mi krew leciała, a akurat brat był w wc'eku i mu siałam mu się włamać do kibelka po papier toaletowy. :evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Patka napisał(a):no ładne rzeczy. ... No, co, sytuacja losowa ;) Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 -A ja na was czekam, a was nie ma :-(:-(-Rambo Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 No dobra, ja się na was obraziłem-Rambo Gdyby mój zwrok mógł zabijać, leżelibyście trupem, chociaż...nie, nie zabiłbym was , bo i kto by mnie oglądał, oszczędze was-Rambo Polazłem spać,a ta za mną, co to za kraj wogóle-Rambo To Polska, Rambo, Polska-Beata Ahhh...a, to wszystko tłumaczy -Rambo Dla fanów dużych, czarnych nochali -Beata Quote
aga1215 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Patka']ja dziś od dziada z samochodu za 4 mniamusne były moze prz yej pogodzie szybko cena zmaleje :cool3: dzisiaj płaciłam śliczne po 3 zł:multi: [quote name='nathaniel'] śliczne zdjęcie :klacz: Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Dziękujemy, dziekujemy, a teraz już mykamy na spacerek... Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Dziękuję , śliczny to on jest, ale szczekor niemiłosierny, w schornisku jeden dzien był, a już go Szczekuś nazwali :) :evil_lol: Diabełek Quote
Cerber Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Hehehehe fajnie. A ile on ma latek czy miesięcy????????????? Quote
Cerber Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 :multi: to tak jak mój :multi: fajnie. A jaki jest duży????? Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Cerber napisał(a)::multi: to tak jak mój :multi: fajnie. A jaki jest duży????? około 40 cm w kłębie ;) mały pyrtol :) Quote
Cerber Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Nie wyglada na takiego małego, ale jest o 21 cm. mniejszy od Cerberka, ale to nic jest prześliczny :) Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Cerber napisał(a):Nie wyglada na takiego małego, ale jest o 21 cm. mniejszy od Cerberka, ale to nic jest prześliczny :) Bo jest szeroki w barach :) dlatego wydaje się większy, żeby zobaczyć że jest mały to trza spojrzeć na niego z boku :) Quote
nathaniel Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Tak wygląda nasz najnowszy projekt graficzny dla strony mojej Buni kochanej :) (większe tu http://img151.imageshack.us/img151/9138/beztytu322u2ce.jpg ) jeszcze grafika mnie nie zadowala, ale jest coraz lepiej :) Będziemy ćwiczyć, żeby mojego informatyka w kosmos wywaliło jak w przyszłym roku będe oddawac na zaliczenie :D Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Nie chcę zdjęć, nie chcę i już - Rambo Bądź dobrym pieseczkiem, daj pycholka, to może dam Ci spokój-Beata Może, a może to ile procent jest? - Rambo 80% ? - Beata Dobra, ale szybko -Rambo Mówiłam, że śliczny jesteś ? -Beata Słyszę to codziennie - Rambo Aha, zapomniałam :oops:- Beata Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :loveu: a stronka ładnie się prezentuje;) ja to bym rok się bawiła i nie wytworzylabym czegos atkiego:evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 aśka-od-dagona napisał(a)::loveu: a stronka ładnie się prezentuje;) ja to bym rok się bawiła i nie wytworzylabym czegos atkiego:evil_lol: Jasne,jasne :) Quote
aśka-od-dagona Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No, ba ze jasne:diabloti: bo ja jestem cieć komputerowy i ścisły wogóle:cool1:(pominmy że chodze do ścisłej szkoły...porażka:shake:) Quote
Recommended Posts