nathaniel Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Byliśmy u weta wyciągnąć 2 kleszcze (rano i całkiem niedawno ) . ŚMIERĆ KLESZCZOM :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw: Quote
nathaniel Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kilka zdjęć :loveu: Pozdrawiam idę z Puśkiem .... Quote
BBeta Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Zdjęcia śliczne jak zwykle :loveu: Tylko ten dmuchawiec zbyt centralnie ;) Quote
Karolina_Nett Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A mi się podobają wszystkie fotki :). Piękna psinka, wytarmoś naturlanie :loveu:. Quote
puchu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Powróciła do żywych i myśli że starczą tylko 2 zdjęcia :mad: Btw. bardzo jane łapki. Ślady po nich pewnie też :evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 puchu napisał(a):Powróciła do żywych i myśli że starczą tylko 2 zdjęcia :mad: Btw. bardzo jane łapki. Ślady po nich pewnie też :evil_lol: Bo dogo mnie wkur... Urzęduje w psiejkostce. Quote
BBeta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 A mi dogo działa bez zarzutu, zdecydowanie więcej zdjęć by sie przydało ;) Quote
nathaniel Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 BBeta napisał(a):A mi dogo działa bez zarzutu, zdecydowanie więcej zdjęć by sie przydało ;) Może i działa bez zarzutu, ale atmosfera taka nijaka...za sprawą naszych kochanych Władców. Quote
puchu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 brak działu administracje, pocięty wątek o braku reakcji na znikające posty... Quote
nathaniel Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Zapraszam na naszą stronę www.rambo.dog.pl Quote
chicken Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hey! Weszlam zeby stronke zobaczyc, SUPER JEST :cool2: Wykupilas sobie miesce w sieci czy gdzies jest za darmo? :cool3: Quote
nathaniel Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 chicken napisał(a):Hey! Weszlam zeby stronke zobaczyc, SUPER JEST :cool2: Wykupilas sobie miesce w sieci czy gdzies jest za darmo? :cool3: Narazie na interii :roll: Quote
sugarr Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Fajna stronka :) Tak sobie oglądałam i zastanawiam się... Dlaczego klikasz dopiero po tym jak odkłada aport i dajesz smakołyk? Quote
nathaniel Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 sugarr napisał(a):Fajna stronka :) Tak sobie oglądałam i zastanawiam się... Dlaczego klikasz dopiero po tym jak odkłada aport i dajesz smakołyk? Głos jest przesunięty - taki aparat... Quote
sugarr Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Aaa i wszystko jasne :) Bardzo ładne postępy w chodzeniu przy nodze! Quote
nathaniel Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 sugarr napisał(a):Aaa i wszystko jasne :) Bardzo ładne postępy w chodzeniu przy nodze! Rzadko ćwiczyliśmy. Raz mu sie nie chcialo (upał), raz mi ... Quote
nathaniel Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Byliśmy wczoraj u weterynarza. Buni bardzo zmieniał się kolor sierści na łapach (okolice „poduszek” ), z białego na brązowy. Dodatkowo Rambo lizał się tam, gryzł , nie dawał dotknąć łap (potrzebne odwrażliwianie :/ ). Diagnoza? Zapalenie między palcowe. Dostaliśmy ABACIL do stosowania 2xdziennie (przemywanie łap), a jak „zaleczymy” to trzeba ogolić łapki, najprawdopodobniej pod narkozą. Mam nadzieję, że do czasu zakończenia leczenia zdołamy się odwrażliwić i włoski będę mogła usunąć sama. :roll: Quote
nathaniel Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Puliszonka napisał(a):Wet powiedział skad sie wzięło to zapalenie? Od przegrzania. Tj. on na łapach jest bardzo owłosiony, poci się, wyluzyje, gryzie i pies się parzy. Quote
Marta i Wika Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wika w upały też ma często jakby podrażnione między palcami, jest wrażliwa w tych miejscach. Ale póki co nie robi się z tego nic poważnego, na szczęście. Quote
nathaniel Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ramboczek - nie może jeździć nad wodę bidok :( Quote
nathaniel Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Jeszcze podczas trwania roku szkolnego Grubego zważyłam, 16 KG !!, myślałam, że na zawał zejdę. Grube to , beczka po prostu. Dziś go ważyłam 15,3 kg. Oby waga spadała. Quote
puchu Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Uznajmy, że to przez upał, bo mam niej ruchu. Tudzież zbiera zapasy na zimę ;) Jak zwykle piękne zdjęcia :loveu: Jak łapki? Zaleczone? Quote
Recommended Posts