Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam:multi: Śliczne fotki;) nam co prawda tez nie zawsze, ale czasem towarzyszy kliker:cool3:. Zapraszam do nas. POzdrawiam Sylwia&Kora(kofana zmora) Quote
Luzia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Muszę sie pochwalić że niedługo i ja zaczynam moją przygodę z klikerem tylko najpierw muszę takowy nabyć :cool3: już zamówiony czekamy na towar :multi: Pozdrawiam i mizianko dla przystojniaka:loveu: Quote
Pimpek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Rambo jest boski :loveu: Taki ładny, jedyny w swoim rodzaju - kundelek :cool3: Quote
Olusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://img392.imageshack.us/img392/7484/dscf4500xk4.jpg Piękny Rambuś :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A co tu tak cicho ani widu ani słych gospodarzy a tym bardziej fotek... :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Z tego widze i słysze to tylko echo i pajęczyny :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No wszędzie autorzy tematów poznikali. Oj, naprawdę, nie ma co odwiedzać. A tak poza tym, dawno nie tu nie było ;). Quote
Luzia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Co jest grane no ja chce foteczki Ramba :placz: Quote
Olusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja też chcę fotki, ale najbardziej chcę żeby właściciele galerii powrócili na swój FB :placz: Quote
Pimpek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja też !:placz: Proszę ! Rambo, powiedz swojej pańci że na dogo ma wejść !:placz: Quote
Olusia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ona na dogo wchodzi, tylko do galerii nie zagląda :angryy: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Przylazłam po długiej nieobecności oblookać co słychać a tu ciemno i głucho od listopada:shake: Gdzie wy są??? Quote
Pimpek Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wracajcie :placz: A tak na marginesie; Happy New Year :cool3: Quote
apple Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Wszystkiego dobrego w Nowym 2008 Roku! :loveu: Quote
nathaniel Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 apple napisał(a):Wszystkiego dobrego w Nowym 2008 Roku! :loveu: Dzieki bardzo :* Bylismy dzisiaj na spotkaniu "agillitowym" organizowanym przez szkole Pastel. Niby wszystkie psy mialy byc na smyczy, w celach bezpieczenstwa. O ile nic nie mam do psow , ktore sa spuszczone , ale zajete robota z przewodnikiem , to pies , ktory zlewa przewodnika i pedzi " przeszkadzac" innym powinien byc na smyczy. Ot taki minus. Ogolnie rzecz biorac bylo bardzo sympatycznie, Rambo vel Szambonurek Trzesace Porty pierwszy raz w zyciu [ poza schroniskiem rzecz jasna ] widzial taka ilosc psow naraz, odbilo sie to na jego zachowaniu - byl tak zdenerwowany , ze cale spotkanie spedzilismy poza torem przeszkod , w duzej odleglosci od chmary czworonoznych kolegow. Cos niesamowitego , tunczyk nie dzialal , stres wiec byl duzy. Staral sie mimo wszystko "zawrzec" jakies znajomosci , duzo CS'owal [zastyganie, unoszenie przedniej lapy jak do stojki , wachanie, chodzenie po luku] obylo sie bez wiekszych starc. Doszlo do przykrego incydentu , ale jakos nie widze w tym naszej winy, poniewaz wszystkie psy mialy byc na smyczy - Rabok byl , drugi pies nie podbiegl i by za nachalny dla mojego stwora . Ostrzegawcze klapniecia w powietrzu zalatwily sprawe - wlasiciel znalazl sie blyskawicznie. Pod koniec [jak mniemam zmylismy sie wczesniej ] ladnie , jak na te warunk oczywiscie, skupial sie , probowal pracowac. Przyjmowal tunczyka - to jest duzy sukces. Sprobowalismy nauczyc sie slalomu. Calkiem , calkiem. Oby do nastepnego razu. Wramach odstresowania spacer po "lasku" [ park powstancow slaskich ] i na przystanek , podjechalismy sobie pod dom , zeby szybciej napelnic brzuchy. Czeeesc! Quote
apple Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ooooo:crazyeye: a któż to powrócił :multi: Quote
Pimpek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Huuuuura, jesteście! :multi: Wreszcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts