Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie próbowałam jeszcze z Piegusem na rowerze jeździć, ale wydaje mi się, że spokojnie biegłby obok mnie, może co jakiś czas zatrzymując się by coś niuchnąć, ale zaraz by nadrobił straconą drogę. Trochę to dziwne, że może przy rowerze biegać na początku tylko 5 min, przecież to sensu nie ma, skoro i tak zaraz się wybiega 10 razy więcej. Quote
puli Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Rower ma być przyjemnościa i nie moze kojarzyc sie z uciekajacym włascicielem, zakazem wąchania, podsikiwania, ciągnięciem za łeb itp. Trzeba go przekonać powolutku, ze to fajne jest.... Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No teraz rozumiem - nie chodzi o kondycję, tylko przyzwyczajenie psa do tego typu aktywności. ;) Teraz mi wszystko pasuje, dzięki puli. :) Quote
nathaniel Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Bonsai napisał(a):No teraz rozumiem - nie chodzi o kondycję, tylko przyzwyczajenie psa do tego typu aktywności. ;) Teraz mi wszystko pasuje, dzięki puli. :) O kondycję u takiego grubaska jakiego ja mam też , u szczeniąt zresztą też. Quote
Cimi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Oczywiście, że rower jest fajny a to jak pani staje i schodzi z rowerka, a to jak się wywróci i leży plackiem na ziemi :lol: Quote
nathaniel Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cimi napisał(a):Oczywiście, że rower jest fajny a to jak pani staje i schodzi z rowerka, a to jak się wywróci i leży plackiem na ziemi :lol: Zdarzyło Ci się kiedyś przewrócić z rowerem na psa? Zastanawiam się co wtedy powinnam zrobić - zejść z psa to napewno :evil_lol: . Quote
Cimi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie, na psa jeszcze nie ;), ale na ziemię tak :lol:. A pies stał obok i odstawiał taniec radości :lol: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 witam siem w dość cieplusi dzionek :lol::lol::lol: Quote
nathaniel Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cześć Aga. Prawie uporałam się ze stroną... Tylko zmienić serwer i założyć księge gości. http://nathaniell.fm.interia.pl/ Pozdrawiam , zaraz idziemy na dworek ... aparat dorwałam :diabloti: Quote
BBeta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To zdjęcie na szablonie jest świetne :loveu: Czekam na fotki ze spacerku, bo dawno nowych zdjęć nie było :cool3: Quote
JIM Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No stronka zapowiada sie na swietna! Szablon extra :) Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nio, szablonik super, ale będzie stronka !!! :loveu::loveu::loveu: Nio to owocnego rozwoju stroneczki ;) Pozdrawiam Quote
Bonsai Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wspaniała strona! Czekamy na dalszy jej rozwój. ;) Był spacer z aparatem, więc gdzie fotki? :razz: Quote
nathaniel Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Fotki ? Eeee ;) Mam jeszcze stare Koszyczek Pies Innym razem będą nowiutkie ;) Pozdrawiam Quote
Mysia_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dawno mnie tu nie było :oops: Pozdrowienia dla Rambo :p Quote
nathaniel Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Pozdrowienia przekazane. Rambuś ma dzisiaj głodówkę - miał sensacje żołądkowe, nudzimy się piekielnie. Zaraz wychodzimy na siku. Pozdrawiam www.Rambo.dog.pl Quote
Bonsai Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Śliczny koszyczek. Poza tym życzę Rambo szybkiego powrotu do zdrowia. ;) Quote
nathaniel Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Eee ;) Dzisiaj mija 3 rok odkąd jesteś u nas. Mam nadzieję ,że dobrze Ci z nami. Bunia dziękuję Ci za wszystkie Twoje odpały .... :loveu: Quote
tamiczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ile on ma juz latek, bo taką bródkę ma siwusieńką Quote
nathaniel Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 coś koło 4. Taki jego urok :loveu::loveu::loveu: . Quote
Pianka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Z okazji nadchodzących świąt.... Nie lubię jajek, więc jak mi ktoś życzy, żeby w tym roku były smaczne, to tak jakby mi życzyły, żeby na moim stole stał się cud kulinarny. Nie cierpię też chodzić w mokrym ubraniu, więc jak mi ktoś życzy "mokrego dyngusa", to ja sobie serdecznie wypraszam. Dlatego nie będę Ci życzyła ani jednego, ani drugiego, ale... Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Pianka&Dianka Quote
Aga K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hejka !! Rambuś szybciutko do zdrówka nam wracaj ;) mają być nowiusie fotki :mad::mad::mad: a starsze mniodzio ;) Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... Malwina z Pusią Quote
Recommended Posts