nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Na szczęście Rambo nie ma takich kłaków ;) Quote
puli Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nathaniel napisał(a):Mimo, że nikt nie zagląda to dodaję fotki.... Zagląda,zagląda.... Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Aydenek napisał(a):Ja tutaj zawsze jestem :cool3: chociaż moze nie zawsze angazuje sie w życie tego forum :eviltong: No to może zacznij ;) Jamniczki też są dobre w obedience ;) puli napisał(a):Zagląda,zagląda.... :multi: Trzymajcie jutro kciuki na pierwszych dwóch lekcjach... Piszę abschlussa-test z niemca z całego półrocza. Oby nie było niżej niż 3 :diabloti: Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rambuś się będzie golił:razz: Quote
puchu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nathaniel napisał(a):Mimo, że nikt nie zagląda to dodaję fotki.... skoro mam, to po co mają leżeć samiutkie w folderze? Toże jestem. Od niedawna, ale zawsze :razz: Quote
Luzia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Śliczny to mało powiedziane BOSKI tak lepiej :loveu: Quote
nathaniel Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Aydenek']ale moja nie jest fotogeniczna.. zupełnie jak ja :eviltong: chociaż.. moze porobie jej kilka fotek w weekend i może wrzuce.. za mnie tez możecie trzymać kciuki ... byle go zdać:cool3: No byle go zdać... to była maskara [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Rambuś się będzie golił:razz: Nie Rambuś się nie goli :diabloti: [quote name='puchu']Toże jestem. Od niedawna, ale zawsze :razz: Miło [quote name='Pianka']Ojej ale śliczny pychol:loveu: No jasne, bo mój [quote name='luzia']Śliczny to mało powiedziane BOSKI tak lepiej :loveu: Boski? Nie, przeciętny, no może troszkę ponad przeciętny :p:eviltong: Quote
Marta i Wika Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nathaniel napisał(a):A mi jednak szkoda...Rambo wtedy miał ochotę hasać, a teraz znowu z nóżki na nóżkę. Ja też lubię śnieg... i Wika też :-) Tylko zdecydowanie mniej wtedy mnie słucha :-) Nathaniel - ja regularnie zaglądam do Twojej galerii, chociaż rzadko komentuję - po prostu nie lubię pisać "byle czego", żeby tylko napisać - ale oglądam i bardzo lubię Twoje fotograficzne oko :-) Quote
Tośka_m Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Rambo wygląda uroczo podczas zapoznawania się z podłożem :loveu: Quote
nathaniel Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Taura prosze bardzo. Tośka, a wiesz jakie fajne odgłosy wydaje przy tym ? :lol: Coś między mruczeniem, a warczeniem, wyciem, a szczekaniem. Quote
Luzia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nowe fotki prosimy naszego przystojniaka :cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wy to macie jeszcze śnieg ?! U nas śnieg dawno znikł :placz:. Pozdrowienia dla Rambusia :loveu:. Wpadnijcie do nas Quote
nathaniel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='luzia']Nowe fotki prosimy naszego przystojniaka :cool3: Szukam , szukam może coś znajdę ;) [quote name='Kamcia_14']Wy to macie jeszcze śnieg ?! U nas śnieg dawno znikł :placz:. Pozdrowienia dla Rambusia :loveu:. Wpadnijcie do nas Śniegu nie mamy juz od jakiegoś czasu, podobno jutro ma być. Jakieś stare : Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Cześć Figa. Ja mam chyba pecha do podbramkowych sytuacji. Ten pies chce mnie chyba wykończyć :diabloti:. Polanka pusta, ganiamy za piłeczką -biegnie bierze w pysk i podrzuca gubiąc po drodze :loveu:, szlaban na niebieska piłunię się jednak przydał :). Idzie pies : Rambo SIAD. Siedzi i obserwuje. IDZIEMY. No to idziemy. Potem troszunię chodzenia przy nodze, slalom w okół nóg jakoś nam nie idzie-załamka. A potem siad, tak jak pani Zofia M. radzi tj. pies ma siedzieć tak długo aż ja mu nie pozwolę wstać -zamiast komendy zostań. Jedna próba , bo pies się rozkojarzył. I nagle leci wielkie cielsko. Kreska? Nie Kreska masywniejsza. Pogonił się z jakąś suczką, potem z kumplem suczki i wracamy do własnych zajęć. Bawimy się. Nagle wylatuje KROPEK tj. dalmatyńczyk , szaleńcze zabawy, właściciela nie widać. O woła. Suka bawi się dalej , ale wkońcu leci do swojej właścicielki. Odchodzimy , kątem oka patrze jak suka szykuje się do szarżowania na nas. Suka na początku polany, ja w środku , Rambo na końcu. Poszła... goni go, Rambo ucieka, wołam go nic.... ogłuchł. Panika. Ryczę do niego : RAMBO, MASZ, PANI, SPACER ect. Nic pies tak spanikowany , że leci na oślep. Coraz bliżej jezdni (trzeba było wbiec pod górkę, a potem po schodach, ale dla spanikowanego psa to pikuś). Ufff suka odpuściła. Rambo stoi. Wołam. Cisza, Ja krok do przodu on sus do przodu. ****. Jakimś cudem udało mi się go nakłonić , już na górce, żeby podszedł. Ogon w dole, mi sie na płacz zbiera, pies ciągnie do domu. No to wspólna ucieczka. Ufff.... pies się wyluzował. Nie wiem co ta suka mu zrobiła, pozornie bawiła się z nim delikatniej niż Puśka. Zawsze jak jakiś pies sobie za duzo pozwalał, warknął, ogon w dół i do mnie leciał. A tu taki numer. A teraz odpoczywamy. Jutro będą zdjęcia, bo spotykam się z koleżanką i jej sunią -może zarażę ich manią klikania? :p Suczka młodziutka, z miotu kundliczki mojej koleżanki... Nie mam pretensji do Julki, że wzięła Nukę. Mam pretensje do właścicieli suki..... Quote
Samturia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hej... super Rambuś... wymziaj go :) zapraszam do mnie :P Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Tłuścioch Brakuje tylko adresówki... Pozdrawiam Quote
shangri_la Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hehe jaka stójka :loveu: kurcze pieknie oprawiasz te fotki to w gimpie? gdzies jest jakis przepis jak sie za takie zabrac? najbardziej podobaja mi sie te gdzie jest taka jakby ramka w ramce :lol: ja umiem tylko oprawiac w photowatermarku ale tam to automat :roll: pozdrawiam Quote
nathaniel Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Tak w Gimpie oprawiam http://www.gimpuj.info/index.php/topic,682.0.html Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 I ten zawinięty ogonek :loveu: Piekne zdjęcia robisz :klacz: Quote
asiunia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Hej! Swietna galeria,bede wpadac czesciej:loveu: Quote
nathaniel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Swietna galeria,bede wpadac czesciej:loveu: Wpadaj ;) :: FiGa :: napisał(a):I ten zawinięty ogonek :loveu: W zawinietym ogonku najwiecej uroku ;) Quote
Recommended Posts