nathaniel Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='BBeta']Wspominałam już, ze robisz świetne fotki ?? ;) I bardzo ładne sygnatury ;) [quote name='Anecioreczek']Rambuś:loveu: [quote name='limoncia']Te fotki sa superaśne:loveu: :loveu: [quote name='wiq']nathaniel, ale Ty piekne fotki robisz:loveu::loveu: i gimpowe rzeczy tez fajowe:loveu::loveu: super!! p.s. wracajac do ksiazek narkomanskich;) nie wiem, czy dobrze kojarze, ale bohaterka pamietnika narkomanki to chyba z moich okolic.. tak gdzies slyszalam.. [quote name='zaba14']Chciałam skomentowac.. ale lipa, nie jestem zarejestrowana :placz: może wieczorem to zrobie ;) [quote name='puli']Eeee,to nic takiego;). Tak straszysz,że juz myslałam,ze Cie co najmniej ze szkoły wylali.. BBeta,limoncia,wiq dzięki. Aneciorek , Rambuś jak Rambuś :diabloti: Puli, aż tak źle nie jest po za tym, że średnia z niemieckiego u jednego babsztyla wacha mi się między 2-3 :diabloti::diabloti: , jak 3 innym osobą :cool1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wygląda jakby twój pies specjalnie pozował do zdjęć. Złudzenie optyczne? Ale fotki cykasz perfekcyjnie że tak powiem :evil_lol:. A zdjęcia :loveu:. Quote
nathaniel Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Wygląda jakby twój pies specjalnie pozował do zdjęć. Złudzenie optyczne? Złudzenie, połowa zdjęć w porze jesieni,zimy leci do kosza. A latem wychodzi to lepiej, chociaż na spacerach z psami jest tak ruchliwy (tu się szykował do "ataku" na Baksa od Patikujek Zabrze ) :diabloti: jeszcze mi sie kabelek usb spi***ył :/ Quote
nathaniel Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Chcielibyśmy złożyć Wam najwspanialsze życzenia. Dużo usmiechu i radości, tyci tyci łez i smutków, szczyptę goryczy i żalu , żeby Wam się od tego szczęścia nie pomieszało w główkach, pomyśności i masę miłości oraz przyjaźni, bo fajnie jak ktoś drugi czeka i jest. :oops: Bea i Rambo Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych świąt i wszystkiego co najlepsze życzy Kasia i Rudolf. Quote
nathaniel Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Gruby ... Bytomka Pomarańczki Quote
olekg89 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Czesc czemu się sajgonki obijają? Żadnych nowych fotów.! Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nathaniel napisał(a):Gruby ... Ja Ci dam grubyyyy :mad: Pomarańczki świetne :multi: Talenciaro :cool3: Witaj :multi: Quote
nathaniel Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 olekg18 napisał(a):Czesc czemu się sajgonki obijają? Żadnych nowych fotów.! Kabel usb mi sie gdzieś zapodział i nie mogłam dać zdjęć. :roll: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nathaniel napisał(a):. Bytomka hmm...na tym zdjęciu Bytomka wyglada cudnie...pamietam ja raczej odwrotnie:) Quote
Koma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Gdzie on jest gruby? Za uszami chyba :lol: On ma poprostu taką posturę :loveu: podłużny klusek :loveu: Quote
nathaniel Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='dealer']hmm...na tym zdjęciu Bytomka wyglada cudnie...pamietam ja raczej odwrotnie:) No po za tym, że cuchnęło to było pięknie. Pies mi się chciał wpakowac do niej :diabloti::angryy:. Koma on jest tłusty, już dwie osoby mi zwróciły uwagi, że mu się przytyło. Daje mu mniej żarcia częściej puszczam ze smyczy, ba nawet ludzie ktorzy kiedys nas unikali(przez te jego zachowanie na smyczy) pozwalaja na zabawy z ich psami. Musi zrzucic ze 2 kg i ja przy okazji tez musze co nieco zrzucic :oops:. Zdjec psich narazie nie mam , zdjecia wszystkie (z imprezy tez) poszly sie dyndac, jedynie zdazylam zmniejszyc te : http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2673636&postcount=1923 i te: http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2673191&postcount=1921 I czekam na brata , zeby mi odzyskal zdjecia, bo to on mi je wywalil (przez przypadek oczywiscie) :diabloti::angryy::placz: Quote
nathaniel Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Aydenek napisał(a):Nath nie za dużo moich zdjęć..? :lol: może jeszcze zrobią uszczerbek na czyjejś psychice :eviltong: Ha chciałabyś :) Quote
Carolcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='nathaniel']Gruby ... W którym miejscu Twój przystojniaczek jest gruby????:cool3: :loveu: P.S. Dzięki za odwiedzinki ;) Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Rambo gruby ?? Czy Ty aby nie przesadzasz ?? :mad: Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ŻYCZĘ SZALONEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU Quote
nathaniel Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='leemonca'] ŻYCZĘ SZALONEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU [quote name='Dynia']Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: DZIĘKI DZIEWCZYNY [quote name='BBeta']Rambo gruby ?? Czy Ty aby nie przesadzasz ?? :mad: Jest Gruby. Właśnie odpływa po tabletkach uspokajających, tak będzie dla niego lepiej. Każdy spacer w tym okresie kończył się galopem do domu. A każdy huk za oknem był powodem do ostrego szczekania-nie umiał sie potem uspokoić. :-( Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
nathaniel Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 APSA napisał(a):A co dostaje? sedalin dostał. W przyszłym roku rezygnuje z tego, będę go zabawiać. Przykry widok. Mniej wiecej taki kiedy Rambo wybudzał sie z narkozy. :placz: Quote
nathaniel Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 W tamtym roku dostał jedną tabletkę, a w tym roku dwie. W tamtym podobno spał (mnie w domu nie było), a w tym wyglądał jakby był nacpany. Ale nie zwracał uwagi na huki, a bez środków było fatalnie ... darł ryja, trząsł się. :placz::placz: Fakt zasypiał, ale był pół przytomny. Cisnął się na łóżko obok mnie, żeby się przytulić. A jak go chciałam przenieść na łóżko, żeby było mu wygodniej to kłapał zębami, ale tak własnie moze być po sedalinie :roll: :placz: Edit: A Puśka dostała sedalin (chyba) w żelu, syropie i jej po tym padalstwie włączył się tryb nadpobudliwego psa :/ Quote
nathaniel Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 ja nie cierpię huku, mogę sobie popatrzeć na fajerwerki, ale kurczę gdyby to było ciche. "W piątek na rannym spacerze Rambo mile mnie zaskoczył. Nie rzucił się na psy, chociaż miał wiele okazji. Zaaryzykowałam nawet puszczenie go w parku, zeby się pobawił z pewną suczką (zazwyczaj pani z Nexą przed nami uciekały , bo Gruby się na smyczy miotał.) I pięknie było. Na alejkach oczywiście pełno ludzi, szedł mężczyzna to ja hops po psa i pakuje w niego smakołyki. Pani się mnie pyta co robisz. Opowiedziałam jej, że nie znam jego przeszłości, ale chłopak się boi mężczyzn nie wszystkich wprawdzie, ale niektórzy mogliby liczyć na to, że pies im się uwiesi na nogawkach. Mimo, że Rambo próbował startować do pewnego faceta , to doszedł do wniosku, że to nie jest to . (pani na niego tupnęła , a Gruby przyleciał do mnie po ciacho). A ta suczka... Marzenie. Ciągle przy pani , bo pani miała siateczkę, w której była.... jej ulubiona zabawka. Świetnie nakręcony pies, oczywiście Rambo wolił gonić Nexę niz lecieć za aportem (bidok się wystraszył hałasu jakie to coś robiło - z lanej gumy to było ). A wczoraj była wizyta u weterynarza. Zwarzenie Grubego. 15 kg, musimy zejść do 14 przynajmniej (moim zdaniem). Zapomniałyśmy kagańca , gość dał nam tableteczki na uspokojenie i poprosił o postawienie psa na stole. "Będzie nieciekawie"- myślę. Gruby nie lubi jak się przy nim majstruje, a jak przy tyłku i z igłą to już w ogóle. Ale było naszczęście tylko osłuchanie serduszka. Nic nie wykryto. Po nowym roku zrobimy mu badanie krwi i będziemy robić co 6 miesięcy, tak na wszelki wypadek. Rambo się starzeje, ja wiem, że kupa życia przed nim jeszcze, bo 4 latek to nei emeryt. Ale przezorny zawsze ubezpiecozny. I ćwiczymy "aportowanie" koszyczka. Trzymajcie kciuki." Quote
chicken Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ojej! To az tak zle Twoje psiaki reaguja? :shake: Wiadomo ze to przykry widok-widziec swojego psa "nacpanego" ale to dla niego na pewno lepsze niz patrzec jak on sie boi i nie wie gdzie sie schowac :-( Quote
nathaniel Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 chicken napisał(a):Ojej! To az tak zle Twoje psiaki reaguja? :shake: Wiadomo ze to przykry widok-widziec swojego psa "nacpanego" ale to dla niego na pewno lepsze niz patrzec jak on sie boi i nie wie gdzie sie schowac :-( No niestety. 2 lata temu był nasz pierwszy sylwek, młody cisnął się do okna, a teraz... ? Wczoraj był tylko 3 razy na dworze , razy tylko robil ku .... a zawsze robi 2-3 razy :shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Bardzo się cieszę że ja nie musiałam swojego psa nafaszerowywać lekami :multi:. Beatko czyżbyś zminiała tytuł galeri :razz:. My tu obserwujemy wszystko :evil_lol:. Quote
Recommended Posts