Cimi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 leemonca napisał(a):to jesteśmy głusi jak pień :lmaa: Ty też :crazyeye: ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 leemonca napisał(a):a my wszystko umiemy!!! :siara:.... jak nie nie ma nikogo w pobliżu :siara: jak się znajdzie na horyzoncie coś co się porusza na dwóch czy na czterech łapach, obojętne, to jesteśmy głusi jak pień :lmaa: hehe skad ja to znam...:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Cimi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Marta i Leemonca, a może spróbujcie z jakaś zabawką czy piłeczką, bo wiem , że Haker bawi się zabawkami, ale nie wiem czy Twój Marta. Taką specjalną tylko na odwrócenie uwagi i taką, która mu przypasuje u mnie np. tylko miękkie piłki takie do memlania. Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 musze kupic jakas pileczke taka specjalna na spacerki tylko, bo dzisiaj mialam zwykla tenisowa ktora ma na codzien to zwracal uwage ale nie zawsze tzn juz jest do niej przyzwyczajony:cool1: Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Za to u mnie piłeczka działa cuda :multi: Jest sposobem na wszystko - nagroda, zabawka, odwracacz uwagi :eviltong: Quote
nathaniel Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Ja wam zazdroszę , że wasze psy takie zabawkowe. Choć i rambo robi postępy po nauce aportowania rękawiczek (bo miękkie i się fajnei przeciąga, a jak sie fajnie panią w ręce gryzie,kiedy ma rękawiczki założone. :loveu:) i bierze do pyska piłkę, podrzuca, biegnie za nią czasem przyniesie innym razem oleje. Ale jest pięknie. Quote
Usia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 rekawiczki najlepiej smakuja na reku taaaaaaaa u mnie Figa sie nauczyła tak sciagać rekawiczki a ze ja jestem na troche wyzszym poziomie to sciaga w zime rekawiczki mojemu 4 letniemu siostrzencowi, tamten w ryk a Figa zadowolona biega z rekawiczka podrzuca do góry szczeka warczy jak by ta rekawiczka bardzo agresywna była :evil_lol: Quote
Cimi Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Marta, ja mam kilka spacerowych zabawek. W domu są pochowane i nawet ich nie widzi. Po kilka zwykłych piłek, ringo i gryzak. Cześć z nich jest tylko po to, żeby sobie pobiegała za nimi, jedna jako nagroda i inna taka piłka sznurkowa tylko na odwrócenie uwagi. A warunkiem dobrej zabawy zabawkami jest ich miękkość.. muszą być poprostu miękkie, które można pomiętosic w pysku. Kiedyś moja bardzo lubiła frisbee, ale teraz nad tym jest zwykła zabawa piłeczkami, które się odbiją do góry i szybko lecą.. , a mój pies ma wielką radochę, że może sobie poskakać po nie.. skacze po piłkę tak jak są różne ewolucje z frisbee, a do tego już tak nie skacze :cool3: :lol:. Quote
nathaniel Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Wczoraj wieczorem wychodzę z psem , czekam na siostrę. O przyszła. Wychodzimy z bramy i... w tył wzrot idzie głupia baba z owczarkiem niem. Jakoże mam przed blokiem trawniczek z ogrodzonym płotkiem, psom coś odwaliło i tam wskoczyły i zaczęły sobie chrumkać na siebie. Wyskakuje do okna mój dozorca i się drze , że psy mu trawę przeorą. Siostra go nie cierpi, on nas i zaczęli dyskutować :D Gościa zatkało. No sorry, psy nie mogą, dzieci na trawę wejść nie mogą, tylko jego wnuczki no to po ****a ta trawa tam rośnie? Coby było śmieszniej to dzieciaki z podwórka pomagały mu ją sadzić, on się lenił. My z taczkami jeździliśmy etc. Dużo zabawy przy tym było, ale gośc w paranoje wpadł. Nawet jeśli by się tam któryś załatwił to bysmy posprzątały. Quote
nathaniel Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 W sumie na spacerze było bombowo. Pies wesoły :loveu:. Ale z tego więcej błota będzie niż radości. Zapraszam : http://www.gimpuj.info/index.php/topic,393.0.html Quote
Cimi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nathaniel zgłosiłas się na spotkania organizacyjne w sprawie toru agility :cool3: ? Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 aaaaaaa u nas suchu :placz: tylko łyse drzewa i wiatr oznajmiaja jesien/ zime wczoraj popruszyło wygladało groznie ale do wieczora to sie nawet snieg nie uchował :placz: :angryy::placz: Quote
nathaniel Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Cimi napisał(a):Nathaniel zgłosiłas się na spotkania organizacyjne w sprawie toru agility :cool3: ? Najpierw z sisterem pogadać muszę ;) Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 dzień dooooooobryyyyy... brr zimno :/ :D Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hej Nat:) [quote name='Tina.Sara']dzień dooooooobryyyyy... brr zimno :/ :D noo zimno zimno :/ I śnieg..... wrr Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 lodowato :D w dodatku u mnie znów śnieżyca Quote
Tośka_m Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Śnieg? Śnieżyca? Co wy na kole podbiegunowym mieszkacie? :evil_lol: U mnie śniegu ani widu, ani słychu, całe szczęście :multi: Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 o matko Tośka ale masz szczęście, u mnie ciągle pada i pada :/ Quote
nathaniel Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 U mnie ciągle pada, jest bajkowo. Pies dostaje głupawki, posłuszeństwo jako takie, które mnie cieszyło poszło w kąt, bo śnieg, nawet konkurowac ze śniegiem nei próbuje. ;) Wczoraj takie niemiłe zajście miało miejsce u mnie na osiedlu, ale o tym więcej, jak już będzie coś wiecej wiadomo. Quote
Tina.Sara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 a u mnie nareszcie śnieżyca sie zmyła :cool3: Quote
Mi. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nathaniel mam nadzieję, ze się nie gniewasz, że zajzalam na stronke i sprobowalam zrobic przerobke podobną do tej co mi zrobilas:loveu: Ale i tak twoje są niepowtarzalne:loveu: Quote
Recommended Posts