nathaniel Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Śladami nad bytomskich wilków :evil_lol: alfa i poszukiwanie ofiary wataha :lol::lol: upolowali i torszke marzeń ;) http://tiger.gsi.pl/images/HD20.jpg Quote
anetta Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 No no, psy na sladzie :cool1: :loveu: http://img294.imageshack.us/img294/9578/dscf35695wl.jpg Faaaajny ten Harley :razz: Quote
zaba14 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='nathaniel']Śladami nad bytomskich wilków :evil_lol: alfa i poszukiwanie ofiary wataha :lol::lol: upolowali i torszke marzeń ;) http://tiger.gsi.pl/images/HD20.jpg a te fotki to chyba z parku prawda? :) jeśli macie ochote wpasc do nas z Rambem to zapraszamy ;) jesli rambusiowi nie straszna zadziorna kobieta :evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 zaba14 napisał(a): a te fotki to chyba z parku prawda? :) jeśli macie ochote wpasc do nas z Rambem to zapraszamy ;) jesli rambusiowi nie straszna zadziorna kobieta :evil_lol: on sam zadziorny jest ;) NApewno się wybierzemy ... kiedyś ;) Quote
zaba14 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 nathaniel napisał(a):on sam zadziorny jest ;) NApewno się wybierzemy ... kiedyś ;) Sabunia jest u mnie do 3 lipca ;) a dzis pogoda paskudna :shake: Quote
nathaniel Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 trochę starsze fotki ;) stokrotki Pusia Quote
nathaniel Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 haska_12 napisał(a):Śliczność :smile: Ale które :D? Quote
misiaczek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Śliczny piesek z Rambo :loveu:.Ma takie mądre oczęta :)> Quote
nathaniel Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Kolejny problem, to że Rambo rzuca się na psy to mogę jeszcze jakoś zaakceptować, bo wystarczy w pore zareagowac ostrym FE , i powtarzac je co 3 kroczki i oleje psa, ale on od soboty rzuca sie tez na facetow :( Od jutra zaczynamy nosic kaganiec, ktroy sprawy nie rozwiaze, ale bynajmniej sie nikt nie przyczepi ze agresywny pies jest na smyczy ale bez kaganca ... ;( Quote
Magda Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='nathaniel'] Ale ladny jamniczek:loveu: W mojej rodzinie sa az 3 (teraz to juz dwa:-() Quote
nathaniel Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Siedzę i patrzę, na miejscu zostaję - tak jak kazałaś-Rambo Biegaj-Beata (biegaj "komenda" zwalniająca, inaczej przerwa) Gdzie by tu pójść?-Rambo Może tam?-Rambo O woreczek-Rambo Chodź tu!-Beata Idę , idę... -Rambo Jestem!-Rambo *** Zachód słońca -widok z okna *** C.D.N pozdrawiamy ;) Quote
nathaniel Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Killer chomik Dżungalski (dobra ,.... Mandżurski ;) ) łapa Ramba (narazie tylko jedna) ps. obczailam ze mam w aparacie tryb makro, oznaczony tulipankiem :multi::multi: a to tylko Finepix :oops: Quote
justynia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='nathaniel'] łapa Ramba (narazie tylko jedna) ps. obczailam ze mam w aparacie tryb makro, oznaczony tulipankiem :multi::multi: a to tylko Finepix :oops: Cudowna łapka- i jaka obrośnięta, jak na faceta przystało :evil_lol: Uwielbiam zdjączka makro, u mnie w canonie też jest tulipanek :lol: Quote
nathaniel Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 justynia napisał(a):Cudowna łapka- i jaka obrośnięta, jak na faceta przystało :evil_lol: Uwielbiam zdjączka makro, u mnie w canonie też jest tulipanek :lol: Canona to ja bym chciala .... :oops: ale wstyd przyznac ze dopiero teraz obaczilam ze mam tryb makro ;), a aparat od roku Quote
nathaniel Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Chomik Killer *** tak się po psie sprząta :mad: W trawie : Łapki Twardziela C.D.N a w nim : noch einmal Killer ;) Quote
nathaniel Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Nie to nie ;) Zobaczymy,zobaczymy,śmigam narazie z DGM , odpocząć by trzeba, pozdrawiam wszystkich (jest tu kto ?? :evil_lol:) Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ale słodkie owłosione łapeczki :loveu: hihi super, kiedy więcej zdjęć tego groźnego Rambo? :evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Zdjęcia popstrykane , zmniejszone, obramowane, czekają ;) Może kiedyś :evil_lol::evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Leże , bo chce, leże bo zdrowie to sen-Rambo Niucham-Rambo Kobieto mój nos wcale taki śliczny nie jest-Rambo Nie, wcale ;) - Beata Skoro tak mówisz, to coś w tym musi być-Rambo Śliczny nochalek mam, komu go dam-Rambo Zawstydzasz mnie-Rambo Jaaasne... już Ci wierzę , buraczku - Beata Nie mów do mnie burak, jestem Rambo , Rambo 2 -Rambo Słoneczko Ci chyba za mocno przygrzało, biedaku-Beata Ja nie wiem komu przygrzało bardziej, chyba jednak Tobie, te swoje "buty" obfocić a mnie nie? -Rambo Ja widzę, że jest jedno zdjęcie butów, a siedem Twoich-Beata Żartujesz? -Rambo Nie, patrz, a to kran-Beata Idiotą nie jestem, wiem co to kran , zawsze mnie tym "torturujesz" jak się w czymś wytarzam, wredna małpa-Rambo To trzeba się tarzać? Cicho siedź, bo nie pójdziemy na spacerek-Beata A idziemy?-Rambo Nooo , ale masz zapłon-Beata Jeee,spacer, spacer-Rambo Nie ciesz się tak, narazie z Tobą negocjuje-Beata A co tu negocjować, ja chcę , ty chcesz, to idziemy?-Rambo Co za bebok, no idziemy -Beata Quote
Recommended Posts