zaba14 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nathaniel fotki super :loveu: Tylko, że ta historia jak Rambo chcial dac noge mnie przeraziła.. :oops: bo rozumie, ze chcial zwiac z parku? Mikado mi uciekł z tego miejsca :-( ryczałam jak bobr... centrum miasta.. szukałam go kilka godzin z Tanina, az w koncu wrocilam do domu.. nie wiem jak dotarł na Zaborze ale trafił:crazyeye: i przezyl...a ja juz mialam czarne mysli.. Quote
nathaniel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 on chciał jak najszybciej znalexc się w domu, zdala od tej dalamtynki Quote
puchu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 genialne :loveu: Piękne zdjęcia i piękny model :loveu: Quote
nathaniel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 puchu napisał(a): genialne :loveu: Piękne zdjęcia i piękny model :loveu: Dzieki.... Ps. nie zamienie sie...ja ferii jeszcze nie mialam:diabloti: Musze odpoczac ;) Quote
nathaniel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Jeśteśmy na pieerwszym etapie http://www.dogs.gd.pl/kliker/praktyka/aport.html Przykre.... powolutku nam to idzie. Quote
nathaniel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Nie wiem co on tu robił :) Wyginam śmiało ciało :) Dwa filmiki Branie aportu-na leżąco :-o Chodzenie po aport-w domyśle trzymanie Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Świetne filmiki i zdjęcia :loveu: ;) Po małym kroczku do celu - życzę Wam dużych postępów :) I gratki z 100 stronki ;) Quote
nathaniel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Świetne filmiki i zdjęcia :loveu: ;) Po małym kroczku do celu - życzę Wam dużych postępów :) I gratki z 100 stronki ;) Nawet nie zauważyłam, że 100 strona :oops: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 nathaniel napisał(a):Nawet nie zauważyłam, że 100 strona :oops::turn-l: Gratki ;) I życzymy kolejnych 100 :) Quote
nathaniel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::turn-l: Gratki ;) I życzymy kolejnych 100 :) Ejjj....nie śmiej się :] Dziękuję Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='nathaniel']Dwa filmiki Branie aportu-na leżąco :-o Ostatnie trzymanie było chyba najdłuższe :-) Chodzenie po aport-w domyśle trzymanie Ależ on super gada przy kształtowaniu! :lol: Quote
nathaniel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Marta on w ogóle jest mocno gadatliwy :p\ Co nie zawsze jest fajne i zabawne. Ale podczas sesji jak sobie czasem pogada i glowi sie nad tym o co chodzi to jest zabawnie ;) O w Interwencji będą mówić o Rozpudzie. Paranoja w naszym kraju. Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='nathaniel']Marta on w ogóle jest mocno gadatliwy :p\ Co nie zawsze jest fajne i zabawne. Ale podczas sesji jak sobie czasem pogada i glowi sie nad tym o co chodzi to jest zabawnie ;) Wika też jest gadatliwa, ale ona wydaje z siebie ultradźwięki, które niszczą uszy :-) A Rambo tak sobie fajnie burczy i mruczy pod nosem. No i on zachowuje się w miarę spokojnie, a Wika tańczy, jak przez chwilę nie klikam :-) O w Interwencji będą mówić o Rozpudzie. Paranoja w naszym kraju. Chyba trzeba będzie jechać i bronić... Quote
nathaniel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Marta i Wika napisał(a):Wika też jest gadatliwa, ale ona wydaje z siebie ultradźwięki, które niszczą uszy :-) A Rambo tak sobie fajnie burczy i mruczy pod nosem. No i on zachowuje się w miarę spokojnie, a Wika tańczy, jak przez chwilę nie klikam :-) Taaa, jak Rambo się denerwuje (ostatnio próbowałam targetowania tylną łapą, ale za słaby ze mnie nauczyciel, to wchodzil przednimi lapami i stal, stal i nic) to zaczyna szczekać :) Marta i Wika napisał(a): Chyba trzeba będzie jechać i bronić... Pewnie ,a ja znowu usłyszę, że jestem za mloda... Quote
shangri_la Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 nathaniel napisał(a):Taaa, jak Rambo się denerwuje (ostatnio próbowałam targetowania tylną łapą, ale za słaby ze mnie nauczyciel, to wchodzil przednimi lapami i stal, stal i nic) to zaczyna szczekać :lol: ja mam tak samo :evil_lol: Bira kompletnie nie kuma ze to chodzi o tyle nogi :roll: a filmiki obejrzałam, bardzo fajne jest to, że widać jak sie pies głowi o co chodzi i w końcu kuma że o kozioł, bo na poczatku jednego filmiku, Rambus tak spojrzał na ten kozioł i nic a poźniej nawet zaczął gadać :p pozdrawiam Quote
puli Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nathaniel - idzie wam swietnie a psie komentarze sa najlepsze :lol:. Koniecznie przyjdź do nas w Katowicach (w niedzielę). Moze Ci sie burki spodobaja i drugim psem będzie puliszon? Byłabys idealna włascicielką dla kudła. One sie strasznie lubia uczyć i szybko im to idzie. Ty byś potrafiła wykorzystac predyspozycje takiego burka. No i Rambo miałby towarzystwo ;) Quote
nathaniel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 puli napisał(a):Nathaniel - idzie wam swietnie a psie komentarze sa najlepsze :lol:. Koniecznie przyjdź do nas w Katowicach (w niedzielę). Moze Ci sie burki spodobaja i drugim psem będzie puliszon? Byłabys idealna włascicielką dla kudła. One sie strasznie lubia uczyć i szybko im to idzie. Ty byś potrafiła wykorzystac predyspozycje takiego burka. No i Rambo miałby towarzystwo ;) W Katowicach napewno podejdę, o ilę będe i Was znajdę :) (tylko będe musiała mój ogon, w postaci siostry odczepić :D ). Czy ja wiem czy bym potrafiła wykorzystać predyspozycje buraska. Nawet nie mam co marzyć o drugim psie-maleńkie mieszkanie, nawet chodzenia przy nodze w domu poćwiczyć nie mogę, bo tak zagracone :D, a po za tym rodzice :diabloti: I Pusia też wpada często. 3 psy na łóżku to od razu mogę pakować się na podłogę:) shangri_la napisał(a):ja mam tak samo :evil_lol: Bira kompletnie nie kuma ze to chodzi o tyle nogi :roll: a filmiki obejrzałam, bardzo fajne jest to, że widać jak sie pies głowi o co chodzi i w końcu kuma że o kozioł, bo na poczatku jednego filmiku, Rambus tak spojrzał na ten kozioł i nic a poźniej nawet zaczął gadać :p pozdrawiam Najbarzdziej z metody klikerowej lubię to, że pies musi kombinować. Co prawda na pierwszym filmiku nieco mu pomagałam... :oops: Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kurcze... nie ładują mi się filmiki :( Quote
nathaniel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Samturia napisał(a):kurcze... nie ładują mi się filmiki :( buu... zaraz sprawdzę :) Mi się ładują... Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wyślesz mi je mailem? :) bo ja mam coś z kompem, świeżo po formaci i takie ta... martamo@autograf.pl ;) Quote
nathaniel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Samturia']wyślesz mi je mailem? :) bo ja mam coś z kompem, świeżo po formaci i takie ta... martamo@autograf.pl ;) Wyślę, jak się wpakuję na swojego kompa. :) Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dobra to czekam... P.S. So lat z okazji 100 stronki! Quote
tamiczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Samturia napisał(a):dobra to czekam... P.S. So lat z okazji 100 stronki! Wszystkiego pszepszego z okazji Walentynek:loveu: Quote
nathaniel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='tamiczek']Wszystkiego pszepszego z okazji Walentynek:loveu: Nie obchodzę :) [quote name='Samturia']dobra to czekam... P.S. So lat z okazji 100 stronki! Właśnie pakuje filmiki na pocztę. Dziękujemy. Nochalek Niuchacz- chyba trzeba będzie się tropieniem zainteresować ;) , bo narazie "nasze ślady" są do kitu... pies idzie, ale ja źle ślady kłade. Quote
puli Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nathaniel napisał(a):W Katowicach napewno podejdę, o ilę będe i Was znajdę :) (tylko będe musiała mój ogon, w postaci siostry odczepić :D ). Czy ja wiem czy bym potrafiła wykorzystać predyspozycje buraska. Nawet nie mam co marzyć o drugim psie-maleńkie mieszkanie, nawet chodzenia przy nodze w domu poćwiczyć nie mogę, bo tak zagracone :D, a po za tym rodzice :diabloti: I Pusia też wpada często. 3 psy na łóżku to od razu mogę pakować się na podłogę:) Znajdziesz, na pewno na stronie bedzie rozpiska ringów. Będę z dwoma kudłami - wystawiam jedna ale nie mam z kim zostawić Asiorka więc ją musze przemycić :roll:. Ja tez w domu nie poćwiczę, bo to taka wieksza klatka ;) ale jezeli moze byc cos lepszego niz jeden pies - to wiecej psów....A Ty mozesz zrobic pietrowe łóżko i dolną część przeznaczyc dla psów.:eviltong: Quote
Recommended Posts