Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leemonca napisał(a):
a my wszystko umiemy!!! :siara:.... jak nie nie ma nikogo w pobliżu :siara:

jak się znajdzie na horyzoncie coś co się porusza na dwóch czy na czterech łapach, obojętne, to jesteśmy głusi jak pień :lmaa:

hehe skad ja to znam...:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Marta i Leemonca, a może spróbujcie z jakaś zabawką czy piłeczką, bo wiem , że Haker bawi się zabawkami, ale nie wiem czy Twój Marta. Taką specjalną tylko na odwrócenie uwagi i taką, która mu przypasuje u mnie np. tylko miękkie piłki takie do memlania.

Posted

Ja wam zazdroszę , że wasze psy takie zabawkowe. Choć i rambo robi postępy po nauce aportowania rękawiczek (bo miękkie i się fajnei przeciąga, a jak sie fajnie panią w ręce gryzie,kiedy ma rękawiczki założone. :loveu:) i bierze do pyska piłkę, podrzuca, biegnie za nią czasem przyniesie innym razem oleje.
Ale jest pięknie.

Posted

rekawiczki najlepiej smakuja na reku taaaaaaaa u mnie Figa sie nauczyła tak sciagać rekawiczki a ze ja jestem na troche wyzszym poziomie to sciaga w zime rekawiczki mojemu 4 letniemu siostrzencowi, tamten w ryk a Figa zadowolona biega z rekawiczka podrzuca do góry szczeka warczy jak by ta rekawiczka bardzo agresywna była :evil_lol:

Posted

Marta, ja mam kilka spacerowych zabawek. W domu są pochowane i nawet ich nie widzi. Po kilka zwykłych piłek, ringo i gryzak. Cześć z nich jest tylko po to, żeby sobie pobiegała za nimi, jedna jako nagroda i inna taka piłka sznurkowa tylko na odwrócenie uwagi. A warunkiem dobrej zabawy zabawkami jest ich miękkość.. muszą być poprostu miękkie, które można pomiętosic w pysku. Kiedyś moja bardzo lubiła frisbee, ale teraz nad tym jest zwykła zabawa piłeczkami, które się odbiją do góry i szybko lecą.. , a mój pies ma wielką radochę, że może sobie poskakać po nie.. skacze po piłkę tak jak są różne ewolucje z frisbee, a do tego już tak nie skacze :cool3: :lol:.

Posted

Wczoraj wieczorem wychodzę z psem , czekam na siostrę.
O przyszła. Wychodzimy z bramy i... w tył wzrot idzie głupia baba z owczarkiem niem.
Jakoże mam przed blokiem trawniczek z ogrodzonym płotkiem, psom coś odwaliło i tam wskoczyły i zaczęły sobie chrumkać na siebie. Wyskakuje do okna mój dozorca i się drze , że psy mu trawę przeorą.
Siostra go nie cierpi, on nas i zaczęli dyskutować :D Gościa zatkało.
No sorry, psy nie mogą, dzieci na trawę wejść nie mogą, tylko jego wnuczki no to po ****a ta trawa tam rośnie?
Coby było śmieszniej to dzieciaki z podwórka pomagały mu ją sadzić, on się lenił. My z taczkami jeździliśmy etc. Dużo zabawy przy tym było, ale gośc w paranoje wpadł.
Nawet jeśli by się tam któryś załatwił to bysmy posprzątały.

Posted

aaaaaaa u nas suchu :placz: tylko łyse drzewa i wiatr oznajmiaja jesien/ zime wczoraj popruszyło wygladało groznie ale do wieczora to sie nawet snieg nie uchował :placz: :angryy::placz:

Posted

U mnie ciągle pada, jest bajkowo.
Pies dostaje głupawki, posłuszeństwo jako takie, które mnie cieszyło poszło w kąt, bo śnieg, nawet konkurowac ze śniegiem nei próbuje. ;)

Wczoraj takie niemiłe zajście miało miejsce u mnie na osiedlu, ale o tym więcej, jak już będzie coś wiecej wiadomo.

Posted

nathaniel mam nadzieję, ze się nie gniewasz, że zajzalam na stronke i sprobowalam zrobic przerobke podobną do tej co mi zrobilas:loveu: Ale i tak twoje są niepowtarzalne:loveu: