Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dalmatynkaa']

:crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye:

Ja bym z moim aparatem czegoś takiego nie zmajstrowała :evil_lol: Ale taka fotka to też zasługa modela :cool3:

Wiesz ja się zastanawiam jakim cudem ta fotka wyszła, bo Rambo dostaje ataku kręcenia głową jak zbliżam się z aparatem :diabloti:

Posted

Strasznie lubię jak Rambo w podczas sesyjek , czy na spacerku, jak mu coś proponuje (coś atrakcyjniejszego od węszenia ... - schodzimy z polany ),
sobie gada i "uśmiecha się" do mnie.
I ten błysk w oku :loveu:

Wiele psów tak robi, ale z doświadczenia wiem, że te schroniskowe zupełnie inaczej to wykonują. A mam porównanie, bo mam suńkę w domu i schroniskowego przytulasa w schronisku... I Kama i Piegus, odwracają się do mnie na spacerach. Ale u Piega jest to inne, pokazuje wtedy cały swój smutek, radość i wdzięczność. To niesamowite ile można przekazać jednym spojrzeniem.
A Kama jest rozpieszczona do bólu, patrzy słodko zazwyczaj, gdy czegoś chce. :D Co nie znaczy , że nie jest cudowna. :loveu:

Co do zdjęć to te mi się podoba:

Ostrość na piękne oczka, tło rozmazane, czyli jak się chce to i kompaktem wiele się zrobi. :) [ja też mam kompakta i jakoś do lustrzanki mnie nie ciągnie - nie mój poziom zaawansowania. :p ]

Posted

[quote name='Bonsai']
Co do zdjęć to te mi się podoba:

Ostrość na piękne oczka, tło rozmazane, czyli jak się chce to i kompaktem wiele się zrobi. :) [ja też mam kompakta i jakoś do lustrzanki mnie nie ciągnie - nie mój poziom zaawansowania. :p ]

Mi też to zdjęcie się podoba :loveu:
[mnie coś tam ciągnie tylko na razie nie mam szans na lustro, nie miałabym gdzie go wykorzystać w sumie ] ;)

Posted

[quote name='nathaniel']To może ja skomentuje :)

"Odwal sie stara z tym aparatem.. no gdzie po oczach?!"

"Zjeść czy nie zjeść-oto jest pytanie..."

Jednak zjeść, a co... bedzie sie marnować no nie? :)

no zaś po tych oczach :[

No coo ty se myślałaś że pdstępem ci się uda? hahaha ja nie taki głupi :eviltong:

aaaa... ta jędza nie da mi spokoju... trzeba uciekać :P

:lol: :lol: :lol:

Posted

Szkoda, że tu ucięte uszko Rambo ma. Po za tym troszkę inaczej bym kadrowała (tak, aby było widać jedno oczko, mniej szyi, więcej głowy), ale zdjęcie podoba mi sie chyba najbardziej z ostatniej serii. To rozmyte tło, zamyślenie i kolory. :)

Posted

[quote name='nathaniel']Jeszcze łapki mojego kurczaka :loveu:

Bonsai problem w tym, że on jak widzi aparat to zaczyna majtać głową :angryy:

fajne kolory na tym zdjeciu :)

Hmm.. Miki kiedys patrzyl w obiektyw, a teraz? ... majta glowa :placz:

Posted

nathaniel napisał(a):
Bonsai problem w tym, że on jak widzi aparat to zaczyna majtać głową :angryy:

zaba14 napisał(a):
Hmm.. Miki kiedys patrzyl w obiektyw, a teraz? ... majta glowa :placz:

Wika też odwraca głowę. W sumie wcale jej sie nie dziwię. Ja tez nie lubię jak ktoś mi strzela fleszem po oczach :-)

Posted

Ja nigdy zwierzętom nie robię zdjęć z fleszem, i spotkałam tylko kilka psów, które ewidentnie nie chciały patrzeć w obiektyw. U mojego schroniskowego Piegusa jest inny problem: jak go wołam, żeby na mnie spojrzał, on biegnie w moją stronę. W sumie nie przeszkadza mi to. ;) Ale gdy robię zdjęcie bez wołania, a już na mnie patrzy, to jakoś specjalnie się nie wierci (ufff).

Posted

[quote name='nathaniel']Jeszcze raz mój prosiaczek

diabełkowa nie oddam moich kapcioszków :p

Bonsai no to masz farta, że łebkiem nie kręci ;)
Ale mi oddasz kapcioszki? :D przecież wiem, że tak :D A tak pozatym to witamy :D

Posted

dawno mnie tu nie było, czytałam że wasze psy majtają głową na widok aparatu....Kreon jak widzi że wyciągam aparat - momentalnie szczeka:placz:
a zdjecie łapki ma sliczne kolorki:loveu:
p.s. wychodzisz za mąż????? :D

Posted

Eria :mad:
Moja siostra ;)

"Mój Aresik jestan dostał imię po matce. Mam rodowodowego Yorka i jest BARDZO bodobny do Rambo. A jego imię jest cudowne... nie przejmuj się że kundelek... ale to ten sam pies... tak samo wygląda... co że nie ma rodowodu itp. ale go kochasz takiego jaki jest! I nic tego nie zmieni."

Dobre, dobre..
wielu ciekawych rzeczt sie dowiem dzieki mojemu blogu :diabloti: