Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cała prawda o zdjęciach Gbura (nie chciałam takich wstawiać, ale skoro chcecie zdjęcia :diabloti::diabloti: ) :

Ruszta to to pycholcem...

Węszy

No i takie w miarę znośne

Ostrość miała być na łapach, ale efekt i tak fajny :D

Posted

nathaniel napisał(a):
To poczekacie...bo narazie nie mam aparatu :( Ale zaniedługo będą zdjęcia z wystawy z Katowic ( mam nadzieję, że dziewczyny Puli też sie na moich zdjeciach znajda ;) ).

Dziewczyny nie sa fotogeniczne. Nie maja białych znaczeń i jak nie wywala jęzorów to nie wiadomo co to jest. No i niełatwo jest fotografowac czarnego kudłatego. Choć z tym to sobie swietnie poradzisz;)

Posted

O dziewczyny się na wystawe wybieraja? ;)

Nathaniel powiem Ci tak, jesli spotykasz kogos poraz pierwszy, a ta osoba ma takie same zainteresowania co Ty, to szybko nawiaze sie kontakt, dlatego tak fajnie rozmawia sie z dogomaniakami ;)

Posted

nathaniel napisał(a):
Podobno wszystko się da. Najwyżej wyjdzie jedna wielka czarna plama :)

dokładnie
u nas dość często tak jest, ale jest git :)

Posted

eria napisał(a):
oj zdjęć z wystawy z katowic to u mnie też będzie mnóstwo :loveu: planuję być przynajmniej dwa dni, ,może i trzy;)

ja tam będe we wszystkie dni.
W piątek uciekam ze szkoły:evil_lol:

Posted

Straszna pogoda za oknem...
Brat coś ściaga i nie mam dostępu do starych zdjęć.
Wyprowadziłam aparat na spacer, ale najpierw mordowałam go w domu ...

Pogoda nie dopisała to i zdjęcie okropne, ale nowe szelki i smyczka - pochwalić się trzeba :diabloti:.

I płotek

Z[SIZE=2] szelkami historia jest ciekawa, bo pani ekspedientka okrzyknęła Ramba suczką - pies bez jader to od razu suczydło? ?? No i dostaliśmy próbki Rolaya.

Fuuj... strasznie smakuje-przegryzam na pół i daje mu takie kawałeczki,żeby więcej poćwiczyć. Acana łagodniejsza dla mojego podniebienia.

Posted

Proszę o instrukcje jak powstało zdjęcia. Generalnie ciekawi mnie tło... ;) Bardzo łądne zdjęcie. :)
Zdjęcie płotu też niczego sobie, ale daleko mu do kwiatka. ;)

A szelki ładne, ile za nie zapłaciłaś?

Posted

Szelki 16 zł.

Co do zdjęcia to wzięłam tulipana przeznaczonego dla koleżanki , wsadziłam go w szklaneczke z wodą i przyniosłam do pokoju.
Obudowę z komputera mam ściągniętą, a jest ona koloru czarnego :diabloti:
Więc postawiłam ją sobie na biureczku, podstawiłam tulipanka, zapaliłam lapmkę , która znajduje się nad biurkiem-na ścianie i tak uzyskałam światło tylne.
No i tyle :) Potem dodałam ramkę i sepię.