eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 oj zdjęć z wystawy z katowic to u mnie też będzie mnóstwo :loveu: planuję być przynajmniej dwa dni, ,może i trzy;) Quote
nathaniel Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 a ja chyba tylko w niedzielę będe. :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam :) dlaczego mnie jeszcze u Was nie było... :shake: Ślicznny ten Twój RAMBO :multi::loveu::loveu::loveu: a jakie śliczne szeleczki :loveu: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nioooo, ładnemu to we wszystkim ładnie :cool3: Pozdrawiam Quote
nathaniel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Cała prawda o zdjęciach Gbura (nie chciałam takich wstawiać, ale skoro chcecie zdjęcia :diabloti::diabloti: ) : Ruszta to to pycholcem... Węszy No i takie w miarę znośne Ostrość miała być na łapach, ale efekt i tak fajny :D Quote
puli Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nathaniel napisał(a):To poczekacie...bo narazie nie mam aparatu :( Ale zaniedługo będą zdjęcia z wystawy z Katowic ( mam nadzieję, że dziewczyny Puli też sie na moich zdjeciach znajda ;) ). Dziewczyny nie sa fotogeniczne. Nie maja białych znaczeń i jak nie wywala jęzorów to nie wiadomo co to jest. No i niełatwo jest fotografowac czarnego kudłatego. Choć z tym to sobie swietnie poradzisz;) Quote
nathaniel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Podobno wszystko się da. Najwyżej wyjdzie jedna wielka czarna plama :) Quote
Samturia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no szkoda że się nie spotkamy... ale może wysępie na mamie jeszcze piątek:)) Quote
nathaniel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Czy ja wiem czy szkoda. Zawsze gadam jak najęta, a jak poznaje kogoś nowego-raczej z forum to mnie przycina. Chociaż z Pati i Anią było w miarę normalnie ;) Quote
Samturia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a myslisz że mnie by nie przycuieło? może namówie mame na niedziele... :) Quote
zaba14 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O dziewczyny się na wystawe wybieraja? ;) Nathaniel powiem Ci tak, jesli spotykasz kogos poraz pierwszy, a ta osoba ma takie same zainteresowania co Ty, to szybko nawiaze sie kontakt, dlatego tak fajnie rozmawia sie z dogomaniakami ;) Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nathaniel napisał(a):Podobno wszystko się da. Najwyżej wyjdzie jedna wielka czarna plama :) dokładnie u nas dość często tak jest, ale jest git :) Quote
Pianka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 eria napisał(a):oj zdjęć z wystawy z katowic to u mnie też będzie mnóstwo :loveu: planuję być przynajmniej dwa dni, ,może i trzy;) ja tam będe we wszystkie dni. W piątek uciekam ze szkoły:evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 to powiedz to moim starym :roll: chyba, że...:hmmmm: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 yyy .... ja jestem jak zwykle niedoinformowana i zakręcona jak weki na zime - na jaką wystawe ? :oops::oops::oops: Quote
nathaniel Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Na międzynarodową w Katowicach - 17-19 marca bodajże ;) Quote
nathaniel Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Straszna pogoda za oknem... Brat coś ściaga i nie mam dostępu do starych zdjęć. Wyprowadziłam aparat na spacer, ale najpierw mordowałam go w domu ... Pogoda nie dopisała to i zdjęcie okropne, ale nowe szelki i smyczka - pochwalić się trzeba :diabloti:. I płotek Z[SIZE=2] szelkami historia jest ciekawa, bo pani ekspedientka okrzyknęła Ramba suczką - pies bez jader to od razu suczydło? ?? No i dostaliśmy próbki Rolaya. Fuuj... strasznie smakuje-przegryzam na pół i daje mu takie kawałeczki,żeby więcej poćwiczyć. Acana łagodniejsza dla mojego podniebienia. Quote
Bonsai Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Proszę o instrukcje jak powstało zdjęcia. Generalnie ciekawi mnie tło... ;) Bardzo łądne zdjęcie. :) Zdjęcie płotu też niczego sobie, ale daleko mu do kwiatka. ;) A szelki ładne, ile za nie zapłaciłaś? Quote
nathaniel Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Szelki 16 zł. Co do zdjęcia to wzięłam tulipana przeznaczonego dla koleżanki , wsadziłam go w szklaneczke z wodą i przyniosłam do pokoju. Obudowę z komputera mam ściągniętą, a jest ona koloru czarnego :diabloti: Więc postawiłam ją sobie na biureczku, podstawiłam tulipanka, zapaliłam lapmkę , która znajduje się nad biurkiem-na ścianie i tak uzyskałam światło tylne. No i tyle :) Potem dodałam ramkę i sepię. Quote
Bonsai Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kiedyś wypróbuję Twój sposób, jeśli pozwolisz. ;) Choć nie mam obudowy od komputera... Coś się wymyśli. :) Quote
Recommended Posts