nathaniel Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Chętnie Ci to wytłumacze, ba nawet zrobię ;) Ale na PW - tylko musze się wykąpać Quote
nathaniel Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Taura']nathaniel jeszcze raz dziekuje za instrukcję. :lol: Tylko mi "to" czarne jakies takie małe wychodzi :roll: Bardzo małą część fotki zakrywa. Ja bardzo dużo klikam na obrazku i licze na farta. Przeciągam tak gardientem żeby wyszło dobrze ;) Dasz radę. Quote
Ewa&kumpel Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='nathaniel']Chętnie Ci to wytłumacze, ba nawet zrobię ;) Ale na PW - tylko musze się wykąpać Hej. Bardzo czarny i włochaty. Taki jak lubię najbardziej. Super psinek. Quote
nathaniel Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Patrzcie jakie piękne, biedne szczeniorki... moi faworyci... ale, mi się wcale, a wcale maleńkie pieski nie podobają.... :diabloti: (rasowe bynajmniej nie;)) Quote
nathaniel Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 APSA napisał(a):Dzięki :) Nie podobają Ci się maleńkie wzrostem czy sceniacki? :diabloti: małe rasowe ogólnie rzecz biorąc, chociaż chinskie grzywki power-puff'y są świetne skoczne, inteligentne i nie brzydkie i mniej więcej we wzroście Grubego ;) Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Taura napisał(a):nathaniel kobito, gdzie się podziewasz? Czekam na fotki zimowe :loveu: Aha, i to coś czarne na fotce w końcu mi wyszło :lol: Nie mam zgranych zdjęć na kompie... zapomniałam "pożyczyć" (dobra buchnęłam siostrze aparat :diabloti::diabloti: ) stacji "dokującej"-nie mam jak naładować apratu, ani jak zgrać zdjeć. :roll: Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Fajna strona : http://www.silvia.trkman.net/ :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='nathaniel']Fajna strona : http://www.silvia.trkman.net/ Stronka rzeczywiście świetna :-) Quote
nathaniel Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Marta i Wika napisał(a):Stronka rzeczywiście świetna :-) Kobieta jest niesamowita, psy zresztą też... eh... Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Zima zła Rambo, oczywiście, zadowolony A tak wyglądał po zabawach na śniegu ;) Pozdrawiam Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jeszcze jedno... Wypoczynek a tu zdjęcia nie psie Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Nikt nie ma ochoty na jabłuszko? Quote
Luzia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Szuper te fotencje szczególnie mi się podoba to z jego nochalem :razz: Jest SUUPER:loveu: Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Mi też się to zdjęcie podoba :loveu: Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Mimo, że nikt nie zagląda to dodaję fotki.... skoro mam, to po co mają leżeć samiutkie w folderze? Najpierw rozeznanie terenu ... Bliższe spotkanie z podłożem.... ...dzikie, śnieżne szaleństwo... Quote
BBeta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Świetne zdjęcia, a tak z ciekawości u Was jeszcze jest śnieg ?? Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 BBeta napisał(a):Świetne zdjęcia, a tak z ciekawości u Was jeszcze jest śnieg ?? nie śniegu już nie ma... resztki... :roll: Quote
BBeta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 U mnie to już resztek nawet nie ma, na szczęście ;) A na tych ostatnich fotkach świetne kolory ;) Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 A mi jednak szkoda...Rambo wtedy miał ochotę hasać, a teraz znowu z nóżki na nóżkę. http://nathaniell.fotolog.pl Quote
BBeta Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kaja też uwielbia śnieg, ale ja nie za bardzo szczególnie jesli chodzi o odśniezanie po każdym spacerze Quote
Recommended Posts