Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel']
Bonsai problem w tym, że on jak widzi aparat to zaczyna majtać głową :angryy:
TO tak jak Diana:evil_lol:
Ile się musze namęczyć, żeby zrobić dobre zdjęcie:shake:

Śliczne:loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

Ile się musze namęczyć, żeby zrobić dobre zdjęcie:shake:

A mojej gdy tylko biorę aparat chce się spać :razz:. Prawie zawsze :evil_lol:.

Posted

[quote name='nathaniel']Eria :mad:
Moja siostra ;)

"Mój Aresik jestan dostał imię po matce. Mam rodowodowego Yorka i jest BARDZO bodobny do Rambo. A jego imię jest cudowne... nie przejmuj się że kundelek... ale to ten sam pies... tak samo wygląda... co że nie ma rodowodu itp. ale go kochasz takiego jaki jest! I nic tego nie zmieni."

Dobre, dobre..
wielu ciekawych rzeczt sie dowiem dzieki mojemu blogu :diabloti:
Hej!

Znaczy sie ze mama tez miala na imie Aresik?:roll:

Posted

Nie wiem....

Grunt, że mam YORKA w domu:multi::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol:

A tak po za tym:

Ta dcholera zarąbała mi przedwczoraj 2 kostki czekolady, wczoraj bratu kość z kurczaka. Żeby było śmieszniej ie kradł od 2 lat :/

Przedwczoraj wykupkał się w nocy w domu, dzisiaj też i jeszcze się wylał.

Kilka tyg. temu była sytuacja, że brat zamknął psu drzwi do pokoju i pies zrobił w domku -stres. Dopóki ja się nie przeniosłam do dużego pokoju to bidakowi się zdarzało..

Ale teraz to nie wiem dlaczego...

Guest Kamcia_14
Posted

cześć . Pytałaś się w galeri Rybc! czy książka Ala makota jest ciekawa:loveu:
Odpowiem że jest bardzo ciekawa :loveu: :loveu: :loveu: Jest bardzo podobna
do Pamiętnika księżniczki :loveu: :loveu: Naprawdę polecam z czystym sumieniem :loveu: :loveu: Jeśli zechcesz to możesz również wejść na stronę
internetową książki http://makota.com.pl/

Posted

Jeśli lubisz czytać, to polecam "Marley i ja" (o ile jeszcze nie czytałaś tego) - o labradorze Retrieverze w roli głównej. Powieść jest niekiedy zabawna, niekiedy wzruszająca, niekiedy głupia (metody szkoleniowe proponowane w książce są naprawdę chore). Co prawda jestem dopiero w połowie książki, więc są to moje spostrzeżenia natenczas. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
Jeśli lubisz czytać, to polecam "Marley i ja" (o ile jeszcze nie czytałaś tego) - o labradorze Retrieverze w roli głównej. Powieść jest niekiedy zabawna, niekiedy wzruszająca, niekiedy głupia (metody szkoleniowe proponowane w książce są naprawdę chore). Co prawda jestem dopiero w połowie książki, więc są to moje spostrzeżenia natenczas. :)

Trzeba pamietac, że jest to typowe czytadło, a nie ksiazka o typach szkolen ;) ja przeczytalam juz dawno całą, bardzo mi sie podobała ;) na koncu ryczałam jak bobr :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Trzeba pamietac, że jest to typowe czytadło, a nie ksiazka o typach szkolen ;) ja przeczytalam juz dawno całą, bardzo mi sie podobała ;) na koncu ryczałam jak bobr :lol:

Tak, tyle że niektórzy psiarze widząc efekty w nauce nie skakania psa na ludzi mogą chcieć zrobić to ze swoim podopiecznym. Np. psiarze z Ameryki... :p

Posted

Bonsai napisał(a):
Tak, tyle że niektórzy psiarze widząc efekty w nauce nie skakania psa na ludzi mogą chcieć zrobić to ze swoim podopiecznym. Np. psiarze z Ameryki... :p

Ja juz slyszalam rozne 'metody' oduczenia psa skakania na ludzi, m.in. to co pisze w tej ksiazce.. :roll: na cale szczescie moj pies wogole nie wita obcych ludzi :) a wazy zaledwie 7 kg wiec nawet gdyby skoczyl to nic nikomu by sie nie stało :lol: :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Ja juz slyszalam rozne 'metody' oduczenia psa skakania na ludzi, m.in. to co pisze w tej ksiazce.. :roll: na cale szczescie moj pies wogole nie wita obcych ludzi :) a wazy zaledwie 7 kg wiec nawet gdyby skoczyl to nic nikomu by sie nie stało :lol: :lol:

No i nie można by go było kopnąć kolanem w dolną część brzucha (na szczęście).
Ja mojego schroniskowego Piegusa oduczyłam skakania na mnie po prostu ignorując jego wyczyny, i po sprawie. ;)