Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taaa mama byłaby zadowolona :evil_lol:
Dwa psy + trzeci czasami (wciąż trwa nauka nieniszczenia w domu... wolno to idzie ) , już dwa psy to sajgon w domu.
Nawet na kota się nie chcą zgodzić, a ja nie chcę już chomika.
A może szczurek .... hmm też można klikać :diabloti::diabloti:
I jeszcze inna sprawa, że Rambo szczeniaków się boi - tj. ucieka przed nimi, woli się gdzieś zaszyć, niż straszyć zębami.
Także kolejny pies narazie odpada.

Ale kiedyś puli kto wie ;)

A ta poza rozterkami o burkach , to nasze przywołanie się popsuło.
I uczymy się nowego , tym razem od poczatku do końca klikerowego, na wspaniałe słowo KOMM-oczywiście mama się czepiała , że czemu po Niemiecku ...bla bla bla.
W końcu po cos się tego języka uczę :)

Posted

Nie wiem czy ja takie szczęście miałam czy te burki takie z racji rasy "poukładane" ale dwa szczeniory niczego nie zdewastowały. jedyne wykroczenia przeciw etykiecie to było przewrócenie duzej doniczki i wywalenie z niej kwiatka z ziemia i korzeniami. Było to ok 4-5 rano, jak jeszcze spałam a one sie juz uaktywniły. Miały wtedy 4 m-ce. I jeszcze rozdrobniły rolke papieru toaletowego i zabraly sie za cukier, ale to dlatego,ze zostawiłam na podłodze reklamówke z zakupami. I tyle było zniszczeń w ciągu 3 lat.:lol: Inne znane mi pulowe osobniki tez nic za młodu nie dewastowały.

Ty go niedługo nauczysz czytac i pisac w dwóch jezykach ;)

Posted

Asti napisał(a):
Masz cudnego psa! Jak pomyślę, że takie piekności siedzą w schroniskach, to... :(

Faktycznie Rambo niczego sobie, nawet ostatnio ludzie zaczynają nas zaczepiać jaki śliczny piesek , można pogłaskać. I tu się rodzi problem , bo on nie był zscocjalizowany z niczym w sumie. Nie wiedziałam wtedy, że rocznego psa można jeszcze z czymś oswoić.

Co do tych piękności to masz racje.
A jakie kochane i inteligentne. :loveu:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']W schroniskach jest wiele piękności czekających na dom, jednak nie wszyscy ludzie to widzą:shake:

Ślepi są.

[quote name='Taura']A wystarczyłoby tylko wejść na wątek: Metamorfozy. :loveu:

sorka za off

Na metamorfozy zaglądamy ;)

[quote name='Samturia']co tam słychać ślónzaro?

Puli przekabaciła mnie,żeby założyć blog na onecie :eviltong:
http://rambo-kundelek.blog.onet.pl/

A to mój Misiu, ze swoim misiem :loveu:

Posted

:loveu: :loveu:
A tak apropo kundelków i reszty to na DGM chyba nie trzeba poruszać takich tematów, hm:lol: ? Przecież wiadomo,że każdy pies jest najcudowniejszy gdy jest NASZ! Nie ważne czy w szufladzie leża jakieś papiery potwierdzające jego tożsamość :eviltong:

Posted

Taura napisał(a):
Ale gdyby tak jeszcze Ci ludzie zaglądali co uważają schroniskowce za cos BE. :shake:

A fotczka taka słodka że aż... ach. :loveu: :lol:

No dokładnie - Taura nie wiesz, że z kundelkiem nie można pracować, a rasowe, przecież same z siebie takie mądre i wyszkolone:diabloti:

gabryska napisał(a):
:loveu: :loveu:
A tak apropo kundelków i reszty to na DGM chyba nie trzeba poruszać takich tematów, hm:lol: ? Przecież wiadomo,że każdy pies jest najcudowniejszy gdy jest NASZ! Nie ważne czy w szufladzie leża jakieś papiery potwierdzające jego tożsamość :eviltong:

Czasem śmiem w to wątpić-jak czytam wątki "nowych" na DGM

Posted

Taura napisał(a):
Teraz to już taki wstyd że pójdę kupić takiegoś rodofodofego coby odrobić stratę. :diabloti:

EDIT
czemu bloga na onet zamieniłaś? :)

Puli mnie poprosiła...

Posted

Coś mnie przyciągnęło do tej galerii. Gdy kilkałam w Twój banner, jeszcze nie wiedziałam co. A teraz zagadka się wyjaśniła:
Jest to galeria PORZĄDNYCH fot ślicznego SCHRONISKOWEGO psiaka, w której są dyskusje o WYŻSZOŚCI kundelków nad rasowcami. :diabloti: Lepiej nie mogłam trafić. :loveu:
Chyba będzie mnie przyciągać tu częściej. :)

Posted

" prawie " udane zdjęcie :diabloti:

Tak Gruby siedzi przy nodze , a jak mam aparat w ręku to zawsze łbem rusza :mad:

Drugi spacerek w ciągu dnia ( rano był koło 8, a wyszliśmy po obiedzie, gdzieś koło 13 )

Prawie jak szczeniak

Wieprzek mój:loveu:

Kolejne "prawie" udane zdjęcie :roll:

Pozdrawiamy ;)

[quote name='Bonsai']C. A teraz zagadka się wyjaśniła:
Jest to galeria PORZĄDNYCH fot ślicznego SCHRONISKOWEGO psiaka, w której są dyskusje o WYŻSZOŚCI kundelków nad rasowcami. :diabloti:

:)
Witaj

Posted

[quote name='nathaniel']
Tak Gruby siedzi przy nodze , a jak mam aparat w ręku to zawsze łbem rusza :mad:

Nie jest źle, Wika jak mam aparat to odwraca głowę żeby fleszem nie dostac :-)

Drugi spacerek w ciągu dnia ( rano był koło 8, a wyszliśmy po obiedzie, gdzieś koło 13 )

Ładnie wczoraj było u Was - tutaj też :-) A dziś od rana chmury :-(

Posted

Strasznie lubię jak Rambo w podczas sesyjek , czy na spacerku, jak mu coś proponuje (coś atrakcyjniejszego od węszenia ... - schodzimy z polany :diabloti:),
sobie gada i "uśmiecha się" do mnie.
I ten błysk w oku
:loveu:

Posted

[quote name='Samturia']ładne zdjęcia :loveu:
Jaki masz aparat? :)

Zwykły kompakt fuji finepix f455 - nie polecam , trzeba się napracować, żeby jakotakie fotki robić.

Moja myszka

Posted

[quote name='Samturia']ehh... na pewno lepszy niż mój :(
Jakij Jenoptik (:-o co to jest :-o) 3.0S
P.S. Napisz nową notke bo ta mi sie już znudziła ;)

Są ludzie, którzy mając lustrzanki nie potrafią zrobić ładnego , w moim odczuciu , zdjęcia (ładne zdjęcie to takie, które mi się podoba :diabloti: ).

Edit:

P.S. może napiszę kto wie.